icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

peptina
24. jan 2020

@sulky mne pn v nemocnici a kontroly na gynde.taj myslím že gynekolog

katkano
24. jan 2020

@sulky mne gynekológ

janulap
24. jan 2020

Baby caute,mna asi trafi....kazdy mesiac mam menzes ako hodinky a tento bum...mala som mat 30.1 a dostala som dnes.Operaciu mam naplanovanu na 10.2.myslite ze to moze ostat?nechcem aby ma zas preobjednavali na neskor,ved mam uz nervy v kybli,co furt iba na to myslim😅 ci aj pre to mi to neprislo skor😨

emimirlen
24. jan 2020

@sulky mne PNku netrebalo, ale chcela som papier pre muža že bol doma s deťmi a z porodnice ma poslali za obvodným.

emimirlen
24. jan 2020

@janulap podľa mňa netreba preobjednavat, aspoň pri mne nejako menzes vôbec neriešili. Len či nebudem mať vtedy svoje dni. Dovtedy to stíhaš podľa mna.

janulap
24. jan 2020

@emimirlen ahoj...neriesili?Robia to aj cez menzes?Ja som z toho dnes normalne na depku.Perfektne to bolo vyratane a teraz toto😢 V utorok mam ist na predoperacne,uvidim,co mi tam poviedia.

peptina
24. jan 2020

@janulap nerobia cez mensez ale do 10.2 ďaleko a už by si nemala mat

emimirlen
24. jan 2020

@janulap nie cez menzes nerobia, len či vtedy môžem, neriešili či 2 dni po menzese či 3 pred menzesom, tak som to myslela. Nemusíš mať podľa mna depku. Vtedy ešte menzes mať nebudeš, takže tá kľudne zoperuju.

wind123
24. jan 2020

Mne povedal gynekolog ze najlepsie je ti urobit hned jeden, dva dni po skonceni menzesu...pripadne do toho tyzdna pi skonceni...potom uz nie, lebo je kratsia doba na rehabilitaciu krcka do dalsieho menzesu a v pripade vascieho prekrvenia ciev pocas menzesu v panvovej oblasti moze hrozit pooperacne krvacanie z este nie celkom zahojenej sliznice...

11barborka11
24. jan 2020

@emimirlen ja som po prvom porode mesiac nesedela a curala do sprchy.hradza sa totalne rozpadla no nedala som ti sit..zrastli to samo len trocha hrcka ostala.Pri druhom soch chcela rodit bez nastrihnutia..takze sa to nejak podarilo.Lekar pomohol.Samozrejme s epi.A teraz toto..fakt som nejaka divna🙂

sulky
24. jan 2020

Baby, doktor Bukovsky sa vo svojej knihe Navod na prezitie pre zeny, venuje aj dysplazii Krcku maternice. Tu su jeho rady, ako posilnit stravou a prirodnou cestou.

sulky
24. jan 2020

Som presvedcena, ze imunita odzrkadluje stav creva 🙂 Tak som si kupila knihy od bukovskeho a macingovej, a idem zmenit zivotny styl 🤣. Sice sa na to chystam par rokov, ale najvyssi cas zacat 🙂

peptina
25. jan 2020

@sulky a ktorý zelený čaj je najvhodnejší? Nejaké foto

emimirlen
25. jan 2020

@11barborka11 úplne ťa chápem, aj ja som bola na Tom podobne po prvom pôrode. Ale druhý zasa bol úplne iný a druhý som mala bez epi. Ale aká si silná, tak si vezmi, čo si už všetko musela zvládnuť a aj zvládla 😉

emimirlen
25. jan 2020

@sulky jej super, túto knihu od Bukovského 😉 ale vedela by si odfotiť prosím ťa aj Kapitolu Vitamín D?!

emimirlen
25. jan 2020

@sulky predovšetkým imunita, ale to mi hned všetci povedali, že podporiť imunitu z každej strany. Určite treba niečo vyskúšať a nájsť ten pravý recept pre seba 😉

sulky
25. jan 2020

@peptina bezkofeinovy, ale ten maju len v rakusku. Este som sa ku nemu nedostala. Tak kupujem hociktory, ale davam ken 2-3 salky denne.

sulky
25. jan 2020

Zeny, som 4. den po zakroku, a citim sa ako v 4. mesiaci tehotenstva. Brucho napuchnute, a citim tlaky na mocovy mechur. Je to ok?

peptina
25. jan 2020

@sulky asi hej. Veľa som chodila na wc.a tiež brucho jak pred porodom. Ja dnes 2mesiace po

emimirlen
25. jan 2020

@sulky dá sa objednať aj z čiech, alebo potom pozrieť v obchodikoch pre zdravie, kde majú rôzne sypané čaje.

11barborka11
26. jan 2020

@emimirlen my zeny zvladame vela 🙂

nelya
26. jan 2020

Ahojte prosim Vás je ti niektora ktorá po konizacii takmer nekrvacala ani veľmi nesplnila a nemala žiadne bolesti??

sulky
26. jan 2020

@nelya ja nekrvacam, spinim velmi malo. Avsak mam pocit plneho brucha, tlacenia na mechur a stale nvladzem hoci som 5 dni po operacii.

sulky
26. jan 2020
nelya
26. jan 2020

@sulky Hmm.. ja som úplne v pohode, žiadne bolesti vôbec nič až mi to je divne...

janka2273
26. jan 2020

@nelya aj ja som bola úplne v pohode bez bolestí 😘😉

janka2273
26. jan 2020

@sulky už som to čítala,to by ma už naozaj trafilo,keby som toto všetko mala robiť😂😂😂 + existuje ďalších xy vecí na imunitu...ale koloidné odporúčam vnutorne i na výplachy 👍👍👍😘

iskrickaa
27. jan 2020

@sulky badatela ani necitaj. Pisu sa tam hluposti. U kazdej rakoviny krcka aj analu sa dokazala pritomnost hpv virusu...

iskrickaa
27. jan 2020

@sulky mne trvalo 10 dni, nez som prestala citit krce v bruchu. A ked som na piaty den po isla na nakup, citila som sa strasne slabo a krce sa spustili riadne, ako som tlacila vozik. Skoro som tam odpadla, no doma to preslo same.

iskrickaa
27. jan 2020

@janka2273
@nelya
@sulky
@11barborka11
@emimirlen
@peptina baby, ja idem zajtra na 17. den po leep ku doktorovi po vysledky a na kontrolu. Drzte prosim palce.