icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

peptina
21. jan 2020

@sulky mňa nebolelo kríže ,mňa pravý " vajecnik" alebo podbrusko skôr. A šetrí sa hlavne a nič ťažké nedvihat,necvicit 😘

wind123
21. jan 2020

No mne povedali ze od polnoci nejest, nepit, ale ze ked budem smadna rano mozem si dat do siedmej pohar vody a potom ze uz nic...a budu ma robit o 10.

janka2273
21. jan 2020

@sulky no super,už bude len lepšie 😘👍ja som šla cca po 3 hodinách,no mňa fakt nič nebolelo🤔 inak niekomu to klasicky režú a potom zažívajú,tak to môže bolieť,no Leep metóda a zatavenie rany nie sú prakticky vôbec bolestivé 😉

peptina
21. jan 2020

@janka2273 ja som mala rezané a site ,v papieri som videla vzorku odobraniu 2,5x2x1cm

janka2273
21. jan 2020

@peptina tá Leep metóda by malo byť,že to odstránili pomocov elektrickej slučky a zastavili ranu takou guľôčkou,ako som sa niekde dočítala v minulosti...je to šetrnejšia a lepšie sa hojaca metóda 😘

adela2611
21. jan 2020

@sulky je to normálne že ťa bolia kríže , mna neskutočne bolela noha v rozkroku,mne moc roztiahli nohy a koze a bola som vlastne v neprirodzenej polohe, to že kríže to je spôsobené podobným javom , že si mala nohy moc vysoko a bol iný tlak na lumbálnu časť tak preto ich cítiš,pomôžeš si od bolesti tak , že si lahneš na zem na rovnú podložku a pomyselne budeš naťahovať striedavo jednu a druhý nohu / neviem ako ti to lepšie vysvetliť, predstav si ako na škripec keby si sa chcela natiahnuť/ to ti povolí bolesť v krížovej časti.. keby som pri tebe odcvičím to s tebou ,ale nie som tak aspon takto..

sulky
21. jan 2020

@adela2611 super, vdaka za rady🙂 a mali ste pravdu, bolest postupne ustupuje. Ani skoro vVobec nespinim, snad sa to rozbehne 🙂

adela2611
21. jan 2020

@sulky
super že ustupu, želám rýchle zotavenie

janulap
22. jan 2020

@sulky super,ze to uz mas za sebou😉 teraz len oddychuj😉 mne dr dala na preliecenie cipky pred operaciou,asi aby ak tam nieco je,nech sa to prelieci 🙂

sulky
22. jan 2020

Zeny, obdivujem tie, ktore mohli hned na druhy den po konizacii normalne existovat. Ja dychcim, fucim ked idem po schodoch, citim sa ako pri menzese.

peptina
22. jan 2020

@sulky ale už to máš tiež za sebou aj my sme tak funeli

adela2611
22. jan 2020

@peptina jaj najlepsie by bolo keby sme nefuneli neboli unavene ,ale tak to je asi 1 zo 100 co sa citi tak na paradu...

emimirlen
22. jan 2020

@sulky joj ja som 3 dní len ležala 😁 do sprchy som sla po mesiacikoch 😉 len oddychuj a daj si čas na zotavenie.

sulky
23. jan 2020

Zeny, je to ok ze stale nevladzem,Boli ma brucho ako pri kramoch, hned som zadychcana, dokonca nemozem ani na deti kricat 🙂 Teraz som sla dceru odviest na hudobnu autom, presla som sa po namesti no musela som ist hned do kaviarne na kavu, trochu zvysit tlak. 🙂

peptina
23. jan 2020

@sulky ani je to normálne že sa cítiš slabá

sulky
23. jan 2020

@peptina a ako dlho to bude trvat? Ved to nebol velky zakrok

janka2273
23. jan 2020

@sulky podľa mňa to je u každej iné 😉ja som sa cca 2-3 dni povaľovala a potom som už normálne pobehovala a bolo mi ok😘

11barborka11
23. jan 2020

Krasny den dievcata..No dnes som skoncila na operacke.Konizacia v novembri.A dnes rano brutal bolesti..Zrastol sa mi krcok po konizacii.Takze uspat otvorit ho vysat 2mesacnu krv a uz som domka.Je to uzasne ze ma nic neboli.Je to jeden z x pripadov a zrovna mne zrastol...Asi som unikat 🙂

janka2273
23. jan 2020

@11barborka11 moje nervy,až ma zamrazilo😨to by ma ani nenapadlo,že sa toto môže stať 🤔ale hlavne,že si v poriadku 👍😘a akou metódou ti robili konizaciu,rezali,či Leep?

11barborka11
23. jan 2020

Fuuu janka to dotereaz netusim...ale stava sa to

peptina
23. jan 2020

@11barborka11 to ako fakt? Aj to sa dá och dúfam že už ti je lepsie

11barborka11
23. jan 2020

Ano dievcata uĺava neskutocna.Trosku som este nafetovana ale aspon sa rehocem.🙂

peptina
23. jan 2020

@11barborka11 kde ťa to bolelo? Pod brušku?

sulky
23. jan 2020

@11barborka11 jeemineckyy, nestras ma. To sa ako da? Ze zarastol? Kde si bola na konizacii?

11barborka11
23. jan 2020

Peptina ano..tlaky jak na porod..brutalna bolest..aj na dotyk len tam

11barborka11
23. jan 2020

@sulky v Ke..akoze konizacia bola odborne urobena.No moje telo sa nejak rychlo chcelo zahojit aaa prehojilo sa 🙂 Mozno ze preto ze som brala vela vitaminov a cbd-cko.Ale to su len moje dohady.

janka2273
23. jan 2020

@11barborka11 No neviem,či to bolo kvôli vitamínom,to je asi blbosť😂😂👍 Samozrejme,že ti nepovedia,že niečo spravili zle,to by šli proti sebe..preto som sa pýtala,že akou metodou ta robili,že či ti ho preboha zle nezašili oni?😨😨 ved stáva sa všeličo,minule koleno operovali zdravé pánovi😨😉

emimirlen
23. jan 2020

@sulky to je podľa mňa normálne, každé telo inak zareaguje a inak cíti vyčerpanie. Treba oddychovať a nepresilovat sa. Určite to za pár dní prejde. Len to treba prespať poriadne.

emimirlen
23. jan 2020

@11barborka11 uf tak hlavne že prišli na príčinu bolesti a už je to v poriadku. Stáva sa, ja som sa tak po pôrode zle hojila, šitie sa mi začalo otvárať a tiež mi povedali že som 1 zo sto čo takto hojí. Každopádne si unikát 😉 hlavne že máš za tým.

sulky
23. jan 2020

Baby, PNku vam po tom vypisoval gynekolog ci obvodny lekar?