icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

janulap
17. feb 2020

@janka2273 Jani,prisiel mi ten rakytnikovy olej.To ho jes len tak,ci do niecoho zamiesas?Dala som si ho na lyzicku a fajne ma naplo😅
@wind123 skvela sprava🍀😍mna vysledky este len cakaju🙏

janka2273
17. feb 2020

@janulap 👍👍😂 ja mám špeciálnu techniku na jedenie oleja 🙂)) dám si ho do úst a neprehĺtam ho samotný,ale hned si dolejem do úst kopec čaju a prehltnem to celé spolu...potom je to znesiteľné😝😍

11barborka11
18. feb 2020

Dobre ranko dievcata.Po dlhsej pause som sa rozhidla napisat.19.11.konizacia.o mesiac znova urgent a operacka koli brutal bolestiam.Upchaty krcok.Potom ok.Praca rodina bezny kolobeh.Pred 10dnami zacalo spinenie akoby pred ms.A dnes v noci zas bolesti no horor..Ale prezila som a mam konecne ms sice silnejsi ale mam.Bala som sa ze sa zas nieco pototo.Ved ten krcok segin uz je tak rozbabrany ze mi ho je luto.🙂 Ale ms tu .Uvidime ako to bude prebiehat.Po skonceni znova na stery.Och uz nech je to ok..Lebo zas toto prezivat ..strasne.Dievcata prajem krasne ranko vela usmevov a vitaminov.Koniec hlasenia🙂 🙂

janulap
18. feb 2020

@janka2273 😂😂😂😂😂 dakujem,idem skusit😂😂😂

nelya
18. feb 2020

Ahojte baby som mesiac po konizacii.Prvy menzes som práve odbila bol dost silný a bol aj (znesiteľne) bolesti.Kedy ste boli prvý krát na vyšetrení?? Lebo mne DR povedala že až po treťom menzesi sa berú steri🤔takze od operácie som nebola vyšetrená. Je to ok??

janulap
18. feb 2020

@nelya no mna dr zavolala na 13 den od operacie na kontrolu

sulky
18. feb 2020

@nelya ja som bola 2 tyzdne po operacii na kontrole, ale na stery az po pol roku

daria77
18. feb 2020

Ahojte dievcata,tak v nemocnici uz taham treti tyzden,crp vysoke(doterajsie atb nezabrali),krvacam des( menzes nechce a nedari sa ho spomalit),teplota.....aaaaa takze u mna konizacia veeeeeeelmi zle😔

peptina
18. feb 2020

@nelya no mne tiež povedala že ster tak až pol roka po operácii

peptina
18. feb 2020

@daria77 ta čo to s tebou?

iskrickaa
18. feb 2020

@daria77 to ma mrzi, drz sa, dievca! ❤

janka2273
18. feb 2020

@11barborka11 tak držím palce,nech si už O.K👍👍👍😘

janka2273
18. feb 2020

@daria77 tak to som prekvapená,že máš toľko problémov kvôli jednej konizaciii🙄😢prajem veľa zdravíčka,nech si čím skôr doma!!!
Ja som fakt ani nevedela,že som bola na konizacii,prakticky bez problémov,až na nejaké drobnosti a rozhadzaný menzes....

janka2273
18. feb 2020

@nelya ja som bola na kontrole 3 týždne po konizaciii a až pol roka po tejto kontrole na prvý ster,potom 2 x po pol roku a už teraz len 1x do roka😉

daria77
19. feb 2020

@peptina
@iskrickaa
@janka2273
Dakujem vam dievcata😘.Schytala som asi vsetky mozne komplikacie.Nasadili mi hormony,tak dufam,ze uz to krvacanie konecne prestane,a za 10 dni sa mozem tesit na dalsi menzes😔😂...uz neviem,ci sa ma smiat,ci plakat....prve atb alergia,druhe nezaberali na zapal,tak mam tretie...uz len dufam ,ze sa to zlepsi....obcas sa to zevraj stane,nuz asi som 1 zo 100(bohuzial)

emimirlen
19. feb 2020

@daria77 tak to sa ti teda podarilo pekne pochodit, všetko čo sa mohlo tak sa skomplikovalo. Tak už nech to prejde a sú skoro fit a doma. Držím palce.

daria77
19. feb 2020

@emimirlen
Dakujem,veru skomplikovalo sa vsetko,co sa dalo....a toho bolo teda....co som ani vsetko nenapisala...
Dufam,ze uz sa to konecnee zacne zlepsovat

janka2273
19. feb 2020

@daria77 Držíme ti palce 👍👍👍❤

hatsepset
20. feb 2020

Baby som 10 dní po konizacii, lekár mi odporučil kúpiť nejaké čipky na hojenie. No a keď si ich zavádza, tak je možné že prstom cítim stehy? Lebo fakt si neviem predstaviť co by to mohlo iné byť (predtým to tam iste nebolo) a tie stehy, to vypadne samo? V pondelok idem na kontrolu po 2t.

janka2273
21. feb 2020

@hatsepset joj,tak toto ti neporadim,lebo my,čo sme boli Leep metódou ,sme šité neboli🤔rana sa nám zatavila nejakou guľôčkou zjavne horúcou 😲😋 ale asi to stehy budú a vypadnú asi samé...ale neboj,o chvíľu pôjdeš na kontrolu a spytaš sa dr😘buď ti ich vyberie on,alebo sa dovtedy samé rozpadnú...ježko to určite nebude 😋😋😋😘

peptina
21. feb 2020

@hatsepset ja som bola sita ale tiež ti neporadim,.lebo ja som si čipky nedávala keďže mi to dr nepovedala tak som si ani neskúmala ako a čo je dnu. Neviem ti povedat

janulap
21. feb 2020

@peptina po akom case ti stichy vypadli?Mne robili leep metodou,ale ze davaju k tym dvom najvacsim cievam aj dva stichy...tak cakam,pozeram,kedy vyjdu🙄😅

peptina
21. feb 2020

@janulap och to ti neviem povedať,keďže ja sa krvi a všetkého okolo toho bojím,nemám žalúdok na to ta dajak som to radšej ani nesledovala. Len menzes som dostala po 2 tyzdnoch ale bolo to v rámci normálneho cyklu ale dosť išlo ta možno to aj niekde tam bolo len mne bolo z toho strašne zle ,som skolabovala a odpadla

janulap
25. feb 2020

Ahojte kocky♥️prosim vas,aky bol vas prvy menzes po konizacii?Ja ho mam teda dost silny,co inokedy nemavam🙄

sulky
25. feb 2020

@janulap silny, kazdu hodinu som menila vlozku, aj v noci :(

peptina
25. feb 2020

@janulap aj ja som mala už tri krát a vždy veľmi silný.teraz som zase začala brať HAk tak uvidím aké budú teraz,

janulap
25. feb 2020

@sulky a dalsia bola aka?Ci este dalsia este nebola?
@peptina aj dalsie???Boze mna porazi,ak sa ma este toto niekedy zopakovat.Po takmer troch riadnych dnoch,vidim konecne svetlo na konci tunela😅

iskrickaa
25. feb 2020

@janulap Ja som mala prvy velmi bolestivy sj silny. Druhy bol omnoho lepsi a nacas.

peptina
25. feb 2020

@janulap tiež som mala prvý silný a bolestivy a druhý a tretí len dosť silny

sulky
26. feb 2020

@janulap dalsia prichadza prave dnes, tak uvidime 🙂)))