Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@janka2273 uvidím ci pomôžu, predtým mi vadil ten ovulacny výtok a bolesti a teraz namiesto neho mam špinenie, dufam že hormóny záberu aj keď som čítala nežiaduce účinky:ospalosť veľká únava, tak dúfam ze ma obidu. 🙂zienky a ste tu nejaké ktoré ste sa po konizacii snažili otehotnieť?
Do kedy budem babenky krvácať.? Taký ružový výtok ale dosť silny
@tina7729 neboj,zistia veľmi presne,či všetko vyoperovali 😉nakoľko to,čo z teba vyoperovali ten konizát musí mať " čisté" okraje,teda nesmú mať napadnuté tkanivo. Preto radšej odoberú väčší kus pri konizacii. Na stres sa vykašli,hod to na počasie,že si unavená atď 😛ja som tak slabo krvácala aj cca 3 týždne,daj tomu čas,musí sa to zahojiť. A menzes som mala rozhádzaný aj 5 mesiacov. Neboj, všetko bude fajn 😘😘
@tina7729 ja som šla po výsledky cca po 3 týždňoch a rovno ma aj skontroloval ( môj dr je zároveň aj ten,čo má operoval) a teda keďže som bola komplet zahojená ,nepotrebovala som maródovať😉ale to sa dohodni s dr podľa toho,ako sa cítiš a ak potrebuješ byť doma a vyhovuje ti to,tak zostaň 😘 ja už som potom behala kade tade,keďže bolo leto,tak mne PN nevyhovovala.
@tina7729 a menstruciu máš kedy dostať? Ja som začala krvácať aj mimo cyklu a už aj po nejakom tom Týždni dvoch po zákroku čo som už nekrvacala. Ale trvalo to deň a zas to prestalo. Ak potrebuješ byt kludnejsia zavolaj lekárovi, no krčok má veľmi špongiovitú pórovitú štruktúru, preto sa veľmi dlho hojí, tak je normálne, že sa tam nejaká tá ranka obnoví, hlavne ak si mala zvýšenú fyzickú aktivitu.
@tina7729 neboj nič, prejde to 👍😉mne sa stalo zase to,že ma začalo krátko po konizacii( cca týždeň-dva) bolieť dosť brucho a zrazu len som cítila silný tlak,že sa niečo zo mňa chce vyvaliť 😱😱😱len čo som dobehla na wc,vyletelo zo mňa za kýbel krvi a myslela som si,že vykrvávam a je to moja posledná hodinka! Bolo to presne o polnoci a ja sama doma so synom,takže celkom hororová scénka🤣🤣ale ako to prišlo,tak to aj ustalo a nikam som nešla,ani nevolala,len som to spomenula na kontrole u dr a že je to v pohode,pokiaľ sa to samo zastaví a netrvá to dlho😉 Možno si len nejaké prudšie pohyby robila, tak si daj troška kľudový režim a bude určite ok. Veľa zdravia prajem 😘😘
@tina7729 p.s.ockovanievodporucsl len môj bývalý gynekológ,ale toho dom vymenila keďže som hlavne kvôli jeho nečinnosti došla až do štádia CIS🤔🙄nový dr a aj iní neodporúčali,vraj to má veľa nežiadúcich účinkov a ochranu len pred pár kmeňmi HPV a samozrejme je to neskutočne predražené 🙄🙄🤔

@janka2273 no dobre,ale ako teraz zistia či mi všetko vyoperovali🤷🙄
Inak sa mám dosť divné, boli ma celý spodok ,spinim cítim sa unavená