icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

wind123
8. mar 2020

@tina7729 prve dva dni po konizacii som bola fakt lemra, ked som dlhsie stala tak som zacala krvacat...nic tragicke, len Ta to prinuti si naspat lahnut😁...4. den som uz isla do prace ... soferovat budes moct, ja som si dala nizsie operadlo, aby ma pas netlacil na podbrusko a bolo mi tak pohodlnejsie...odvtedy sa ma ludia pytaju preco pri soferovani lezim😏...ale budes sa citit kazdym dnom lepsie...ja som citila este asi dva tyzdne po konizacie tlaky v podbrusku, ked som trochu pobehla alebo dlhsie stala, potom mi uz bolo ok

tina7729
9. mar 2020

@wind123
@janulap ďakujem no snáď to bude všetko ok🙂 čaká ma to tento piatok. síce dieťaťa mi má 7rokov ale žiaľ total nesamoatatne keď nieje pri mne tak zázračné je😂 čiže neviem ako toto zvládnuť keď okolo nej nebudem môcť behať.moja chýba no už musíme vydrzat😉

janka2273
9. mar 2020

@tina7729 neboj,to zvládneš👍😘ja som na všetko sama a v pohode som to dala...ležala som v deň konizacie a asi ešte ten ďalší,ale potom som už musela von nakúpiť atď a bežne som doma fungovala...navar si vopred,nech aspoň variť nemusíš,daj kľudne aj do mrazáku a neupratuj...vonku choď pomaličky,nenos ťažké nákupy a moc sa doma nezohýbaj😉😘

tina7729
9. mar 2020

@janka2273 Janulka a ako to je z obliekaním a obuvanim potom 🙂

tina7729
9. mar 2020

@janka2273 no krv výsledku crp zápal to ešte raz idem v stredu na crp krv či sa neznížil. Bola som pred týždňom chorá myslíš že ten zápal môže byť preto stále tam ešte? Mňa porazí ak to budem musieť odložiť.nemam ani teplotu teraz len zakaslem este ale to u mňa kašeľ kým odznie trvá dlhšie po chorobe.ach

emimirlen
9. mar 2020

@tina7729 tak to určite zvládneš 😉 a pomalým tempom a s úsmevom na tvári 😉

emimirlen
9. mar 2020

@janka2273 Jani, prosím ťa koľko kvapiek vigantolu je denná dávka pre dospelého? 3 a 5rocnym deťom 2 kvapky ? Nevieš prosím ťa, ani v pribalovon letáku sa neviem presne dočítať.

janka2273
9. mar 2020

@emimirlen ja som si dávala 16 kvapiek😉 cca 8000IU aby som mala denne,ale začni na 4-5000 IU 😘deťom daj po tie 2 kvapky,aby aspoň 1000 IU mali v dávke a céčka tiež viac😉a nie,že niekoho napadne dávkovať si 70- 130 mg cecka,lebo to je každému na prd🤔aspoň 3-4 gramy(3000-4000mg) denne,ak je niekto chorý,tak aj viac rozložené v dávkach 😉

janka2273
9. mar 2020

@tina7729 obliekanie v pohode,veď ti nejdú rezať nohy😂👍😘😋mňa vôbec nič nebolelo..a obuješ sa po sediačky😉vôbec nestresuj,fakt je to pohoda,to zubár ťa viac vystresuje,ako toto😘

emimirlen
9. mar 2020

@janka2273 super ďakujem pekne 😘 som vedela že na teba je spoľah 😁👍

janka2273
9. mar 2020

@emimirlen a užívajte denne,žiadne flákanie 😋😉😘😘

emimirlen
9. mar 2020

@janka2273 vykonám pán generál 😁 manžel vojak tak si občas takto odpovedáme 😁 jasné budeme. Musím aj manžela nútiť. A zajtra ešte dokúpim zásoby Dčka aj Cčka 😉

janka2273
10. mar 2020

@emimirlen Pohov poručík! 😂😋
Ja som si kúpila 4 krabice práškového céčka a denne frčím tak cca na 5 gramoch už povinne od nedele,len to mám rozložené na dávky..doteraz som si to dávala len do tej fľaše s vodou,čo robím už roky😉 + déčko mám denne už roky tiež a tie rôzne čaje...iné veci zanedbávam😋 ale idem oživiť kombuchu,snáď sa mi to podarí,teraz bude vhodná 👍

emimirlen
10. mar 2020

@janka2273 pohov ! 😁
Juj musím aj ja Cčko a Dčko nasadiť poriadne. Aj manželovi a deťom hlavne. Tak ty sa pekne vitamínmi dopujes, šak to máš dosť 😉

tina7729
10. mar 2020

@janka2273 mne to zrušili a idem až 9.4 😞 to som chcela mať už potom ach

tina7729
10. mar 2020

@emimirlen
@janka2273 neviete koľko mi platí výmenný lístok od gynekológa na operáciu?

janulap
10. mar 2020

@tina7729 nahradny termin ti nedali?To je uz medzi tebou a zariadenim kde ta budu operovat...s tym uz tvoj gyn.asi nema nic...on ta na operaciu odoslal a hotovo 🙂 predoperacne si uz mala urobene?

tina7729
10. mar 2020

@janulap áno mam náhradný termín na 9.4 aj predoperačné no to asi nové bude treba nie?

janulap
10. mar 2020

@tina7729 predoperacne bude treba.A preco ti to teraz zrusili,ak sa smiem opytat?

tina7729
10. mar 2020

@janulap volala som tam že pokaslavam či to je problem tak že áno v túto situáciu asi myslela sestrička koronavirus

janulap
10. mar 2020

@tina7729 nemusi to byt kvoli koronu...mne tiez povedali,ze staci,ked budem nachladnuta a budem sa musiet preobjednat.Neboj,mesiac ujde rychlo,zachvilu to mas za sebou...aj ked viem,ze ti toto velmi nepomoze🍀
@janka2273 jani,ja sa stale krutim okolo toho Decka...a hladam ten naj😅 co hovoris na toto?
https://vitaminy-a-mineraly.heureka.sk/s-d-phar...

emimirlen
10. mar 2020

@tina7729 platí tuším dlho, ale aj nás upozornili že musím byť úplne zdravá. Žiadna nádcha a nič. Musíš byť úplne fit. Tak radšej presun a pýtaj sa na to. Ale myslím že by nemal byť problém. A bude ti platiť.

emimirlen
10. mar 2020

@tina7729 teraz čítam že doba platnosti výmenného lístka je neobmedzená 😉

janka2273
11. mar 2020

@janulap tieto rôzne spreje sú dobré,len cenovo sú samozrejme drahšie🤔😋kúp hocičo a užívaj čím skôr 👍😉
@tina7729 áno,musíš byť úplne zdravá aj na konizaciu 😉no obávam sa toho,čo tu bude o mesiac 🤔🤔🤔
Toto mi príde ako ticho pred búrkou 😲😲😲tak aby ti to znova neodložili...

tina7729
11. mar 2020

@janka2273 prečo myslíš?

emimirlen
16. mar 2020

@janka2273
@adela2611
@iskrickaa
@sulky
Ahojte dievčatá ❤️ dúfam že doma oddychujte v zdraví a veľa neupratujete 😁 dopujete sa v tomto rušnom období niečom špeciálnym? Či klasika Cčko, Dčko, Mg, cajiky šalvia, repík? Pozdravujem všetky a prajem veľa zdravíčka 😉

sulky
16. mar 2020

@emimirlen presne 🙂 cecko decko a probiotika. Ale neoddychujem, robime jarne upratovanie a dezinfikujeme ;)

emimirlen
16. mar 2020

@sulky tak ako ja. 😉 Hmmm probiotiká aké beriete?

adela2611
16. mar 2020

@emimirlen ahoj, dopujem sa klasika C,D, rozne cajiky,rakytnikovy olej ,isoprednosin ten mam od imunologicky..a oddychujem jasne uz budem mat dieru v sedacke vytlacenu, ale popritom varim,peciem, upratujem a nahradzam detom ucitelku...Hrame sa spoloc.hry a zajtra ma caka pecenie chlebiku a rohlikov/premiera/sama som zvedava...ty ako?

emimirlen
16. mar 2020

@adela2611 ej ha domáce pečivo, mňam mňam, aj my fungujeme na kvaskovom, pred rokom asi ma to očarilo tak teraz je to výhoda ešte väčšia ako inokedy. U nás podobne, stále čosi babám vymýšľam, nech sa nenudia. Ešte že máme záhradu a dá sa s nimi dobre vyvetrať a vyhriať na slniecku. A vitamíny, to čo ty, Dčko, Cčko, Mg + selén, šalvia, 😉 dievčatám dávam rakytnikovy olej, Dčko, Cčko a aj nejake multivitaminy. A tlačím do nás ovocie čo to ide 😉