Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@iskrickaa to som rada aj ja som mala na pravej strane v podbrušku silné bolesti ale po jednej infúzií a asi novalgine to prešlo.aj na ďalší deň ráno a večer mi dali tab novalgin a už bolo dobré. Po operácii tak do dvoch hodín mi bolo fajne. Dávaj na seba pozor a hlavne kludovy režim ,nič nedviham a dobre že menzes neprišiel .máš to za sebou 👍
@janka2273 vyborne! Kolko mas prosim ta rokov? Inak co sa tyka leep, tak som sa docitala, ze ked je robeny prilis hlboko, mozu sa pretat tri nervy v krcku, ktore su zodpovedne za orgazmus a niektore zeny ho potom nemozu dosiahnut. Pocula si o niecom takom? Len nedavno sa zistilo, ze krcok hra velku rolu v tomto. Boze, tak snad budeme vsetky fajn.
@adela2611
@janka2273
@peptina dievcata, poobede mi dosiel menzes a strasne bolestivy, po styroch som dosla do kupelne a plakala tam. Volala som doktorovi, je prekvapeny, ze to tak.boli. akoze od 1 do 10 na 9 to.boli. krvacam primerane k menzes, ale krce hrozne. Cupim vo vani a pustam si horucu vodu na brucho. Ibuprofen 800 som brala pred siestimi hodinami, dala som si zase. Hroza.
@iskrickaa fúha,dom prekvapená 😨😨🤔mne prišiel menzes asi po týždni,už neviem presne,ale teda bolesti žiadne, respektíve úplne minimálne ...tak drz sa,nejaké čaje nemáš doma? Myší chvostík,pastiersku kapsičku, či repík? Ja som pila vkuse po konizaciii repík hlavne a striedala s inými 😉
@peptina
@janka2273 ahojte, menzes mal dojst az v pondelok, no vedela som, ze ovulacia prebehla skor, tak som ho aj skor cakala. Davam si ten Ibuprofen a medzitym Flector Rapid, co mi nasi posielaju. Inak necely tyzden pred zakrokom som dostala kvasinky, dala som si dva Flukonazoly a este stale pocitujem svrbenie a palenie, tak parada.

@peptina velmi sa tesim, ze vsetko ok!
@adela2611
@janka2273 baby, ja uz v nemocke. Menzes zatial nic, ale pobolieva ma podbrusko. Snad este par hodin vydrzim. A bojim sa trochu. Muz je doma s malym. Hodi ho do skoly a pride za mnou.