Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@adela2611 ja som z koňa kupovala tu hubu od jednej kočky,čo to zjavne množí a k tomu aj návod a cca 3dcl nápoja, ktorý sa ale nepil,lebo s ním si vlastne založíš nový zákvas😉 mne to fakt chutí ako jablkový džús a jemne nakvasené víno akoby 😘😉práve si robím nový nápoj..uvarila som 3litre vody,v nej vyluhovala cca 9g čierneho čaju,pridala 270g cukru a chladím to na izbovú teplotu 😘potom dolejem cca 250ml nápoja z predošlej várky,lebo sú v ňom už potrebné štartovacie kultúry a nakoniec vložím na vrch tú hubu...mám to v 4litrovom poháriku zakryté handričkou,alebo servítkou a zahumičkované..potom nechám na linke cca 7az 10dni kvasiť 😉scedíme a dáme do fliaš,nechám zavreté ešte chvíľu nabublinkovať a pijem 😘❤️
@adela2611 Dobré ránko 😘asi ešte spím,lebo nerozumiem otázke??😂😂😂😂čo nemôžeš nájsť? Veď v bazariku ju hľadaj podľa toho mena,alebo si daj tam vyhľadať Kombucha" a vyhodí Ti baby, čo to predávajú 😘😘
@emimirlen a aj Ty kuk do bazaza tu na koňovi a hľadaj roxy333 😘😉tá ponúka aj s návodom základnú sadu 😘
@adela2611záleží aj na tom, akú hrubú máš tú hubu..ak je mladá a tenká,trvá dlhšiu dobu,kým sa Ti nápoj spraví...ja ju už mám hrubú (narástla beťárka 😘) a nápoj spraví rýchlejšie...musíš si to strážiť a koštovať kľudne počas výroby slamkou 😘kukni aj nejaké videá na YouTube 😍tie moje prvé nápoje boli síce chutné a nechutili octovo,no nepenili a nemali skoro žiadne bublinky..huba bola ešte príliš mladá...teraz mi to robí penu ako pivo a už cca na 6. deň je to hotové,tie prvé boli hotové asi až na 10. deň 😘😉😍
Ahojte. Ja som bola pred mesiacom na biopsii, tyzden som spinila, potom neskutocne krvacanie.. 2x pohotovost, takze som zvedava, co ma caka po konizacii, mam PAPII, CIN nevidim.
Zaujima ma vsak (idem lezat na 3 dni) ci to je klasicka operacia kde ste naha a nesmiete mat makeup a nechty, alebo si mozem dat aspon obocko, ktore nemam 🤷🏽♀️😂 a gel lak (telovy, kratka dlzka) ? Ja si to predsatvujem tak, ze si necham svoju koselu, dam si pod nu taku lambadu nech sa mi nehompalaju prsia a nasadim lahkr obocko, co by ani nemuseli spoznat .. vie mi niekto na toto odpovedat ? Dakujeem
@ppetricita Joj,si ma pobavila takto k večeru😉😍😘😘😝
ako prvé ma zaujíma,prečo ideš ležať na 3 dni?? konizácia je záležitosť max pol hodiny,pospíš si a ideš domov😉
Prečo si bola na biopsii?? z toho je výspedok Pap 2? to Ta poslali s takým výsledkom na konizáciu? ved Pap 2 sú normálne bežné výsledky😲 nepomýlila si sa v niečom??Bežne sa horší výsledok zistí po stere z krčka=cytologia,potom sa robia prípadne aj iné vyšetrenia a nasleduje konizácia...
No a k tým nechtom a obočiu a lambáde😂😂😂 kašli na to,oni majú iné starosti ako pozerať po babách a nechty majú byť samozrejme bez lakov a čisté😉
@ppetricita áno konizácia je klasická operácia, nemohla som mať ani len nalakované nechty, makeup tiež nie a obočko neviem mám svoje..a bola som naholo v nemocničnej košeli na sálu a potom po operácii už môžeš mať svoju..myslíš že ich zaujíma či sa ti hompálajú prsia či nie, majú iné starosti a nie takéto a tiež som bola 3 dni..
@janka2273 nepomylila som sa 🙂 prve bola cyto u mojej gyndy, (mala som PAPII.) ktora ma poslala na heydukovu. Tam mi urobili biopsiu, zaver stredne tazka dysplazia. Este som ani nerodila a aj tak mi ju odporuca, lebo ju mam na vacsej ploche. Plus mam 33r., vraj nie je na co cakat.
@janka2273 jaj a ano, na 3 dni povedal. Prvy den pridem, druhy konizacia, treti odchadzam.
@ppetricita ja som bola na konizacii a bola som hospitalizovaná na 5dni vrátane príchodu a odchodu. A určite si nerob starosti s takými vecami,hneď na príjme ti povedia,nenamalavana,nenalakovane a čisté nechty, bez šperkov. A na operáciu si úplne náhodou iba v tej ich košeli. Potom na izbe keď budeš mať sily a chuti sa dáš dokopy. Ja som sa upravila až keď som šla domov. Držím palce.
@ppetricita zbytočne to naťahujú 🤔ja som ráno došla,o desiatej som už bola prebratá narkózy a na obed som šla domov 😍
@emimirlen A Teba tam preboha čo držali až 5 dní?? Baby,to kde vás operujú,v klasickej nemocnici??
@ppetricita
My máme v Trenčíne takú maličkú súkromnú kliniku a tam to robia takto rýchlo- za pol dňa 😉a samozrejme úhrada cez poisťovňu...
Aj ja som bola 5 dní, v klasickej nemocnici a mala som na vyber ci nemocnicu ci sukromne zariadenie, kde je to jednodnovka. Ale kedze som mala velmi zle vysledky z cyto, volila som nemocnicu, aby ma operoval onkogynekolog. Ja som sa rozhodovala podla lekarov, ktori tam posobia.
@janajanajana veľmi zlé výsledky sú aké ?
@janka2273 HSIL - AGC NEO

@janka2273 aha Jani tak ja som zle prečítala, moje malo chuť octu, amne to fakt šumelo príliš ako prekvasené tak asi som to mala zlé.. nemám odkial teraz vziať kumbuchu aby som ju vyskúšala, takú dobrú, nepokazenú, ty máš prosím odkial?