icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

janka2273
11. dec 2018

@adela2611 tak to Ťa obdivujem,ze máš nervy na 16 dňový cyklus,mna by asi porazilo 😉😘

@emimirlen tiež mám ísť teraz v decembri na kontrolu po pol roku a pojdem asi budúci týždeň ,alebo to odložím po sviatkoch 😉 chodim uz rok a pol každého pol roka na cyto,tak verim,ze budem aj teraz ok😉a vidis,HPV zmizlo,super!!! blahoželám 😘😍😘

adela2611
11. dec 2018

@janka2273 Janulka a čo mám robiť? neviem si pomôcť, zvykla som si, hnevá ma len to že neviem kedy ich dostanem.. ink je to v pohode, dva -tri dni a dajú vydržať..

emimirlen
11. dec 2018

@janka2273 ďakujem, píš potom ako výsledky ale po roku a pol budú snáď stále ok 😋 držím palce joj a prajem vám kocky @adela2611 krásne a pokojné predvianočné obdobie a požehnané sviatky 😘😍

janka2273
11. dec 2018

@emimirlen
@adela2611 Držím palce nám všetkým baby !!!❤❤❤😘😘😘😍😍😍 a ak by sme teda už nepísali spolu,prajem krásne sviatky a dajte si občas aj nejaký vitamín 😝 ja sa teším na zákusky a kačicu a šalát aaaa...zas sa nejem do prasknutia 😂😉😘

ostratice
13. dec 2018

@sabina_es Ahoj mna caka asi tiez konizacia krcka 😣 mala som zle vysledky.Vcera mi brali vzorku.O 4 -5 tyznou budu vysledky.Mozes mi povedat otom viac.Velmi sa bojim😣Mame 4 mesiace babo .

janka2273
23. dec 2018

@adela2611
@emimirlen Dievčatá,prajem vám krásne vianočné sviatky, veľa rodinej pohody, lásky a hlavne zdravíčka ❤❤❤
P.S. na kontrole som nebola,tak až v januári 😘 držte sa😘❤

emimirlen
23. dec 2018

@janka2273
@adela2611
jeeeeej 😘 aj vám šťastné a veselé kocky a do nového roka len to dobré, zdravie,šťastie,lasky a okolo seba len veľa pozitívnych ludi 😍
PS: po kontrole píš 😉

bublinka8582
23. dec 2018

@janka2273
@adela2611
@emimirlen
Prajem vam krasne prezitie vianocnych sviatkov 😘❤

adela2611
23. dec 2018

@bublinka8582 @janka2273 @emimirlen dievčence aj od nás ku vám letí prianie- Krásne a požehnané Vianočné sviatky, plné lásky, zdravia, šťastia a do Nového roku nech sme zdravé a nech sa nám splnia aj tie najtajnejšie sny..

janka2273
23. dec 2018

@bublinka8582 Ďakujem pekne ❤😘krasne Vianoce aj Tebe😘

emimirlen
23. dec 2018

@bublinka8582 krásne a pokojné Vianoce a všetko dobre v novom roku 😍😍 hlavne zdravíčka 😘

emimirlen
23. dec 2018

@adela2611 dakujeeeem 😘😘😘 tak tak a ešte raz nech je tak 😁

anonymka11
4. jan 2019

Ahojte prosím vás ste tu také baby ktoré už majú jednu konizaciu za sebou? Som rok a pol od prvej konizacie a vyšli mi zase zlé výsledky pred pol rokom teraz opakované po pol roku zase so zmenami v kanáli krčka maternice o 3 mesiace mi kázal dokotor prísť znovu na špeciálne vyšetrenie ktoré sa platí na zististenie hpv vírusu bojím sa že keďže us mám jednu konizaciu že budem musieť podstúpiť aj druhú je možnosť že aj keď tam vyšli znovu zmeny tak to bude ok

janka2273
4. jan 2019

@anonymka11 Otázne je ,či máš zas HPV 😒 ak je tam,tak sa to žiaľ bude zhoršovať,ak si s ním telo nevie poradiť..no na druhej strane to tak byť vôbec nemusí a môžu to byť len nejaké prechodné zmeny..nepíšeš ,čo si mala vo výsledkoch,vieš presne??
ja som mala konizáciu a aj HPv,no už rok a pol som bez vírusu,tak dúfam na kontrole,že bude všetko O.K. 😉
Takže odpoved na Tvojhu otázku je,že kľudne môžeš byť na dalšej kontrole v poriadku a držím palce,aby tam vírus nebol a bola si O.K. ❤😘

adela2611
4. feb 2019

@janka2273 Jani ako , si dopadla aké máš výsledky?, moje prišli nevidela som ich, lebo som si volala aké súúú, vraj dobré a kontrola o pol roka, neviem čo je dobré ale ked to tvrdí lekárka tak jej verím..

spageta85
5. feb 2019

Kocky ja som už kontrolnú cyto po konizacii mala v októbri no vyšiel mi nejaký zápal tak teraz idem 18februara na kontrolnú ster javsa tak bojím...

janka2273
5. feb 2019

@adela2611 ahojky 😘ja som ešte na tej kontrole nebola🙄moja dr. odišla z mesta 😭 ale pôjdem cca o týždeň-dva,dali tam nejakú druhú 😉 Tebe blahoželám a teším sa zároveň 😘😘😘👍❤️

janka2273
5. feb 2019

@spageta85 ale neboj,zápal môže byť z hocičoho, žiadny stres😉držím palce a pýtaj si potom presné výsledky....

emimirlen
5. feb 2019

@adela2611 To je ale super, že máš dobré výsledky 🙂 teš sa z nich lebo ja sa teším s tebou :-P

adela2611
5. feb 2019

@spageta85 ale neboj sa zápal, môžeš mať s prechladnutia,nestresuj sa ved ti asi nasadili nejakú liečbu proti zápalovú a bude to dobréé..

adela2611
5. feb 2019

@janka2273 och moja, tak šup šup, a tiež želám aby to bolo dobré..Teším sa a veľmi, preživala som 2 týždne stresu aké budú aj ked som si stále vnútorne hovorila to svoje, že som zdravá a výsledky súú dobré
@emimirlen dakujem a teším sa..

spageta85
5. feb 2019

@adela2611 bojím sa no..brala som gynoflor ale či to dobre mi dal zrovna na zápal neviem neviem....

janka2273
5. feb 2019

@adela2611
@emimirlen Inak baby,od decembra pijem tú Kombuchu a vraj upravuje cyklus😉
@adela2611 to platí hlavne pre Teba,lebo 16 dňový je fakt na prášky 😘😉
No a teda môj cca 23 dňový, ktorý som získala po konizácii mi teda pekne napravila=týždeň mi meškal menzes😂😂😂 tak som zvedavá,ako na ďalší mesiac🤔😉
Inak kombucha je výborná a jemne perlivá, veľmi mi chutí 😉v lete bude super chladená aj od smädu 😘 podľa toho,čo čítam, je snáď na všetko- imunita,cukor, cholesterol,rakovina,tlak, pečeň, žlčník, obličky, ekzémy,tlak, ❤️ a mnoho iného,tak momentálne frčím len na nej a moja klasika céčko a déčko ,inak nič 😘tak zdraviu zdar 😘❤️😍

adela2611
5. feb 2019

@janka2273 Júúj moja Kombuchu - bléééé, /ty si iná? ked ti chutí/pila som ju pre niečo inééé, ale nič mi neupravila. Teraz ich mám a ked prídu znova skôr tak mám bleskovo prísť k lekárke a niečo mi pichnú, a už to bude upravené, tak som zvedavá- 16 d§ový je na prášky a čo by si povedala na 10 dňový? teraz prišla mrcha po 10 dňoch😢
Jani v akej forme ju máš? -kombuchu myslím, ja som ju kúpila v 7 dcl pochári takú ako "handru" gumennú..

adela2611
5. feb 2019

@spageta85 len gynoflor? ti dal, fúú to nieje antibiotikum to je len liečivo na obnovu mikroflory v pošve, pri svrbení pri vag.suchote..On sa práveže dáva po užívaní ATB .ale je to aj taká ochranná liečba pri opakovaných infektoch.. tak uvidíš, budeme veriť že to stačilo a že budú výsledky na parádu..

spageta85
5. feb 2019

@adela2611 ja som nevedela čo to je až doma keď som to študovala fii reku to není bohviečo teda ale tak viete ako čo ninja mám do toho hovoriť? Dávala som si to a len to bolo ešte novembri neviem nemám moc pocit že to mohlo zabrať aj keď nejaké príznaky som nemala proste tam v cyto vyšla zmiešaná nejaká infekcia či čo že pravdepodobne zápal a dal mi hento a teraz mám čakať zázraky..

janka2273
5. feb 2019

@adela2611 Je to taká okrúhla leská huba a z nej si robím nápoj 🙂 len moja,záleží,ako si to spravíš😂😂😂 Môže to byť hnusné ako ocot,alebo jemne sladké ako džús s príchuťou akoby vína,šampusu,alebo burčák tam cítim 😂😂😂 má to aj bublinky a pekne mi to šumí,ked si to nalievam..fakt super 🙂 už som sa za viac ako mesiac naučila si ju spraviť tak,aby chutila fajn,bez príchute octu 😉 a od smädu je úžasná taká chladená,len ked mrzlo,radšej som dala čaj do seba 😝😉
Dá sa vlastne povedať,že nikdy nespravíš rovnaký nápoj,ale aspon približne rovnako dobrý a chutný,ak vieš odhadnúť,kedy je fajn😉
A teda je 100x lepšia ako acethylcystein s vajcovkou v krku 😂😘😝

adela2611
5. feb 2019

@spageta85 nevadí ak tá infekcia bola len malá, tak je celkom možné že to zabralo, budem stebou v to veriť..

adela2611
5. feb 2019

@janka2273 áno ako handra.. tak podla opisu je to to isté čo som mala ja a áno bolo to hnusné ako ocot..áno šumí ako keby to kvasilo..nooo acethylcystein sa nedá porovnať či? jedno horšie ako druhé..ale nevadí hlavne že je to účinné a to je dôležité- chuť nejako prežijeme..

janka2273
5. feb 2019

@adela2611 Ved píšem,že ako ocot to nemá chutiť 😂😂😂 to už je potom prekvasené😉 acethylcystein v prásku by bol fajn,keby bol len kyselý ako céčko,no tá vajcovina" mi v ňom už vadila a plničku som samozrejme ešte nekupovala..ale tak treba to prestriedať😉😘 podstatné je,že si myslím,že to pomáha,ved aj placebo efekt je fajn,ak by náhodou 😂😂😂😍😝