icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

nelya
5. feb 2020

@iskrickaa držím palce

nelya
5. feb 2020

@janulap dakujem za odpoved nie vôbec ma to nebolelo

nelya
5. feb 2020

@emimirlen a jedno balenie je asi malo však???🤔

emimirlen
6. feb 2020

@nelya jedno balenie čoho? Teraz neviemnoncom sme hovorili a neviem to nájsť 😁 cycatridina myslíš?

nelya
6. feb 2020

@emimirlen áno presne😂

janulap
6. feb 2020

@nelya ked som o tom citala,tak 10-20 dni liecba cicatridina,ale moze sa aj dlhodobo 🙂 poznas to,ze sa krcek lepsie hoji?

emimirlen
6. feb 2020

@nelya tak ja si kupujem postupne, stále kúpim jedno a keď už dochádza tak dokúpim ale nedávam každý večer, niekedy zabudnem a už ležím tak sa mi nechce vstávať 😁ja tak jedno balenie na jeden mesiac / cyklus mi stačí a striedam s VitagynC.

iskrickaa
6. feb 2020

@emimirlen
@janulap dievcata, ja som 5 hodin po leep dostala menzes, bol silny a velmi bolestivy. Teraz som ocakavala zase, velmi mierne krvacam a brucho ma neboli. Je to normalne?

wind123
6. feb 2020

Tie ktore mali konizaciu skalpelom..je normalne ze na siedmy den som zacala krvacat jasnejsou krvou a nie he to menzes, ten mam dostat az o tyzden...doteraz som spinila takym hnedym vytokom a dnes vecer sa mi spustil tento cervenoruzovy a celkom dost...nemali ste to niektora takto?...stehy este mam

peptina
6. feb 2020

@wind123 no neviem ti povedať ale tiež sa mi menili farby

nelya
6. feb 2020

@janulap no to ti veru neviem povedať to zisti až DR keď ma vyšetrí

emimirlen
6. feb 2020

@iskrickaa ja som napríklad nemala zvlášť silný menzes, ani prvý od konizacie ani žiadny ďalší. Podľa mňa normálne. Možno tým že si nemala zahojeny dobre kŕčok tak to bolo 1.take bolestivé. A už po ďalších 3 tyzdnoch sa stihol zahojiť , preto je to teraz ok.

emimirlen
6. feb 2020

@wind123 nenamahala si sa dnes nejako veľmi? Ak by to krvácanie bolo veľmi silné, stále čerstvá krv a nie je to určite menzes, tak podľa mňa treba radšej zájsť k lekárovi na kontrolu.

peptina
6. feb 2020

@emimirlen no ja už mám asi 3 menzes a strašne silné " bunče" krvi so mňa idú.musim mať nočné vložky a uterák pod sebou

iskrickaa
6. feb 2020

@emimirlen
@peptina este sa mi nikdy nestalo, zeby ma nebolelo brucho. Len som zacitila vlhko, pozriem a menzes. Pre mna je to nieco nevidane. Ani nie vlozka za den

peptina
7. feb 2020

@iskrickaa ta ja teraz dosť silné.mam možno aj preto že ešte neberiem HAK lebo vtedy som o nich ani nevedela

iskrickaa
7. feb 2020

@peptina to ma mrzi, viem, ake je to, ked su silne a bolave. Toto je ako krvavy vytok skor, myslis, ze treba zavolat doktorovi? Ovulaciu som mala normalne bolestivu.

peptina
7. feb 2020

@iskrickaa no neviem ti povedať. Možno nie,ak to neje veľmi silné asi ani nie

emimirlen
7. feb 2020

@iskrickaa aj ja mám slabé krámy, kľudne by stačila 1 vločka, akurát jeden deň mám silnejšie že 2 vložky 😁 kľudne sa môžeš opýtať lekára a napíš prosím ťa čo povedal 😁

janka2273
7. feb 2020

@janulap ahojky,nestíham tento týždeň tu ani nakuknúť 🤔😩 pozriem na to cez víkend 😉😉😘

sulky
7. feb 2020

@iskrickaa ano je to normalne 🙂

sulky
7. feb 2020

@wind123 ak je to skor do ruzova ako cervena, tak je to ok.

sulky
7. feb 2020

ja som dnes bola 2 tyzdne po konizacii na kontrole. Hoji sa to vpoho, este vysledky nie su, ale zevraj tam mam krater :( asi moc zobrali. Bojim bojim.

janulap
7. feb 2020

@sulky a to co znamena,ze mas krater?Ved ono sa to zahoji,nie?😉

iskrickaa
7. feb 2020

@sulky a mam to povazovat za menzes teda? Do 6tich tyzdnov tkanivo dorastie, neboj!

iskrickaa
7. feb 2020

@emimirlen zavolam doktorovi v pondelok. Tak prvy raz som dobre ze sanitku nevolala a teraz sa to nedaj boze rozbehnut ci co. Prsia ma este stale bolia ako pred menzes. Joj.

sulky
7. feb 2020

@janulap no ze vela mi zobrali.

sulky
7. feb 2020

@iskrickaa dorastie? ved ked ti nieco odrezu, tak to tam uz nebude 🙂 to nieje ako vlasy, ze ked sa odstrihnu, tak dorastu. 🙂

iskrickaa
7. feb 2020

@sulky prepac, som to zle precitala na jednej stranke. Zahoji sa, tkanivo sa obnovi, ale nie, nedorastie naspat ako nechet. Preco ti zobrali vela? Bolo to potrebne?

emimirlen
7. feb 2020

@iskrickaa joj o bolesti psnikov by som vedela aj ja hovoriť. Jeden má až tak Bolek že som radšej zašla na sono a na gyndu, všetko ok. Tak neviem či to je normálne až takto. Že ich mám naozaj citlivé veľmi.