Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@tina7729 neboj,to zvládneš👍😘ja som na všetko sama a v pohode som to dala...ležala som v deň konizacie a asi ešte ten ďalší,ale potom som už musela von nakúpiť atď a bežne som doma fungovala...navar si vopred,nech aspoň variť nemusíš,daj kľudne aj do mrazáku a neupratuj...vonku choď pomaličky,nenos ťažké nákupy a moc sa doma nezohýbaj😉😘
@janka2273 no krv výsledku crp zápal to ešte raz idem v stredu na crp krv či sa neznížil. Bola som pred týždňom chorá myslíš že ten zápal môže byť preto stále tam ešte? Mňa porazí ak to budem musieť odložiť.nemam ani teplotu teraz len zakaslem este ale to u mňa kašeľ kým odznie trvá dlhšie po chorobe.ach
@emimirlen ja som si dávala 16 kvapiek😉 cca 8000IU aby som mala denne,ale začni na 4-5000 IU 😘deťom daj po tie 2 kvapky,aby aspoň 1000 IU mali v dávke a céčka tiež viac😉a nie,že niekoho napadne dávkovať si 70- 130 mg cecka,lebo to je každému na prd🤔aspoň 3-4 gramy(3000-4000mg) denne,ak je niekto chorý,tak aj viac rozložené v dávkach 😉
@emimirlen Pohov poručík! 😂😋
Ja som si kúpila 4 krabice práškového céčka a denne frčím tak cca na 5 gramoch už povinne od nedele,len to mám rozložené na dávky..doteraz som si to dávala len do tej fľaše s vodou,čo robím už roky😉 + déčko mám denne už roky tiež a tie rôzne čaje...iné veci zanedbávam😋 ale idem oživiť kombuchu,snáď sa mi to podarí,teraz bude vhodná 👍
@tina7729 nemusi to byt kvoli koronu...mne tiez povedali,ze staci,ked budem nachladnuta a budem sa musiet preobjednat.Neboj,mesiac ujde rychlo,zachvilu to mas za sebou...aj ked viem,ze ti toto velmi nepomoze🍀
@janka2273 jani,ja sa stale krutim okolo toho Decka...a hladam ten naj😅 co hovoris na toto?
https://vitaminy-a-mineraly.heureka.sk/s-d-phar...
@emimirlen ahoj, dopujem sa klasika C,D, rozne cajiky,rakytnikovy olej ,isoprednosin ten mam od imunologicky..a oddychujem jasne uz budem mat dieru v sedacke vytlacenu, ale popritom varim,peciem, upratujem a nahradzam detom ucitelku...Hrame sa spoloc.hry a zajtra ma caka pecenie chlebiku a rohlikov/premiera/sama som zvedava...ty ako?
@adela2611 ej ha domáce pečivo, mňam mňam, aj my fungujeme na kvaskovom, pred rokom asi ma to očarilo tak teraz je to výhoda ešte väčšia ako inokedy. U nás podobne, stále čosi babám vymýšľam, nech sa nenudia. Ešte že máme záhradu a dá sa s nimi dobre vyvetrať a vyhriať na slniecku. A vitamíny, to čo ty, Dčko, Cčko, Mg + selén, šalvia, 😉 dievčatám dávam rakytnikovy olej, Dčko, Cčko a aj nejake multivitaminy. A tlačím do nás ovocie čo to ide 😉

@tina7729 prve dva dni po konizacii som bola fakt lemra, ked som dlhsie stala tak som zacala krvacat...nic tragicke, len Ta to prinuti si naspat lahnut😁...4. den som uz isla do prace ... soferovat budes moct, ja som si dala nizsie operadlo, aby ma pas netlacil na podbrusko a bolo mi tak pohodlnejsie...odvtedy sa ma ludia pytaju preco pri soferovani lezim😏...ale budes sa citit kazdym dnom lepsie...ja som citila este asi dva tyzdne po konizacie tlaky v podbrusku, ked som trochu pobehla alebo dlhsie stala, potom mi uz bolo ok