Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@emimirlen ako čítam z tých príspevkov na moju otázku, tak sme to mali asi každá po konizacii... Dobre tak spýtam sa teda doktora keď tam pôjdem.. Ďakujem za tvoj príspevok.🌼
Ach baby,mam dilemu. Už dva krát odsunuta konizacia krčka maternice druhý krát som ju odsunula ja kôli koronavirusu kôli tejto situácie aká je lebo som sa bála ak budem mať potom komplikácie a skončím v nemocnici.a už som mohla mať pokoj. Kým som aj doma ocr s dieťaťom.no najradšej by som si ju dala urobiť no bojím sa. Vy by ste si to dali keď je takáto situácia?
@tina7729 Ak operujú tak sa kľudne daj podľa mňa, tiež som za ako baby píšu a hlavne teraz sú také prísne opatrenia čo sa týka hygieny a dezinfekcie ako ešte nikdy 🙂 a hlavne to budeš mať za sebou a budeš sa možno ešte viac šetriť a oddychovať aby komplikácie neprišli 🙂 ale verím že nebudú a čoskoro ani nebudeš vedieť, že si na nejakej konizácii bola. 🙂
@tina7729 ale nestresuj,žiadne komplikácie mať nebudeš 😘 a na SK nemáme tisíce nakazených....u nás v okrese ich nie je ani 30 tuším ys len moje sídlisko má cca 25 000 ľudí 😋takže kľud a chod čo najskôr,nech si čoskoro už aj zahojená a keď bude horko,budeš sa spokojne túlať prírodou a ak bude korona poslušný,budeš sa aj kúpať 👍👍👍😘
Ahojte čaká ma konizácia..máte s tým niektorá skúsenosti,že Vám zákrok robili aj počas menštruácie?
@hviezda1113 ahoj počas menzesu nerobia ,ja som sa musela preobjednat
Výsledky nedopadli dobre na kontrole mi hovorila že pôjdem znova na operáciu ak budú zle boli ste už niektoré 2 krát a viac na konizacii??
@ladywu96 ahoj,ked prelistujes viac stran dozadu,pisali baby,ktore boli aj druhy krat.Je to iste,ze budes musiet ist opat?
@hviezda1113 nie,vtedy sa budes musiet preobjednat
Mne povedali doktori práve,že to nevadí tá menštruácia že to nemá nanič vplyv a urobia to aj cez to že není to problém...no tiež sa mi to nezdá
@hviezda1113 ja som tak bola objednaná a akurát v nedeľu keď som mala ísť poobede na príjem som dostala ráno menzes a volala som tam a dr mi povedal že sa musím preobjednat lebo cez menzes nemôžu robit.tak o 2 týždne ma preobjednali.moja skusenost
Celkovo sa nerobia žiadne operácie cez menzes,lebo je tam väčšie riziko krvácania...ja som síce takto mala operované koleno,ale to len preto,že som to mala vybavené s primárom,nakoľko som cestovala z iného mesta a dostala som menzes ako na potvoru skôr rovno v deň operácie 🙄 keby to nebolo po známosti,neoperuje ma🤔
@hviezda1113 aj mne primar top nemocky nie na Slovensku povedal, ze menzes je ok
@hviezda1113 Mne povedali že cez menzes mi to v žiadnom prípade robiť nebudú že keby náhodou mi prišla (mám nepravidelnú 2 krát do mesiaca )mám volať a posunu mi ten zákrok

@vierkainka Ahoj, ja som mala tiež takýto výtok, vraj je to normálne, tiež som sa cítila a menila gaťky ako na bežiacom páse, našťastie sa to ustálilo samé. Nepamätám presne ako dlho som ho mala ale dosť dlho, možno aj 2 týždne po operácii. Ja som ho mala taký s krvou, ako slabšie krvácanie a keď to ustálo prestal aj zápach. Určite sa nemusíš hanbiť na to opýtať, oni to berú ako dennú rutinu a neriešia. držím palce 🙂