Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
Baby caute,mna asi trafi....kazdy mesiac mam menzes ako hodinky a tento bum...mala som mat 30.1 a dostala som dnes.Operaciu mam naplanovanu na 10.2.myslite ze to moze ostat?nechcem aby ma zas preobjednavali na neskor,ved mam uz nervy v kybli,co furt iba na to myslim😅 ci aj pre to mi to neprislo skor😨
Mne povedal gynekolog ze najlepsie je ti urobit hned jeden, dva dni po skonceni menzesu...pripadne do toho tyzdna pi skonceni...potom uz nie, lebo je kratsia doba na rehabilitaciu krcka do dalsieho menzesu a v pripade vascieho prekrvenia ciev pocas menzesu v panvovej oblasti moze hrozit pooperacne krvacanie z este nie celkom zahojenej sliznice...
@emimirlen ja som po prvom porode mesiac nesedela a curala do sprchy.hradza sa totalne rozpadla no nedala som ti sit..zrastli to samo len trocha hrcka ostala.Pri druhom soch chcela rodit bez nastrihnutia..takze sa to nejak podarilo.Lekar pomohol.Samozrejme s epi.A teraz toto..fakt som nejaka divna🙂
Som presvedcena, ze imunita odzrkadluje stav creva 🙂 Tak som si kupila knihy od bukovskeho a macingovej, a idem zmenit zivotny styl 🤣. Sice sa na to chystam par rokov, ale najvyssi cas zacat 🙂
@11barborka11 úplne ťa chápem, aj ja som bola na Tom podobne po prvom pôrode. Ale druhý zasa bol úplne iný a druhý som mala bez epi. Ale aká si silná, tak si vezmi, čo si už všetko musela zvládnuť a aj zvládla 😉
Zeny, som 4. den po zakroku, a citim sa ako v 4. mesiaci tehotenstva. Brucho napuchnute, a citim tlaky na mocovy mechur. Je to ok?
@emimirlen my zeny zvladame vela 🙂
Ahojte prosim Vás je ti niektora ktorá po konizacii takmer nekrvacala ani veľmi nesplnila a nemala žiadne bolesti??
zeny, co hovorite na toto?

@sulky mne pn v nemocnici a kontroly na gynde.taj myslím že gynekolog