Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
Prosim o radu. Je mozne ze 3 tyzdne po konizacii, stale citim tlaky na mocovy mechur? Ako keby som bola prechladnuta?A vytok mam zlty.
zeny, bojim sa. 3 tyzdne po konizacii a boli ma podbrudko, krize, mechur. Cele brucho. Idem odpadnut. Nemozem ani sediet, iba lezat. Moze to byt ovulaciou? Nic ine ma nenapada. Krcok sa zevraj hoji, a gynekolog vravi ze by som uz nemala mat ziadne tazkosti.
Prepacte ze vas stale otravujrm :( prisli mi vysledky z histologiE a nikde tam nevidim popisane stsdia ani visielka ani nic. Je tu niekto, kto sa v tom vyzna? Poslala by som ss. Zaver patologa: ciastocne epidermizovane ektropium bez dysplazie
Ahojte baby,tak uz mam aj ja konecne🙏 po.Robili ma vcera hned prvu rano.Robili LEEP metodou,ale ze davaju aj dva stehy k tym dvom velkym cievam-tak mi to vysvetlili.Naozaj zakrok nic moc..a ako som sa bala🙂 horsi bol pre mna ten klystir vecer pred operaciou😒 Inak baby,klobuk dole pred vami,ktore ste boli na jednodnovke.Ze ste dokazali v ten den odist.Ja som bola schopna zvladnut len trasu wc-postel 🙂
@janulap mna odviezli na vozicku az ku autu pred spital, kde ma cakal manzel. 4 hodiny po leep som bola doma. Potom som po schodoch vyliezla doma do spalne. Cez internet som objednala obed donaskou. Slaba som bola 5 dni a komunisticky klystir som tiez nemala. Vela pi, aby si vycikala anestezu
@janka2273 a lepsie su kvapky ci tabletky?Ja mam tento,hm.....https://gymbeam.sk/vitamin-d3-1000-iu-jamieson....
@sulky ale to len mi potvrdzuje ze konizacie sa robia hlavne ako zarobkova cinnost...Tebe to ribili asi kvoli tomy ASC H...mne lekar povedal ze exocervix vie posudit ale nalez asc h na exocervixe nevidi..to su tie metaplazie tak preto robi biopsiu a z tej mi tiez nic nevyslo, ale ja som uz potom mala na dalsej biopsii aj hsil na exocervixe, takze endo uz asi neriesil...

@janka2273
@peptina joj ale ráno som nemala pekne a aj ja skoro odpadla keď som si na to spomenula, och... Čo mi ženy musíme zažívať a čo prežívame aj mimo reality 😁