icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

iskrickaa
10. jan 2020

@peptina velmi sa tesim, ze vsetko ok!
@adela2611
@janka2273 baby, ja uz v nemocke. Menzes zatial nic, ale pobolieva ma podbrusko. Snad este par hodin vydrzim. A bojim sa trochu. Muz je doma s malym. Hodi ho do skoly a pride za mnou.

peptina
10. jan 2020

@iskrickaa akurát som išla písať či už to máš za sebou. No už asi vydrží menzes a bude dobre.myslim na teba . A ďakujem 🙂

janka2273
10. jan 2020

@iskrickaa Super,snád už si aj doma 🙂

janka2273
10. jan 2020

@peptina Tak fajn,asi to máš niečo medzi CIN2 a CIN3 a hlavne,že je to už preč 👍😘

janka2273
10. jan 2020

@peptina a to nie že odobrali vzorky 2,5x2,1cm,to ti zjavne taký kus vyzerali a to poslali na histologiu 😉😘

peptina
10. jan 2020

@janka2273 no tak som to myslela že taký rozmer asi odoslali aj z kyretaze dajake ml pozbierali 🙂 joj to také názvy tu píšem 🙊

iskrickaa
10. jan 2020

@janka2273
@peptina
@adela2611
Ahojte, uz som doma. Som slaba, toci sa mi hlava a je mi trochu blbo, ale ok. Do infuzky mi dali daco proti bolesti, ked som sa prebrala, mala som v podbrusku krce. Menzes nikde. Lezim. Muz isiel pre maleho do skoly. Dakujem za podporu.

peptina
10. jan 2020

@janka2273 a hrozna predstava keď toľko vyrezali no ale hlavne že všetko zle dali prec

janka2273
10. jan 2020

@peptina neboj,ved to bolo iba z povrchu krčka 🙂

peptina
10. jan 2020

@iskrickaa to som rada aj ja som mala na pravej strane v podbrušku silné bolesti ale po jednej infúzií a asi novalgine to prešlo.aj na ďalší deň ráno a večer mi dali tab novalgin a už bolo dobré. Po operácii tak do dvoch hodín mi bolo fajne. Dávaj na seba pozor a hlavne kludovy režim ,nič nedviham a dobre že menzes neprišiel .máš to za sebou 👍

janka2273
10. jan 2020

@iskrickaa neboj ,bude ti fajn 🙂 mne žiadnu infúziu nik nedal,tak si na tom lepšie ako my tu na Sk 😉😘 ale mna ani nič nebolelo,tak neviem,či ti to inak robili??

iskrickaa
10. jan 2020

@janka2273
@peptina
Naliali do mna skoro liter infuzky, do toho cosi proti bolesti dali a anestezu. Doktor robil leep. Na salu som prisla 7:38, potom uz nic neviem a prebrala som sa o 8:50.

janka2273
10. jan 2020

@iskrickaa aj mne to takto robili,ale mna fakt absolutne nič nebolelo,ani len hlava nie 😉 až som sa divila,že to bola taká pohoda a zbytočne som predtým stresovala 🙂

iskrickaa
10. jan 2020

@janka2273 ja som mala krce v podbrusku aj po biopsii. Najedla som sa, je mi ovela lepsie, len sa citim slabo, som nazad v posteli, idem si pospat.

janka2273
10. jan 2020

@iskrickaa tak skoré zotavenie 🙂 ahoj

iskrickaa
10. jan 2020

@janka2273 dakujem ti! Hlavne, nech sme zdrave.

janka2273
10. jan 2020

@iskrickaa veru tak ❤😘 zatiaľ mám už 2,5 roka pokoj,tak snád to tak aj zostane 🙂

iskrickaa
10. jan 2020

@janka2273 vyborne! Kolko mas prosim ta rokov? Inak co sa tyka leep, tak som sa docitala, ze ked je robeny prilis hlboko, mozu sa pretat tri nervy v krcku, ktore su zodpovedne za orgazmus a niektore zeny ho potom nemozu dosiahnut. Pocula si o niecom takom? Len nedavno sa zistilo, ze krcok hra velku rolu v tomto. Boze, tak snad budeme vsetky fajn.

janka2273
10. jan 2020

@iskrickaa 2/73 ročník 🙂 veru o tom som ešte nepočula,ani sa nad tým radšej nezamýšľaj 😂😂😍

iskrickaa
10. jan 2020

@janka2273 asi to nie je take caste, nastastie. Ja som 81.

adela2611
10. jan 2020

@iskrickaa no tak super,mas to za sebou..zajtta ti uz bude lepsie to si otapena z narkozy..drz sa oddychuj

iskrickaa
11. jan 2020

@adela2611
@janka2273
@peptina dievcata, poobede mi dosiel menzes a strasne bolestivy, po styroch som dosla do kupelne a plakala tam. Volala som doktorovi, je prekvapeny, ze to tak.boli. akoze od 1 do 10 na 9 to.boli. krvacam primerane k menzes, ale krce hrozne. Cupim vo vani a pustam si horucu vodu na brucho. Ibuprofen 800 som brala pred siestimi hodinami, dala som si zase. Hroza.

peptina
11. jan 2020

@iskrickaa joooj to je hrozne aj ja som mala také silné až som odpadla . Nemohol ti predpísať niečo silne

adela2611
11. jan 2020

@iskrickaa joj, nieco ine od bolesti nemas? Novalgin na striedacku s ibalginom aj ked mne ibalgin vobec nezabera..zelam aby bolesti rychlo ustupili

iskrickaa
11. jan 2020

@adela2611
@peptina to kolkokrat este bude taka bolava? Boze. Prekladam ibuprofen s paralenom. Akurat som nedavno vyhodila zasoby dryaku, co som mala po sekcii! Inak som pozrela a Novalgin je u nas zakazany ako aj v inych krajinach sveta, sposobuje nejaky zly vedlajsi ucinok.

janka2273
11. jan 2020

@iskrickaa fúha,dom prekvapená 😨😨🤔mne prišiel menzes asi po týždni,už neviem presne,ale teda bolesti žiadne, respektíve úplne minimálne ...tak drz sa,nejaké čaje nemáš doma? Myší chvostík,pastiersku kapsičku, či repík? Ja som pila vkuse po konizaciii repík hlavne a striedala s inými 😉

peptina
11. jan 2020

@janka2273 ta jej prišiel preto tak menzes lebo mala už svoj cyklus.mne 2t po operácii presne na 28den. Rozmýšľam že sú aj dajake kvapky na bolesti ale neviem algifen? Nie som si istá ale na a 🤦🤦🤦

adela2611
11. jan 2020

@iskrickaa novalgin? U nas akurat nieje volnopredajny iba na prepsis..neviem o nijakom vedl.ucinku, no idem nastudovat..diki..

iskrickaa
11. jan 2020

@peptina
@janka2273 ahojte, menzes mal dojst az v pondelok, no vedela som, ze ovulacia prebehla skor, tak som ho aj skor cakala. Davam si ten Ibuprofen a medzitym Flector Rapid, co mi nasi posielaju. Inak necely tyzden pred zakrokom som dostala kvasinky, dala som si dva Flukonazoly a este stale pocitujem svrbenie a palenie, tak parada.

peptina
11. jan 2020

@iskrickaa ta pekne všetko sa na teba nalepilo nielen operácia ale všetko naraz :(