icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

kovacova9
24. apr 2025
@ibrunova

@kovacova9 veď do dvoch mesiacov budeš dávno fit.

@veronika1603
@ibrunova konečne super sprava sms nechodila a tak som tam dnes pisala a ze je všetko v poriadku ;) žeby konečne tie hpvirin zafungovali 🙂 🥰🥰🥰😍

veronika1603
26. apr 2025
@kovacova9

@veronika1603
@ibrunova konečne super sprava sms nechodila a tak som tam dnes pisala a ze je všetko v poriadku ;) žeby konečne tie hpvirin zafungovali 🙂 🥰🥰🥰😍

@kovacova9 super...koľko si to brala?

marianna199426
27. apr 2025

Ahojte ,
Som po konizácii už skoro mesiac , chcem sa spýtať po akej dobe ste šli naspäť do práce ? Ja robím v obchode a rozmýšľam že o týždeň asi nastúpim.

veronika1603
27. apr 2025
@marianna199426

Ahojte ,
Som po konizácii už skoro mesiac , chcem sa spýtať po akej dobe ste šli naspäť do práce ? Ja robím v obchode a rozmýšľam že o týždeň asi nastúpim.

@marianna199426 já som išla po 6tich dňoch do práce ..pracujem v Kauflande..ale ťažké nedvíham...

marianna199426
28. apr 2025
@veronika1603

@marianna199426 já som išla po 6tich dňoch do práce ..pracujem v Kauflande..ale ťažké nedvíham...

@veronika1603 a nemala si žiadny problém? Ja som na pekarni a po mesiaci mám stále obavy . Na ktorom oddelení si?

ibrunova
28. apr 2025
@marianna199426

Ahojte ,

@marianna199426 mne robili v piatok a v stredu šom šla do práce, aj to len pre istotu som bola tie dva dni doma, nič mi nebolo.

kovacova9
28. apr 2025
@adela2611

@kovacova9 ani u mna nepomahali, žiadne vitamíny aj očkovania som podstúpila a vrátilo sa to a dali mi na výber , že rekonizacia alebo kompletná hysteriktomia

@adela2611 mali ste pravdu ;) super vyšli nateraz 🙂 a môžem viac o tom rakytnikovom oleji ? Možno by som aj iné skúsila ako prevenciu než tie drahé vitamíny ;)

veronika1603
28. apr 2025
@marianna199426

@veronika1603 a nemala si žiadny problém? Ja som na pekarni a po mesiaci mám stále obavy . Na ktorom oddelení si?

@marianna199426 ja som VST pokladne ..plus robím Sb pracovníčku (zmluvy a tak)ak si teda v kaufe tak vieš ..ťažké nedvíham len sa nabeham,snažila som pomaly

kovacova9
29. apr 2025
@kovacova9

@veronika1603

@kovacova9 mno už to je 4m ale tuším išla aj cena dole ;) ja som za to dávala 43 eur tuším a na mesiac..teraz na dr.max 34eur

kovacova9
29. apr 2025
@marianna199426

Ahojte ,

@marianna199426 ja až mesiac a robím v mekáči

marianna199426
29. apr 2025
@kovacova9

@marianna199426 ja až mesiac a robím v mekáči

@kovacova9 takže mesiac si bola doma ? To asi stačí nato zotavenie nie?

marianna199426
29. apr 2025
@ibrunova

@marianna199426 mne robili v piatok a v stredu šom šla do práce, aj to len pre istotu som bola tie dva dni doma, nič mi nebolo.

@ibrunova a akú prácu máš? Keď tak skoro si šla tak asi nie ťažkú, či?

ibrunova
29. apr 2025
@marianna199426

@ibrunova a akú prácu máš? Keď tak skoro si šla tak asi nie ťažkú, či?

@marianna199426 nie, nemám ťažkú prácu. Ale aj tak mi fakt nič nebolo. Ja som potom bola na hysterektómii, vtedy som bola doma 6 týždňov, ale to je už o inom.

adela2611
17. máj 2025
@lebonka

@adela2611 nemate po hysterektomii problemy s panvovym dnom? Pokles organov?

@lebonka prvé dni boli všelijaké, nie bolestivé ,ale zvláštne pocity ako keby som cítila ako sato posúvalo všetko, samozrejme ,že orgány troškou klesnú ,musia. Sa upratať vznikol tam priestor . Nijaké problémy mi to ale nespôsobuje..

adela2611
17. máj 2025
@kovacova9

@adela2611 mali ste pravdu ;) super vyšli nateraz 🙂 a môžem viac o tom rakytnikovom oleji ? Možno by som aj iné skúsila ako prevenciu než tie drahé vitamíny ;)

@kovacova9 rakytnikovy olej ráno večer prvý týždeň čajová lyžička , postupne prechádzate na polievkovú..
Ja som kupovala od jednej pani ona ho vozila z Ukrajiny , bol lacnejší a aj mi viac chutil ako tu z lekárne . Tá chuť je zvláštna, ale dá sa a po týždni si na to zvyknete ak telo..

veronika1603
18. máj 2025

Baby tak zajtra idem na príjem ,na Klenovu.. utorok mi robia rekonizaciu...tak sa modlím aby to uz dobre dopadlo a podarilo sa im to celé vyrezať...povedali mi že ak sa ani táto operácia nepodarí tak potom hysterektomia...bojím sa toho 😟

kovacova9
18. máj 2025
@veronika1603

Baby tak zajtra idem na príjem ,na Klenovu.. utorok mi robia rekonizaciu...tak sa modlím aby to uz dobre dopadlo a podarilo sa im to celé vyrezať...povedali mi že ak sa ani táto operácia nepodarí tak potom hysterektomia...bojím sa toho 😟

@veronika1603 neboj dobre to bude 🙂 😇

kovacova9
18. máj 2025
@adela2611

@kovacova9 rakytnikovy olej ráno večer prvý týždeň čajová lyžička , postupne prechádzate na polievkovú..
Ja som kupovala od jednej pani ona ho vozila z Ukrajiny , bol lacnejší a aj mi viac chutil ako tu z lekárne . Tá chuť je zvláštna, ale dá sa a po týždni si na to zvyknete ak telo..

@adela2611 ďakujem pozriem to ;)

santia1605
23. máj 2025

Dnes mi volali ze kontrolný ster z cytologie je negatívny...ale mam v tele ten hpv 16 .som 4 mesiace po konizacii. Brala som s partnerom indonal partner. Brala som aj rakytníkový olej. Rozmýšľam co ďalej co brat .o pol roka mam kontrolu. Dá sa vôbec zbaviť toho hpv16?

ibrunova
23. máj 2025
@santia1605

Dnes mi volali ze kontrolný ster z cytologie je negatívny...ale mam v tele ten hpv 16 .som 4 mesiace po konizacii. Brala som s partnerom indonal partner. Brala som aj rakytníkový olej. Rozmýšľam co ďalej co brat .o pol roka mam kontrolu. Dá sa vôbec zbaviť toho hpv16?

@santia1605 mne dala Isoprinosine

santia1605
23. máj 2025
@ibrunova

@santia1605 mne dala Isoprinosine

@ibrunova tiež na ten hpv 16? Isoprinosine mam tabletky doma tak si môžem nasadiť. Ake je davkovanie ?

ibrunova
23. máj 2025
@santia1605

@ibrunova tiež na ten hpv 16? Isoprinosine mam tabletky doma tak si môžem nasadiť. Ake je davkovanie ?

@santia1605 to si už nepamätám.. V letáku je isto rozpísané.

santia1605
23. máj 2025
@ibrunova

@santia1605 to si už nepamätám.. V letáku je isto rozpísané.

@ibrunova koľko balení ste vybrala?

ibrunova
23. máj 2025
@santia1605

@ibrunova koľko balení ste vybrala?

@santia1605 neviem, to bolo pred vyše 3 rokmi, ale asi určite viac ako jedno balenie.

veronika1603
13. jún 2025
@kovacova9

@veronika1603 neboj dobre to bude 🙂 😇

@kovacova9 tentokrát to vyšlo...všetko je čisté 🙏

kovacova9
16. jún 2025
@veronika1603

@veronika1603 gratulujem a držím palce aby už ti tak ostalo 🙂 mne dnes opäť prišli tie hpvirin vitamíny;) tak prevencia není nikdy zlá 🙂

ninusa221
16. jún 2025
@veronika1603

@veronika1603 ja volám vo štvrtok za výsledky 🥲 strašne sa bojím

lenalenja
25. jún 2025

Ahojte, ja som bola na konizacii pred 3 tyzdnami v Kochu, musím povedať, že absolútne sklamanie. Za najmenší problém považujem, že som tam musela zostať o deň dlhšie, lebo mi perforovali maternicu a musela som chodiť na ultrazvuky, či nekrvácam do brušnej dutiny. Stáva sa, situáciu zvládli profesionálne. Ale napr. hlavná sestra povedala, že ma budú chodiť kontrolovať každú hodinu, pozrieť ma prišli reálne dva krát. Dojem z operácie - anesteziológ sa opýtal “kde je operatér”, pani dvihla ruku a anesteziológ vypučil oči “vy??”. A teda aj som skončila s perforovanou maternicou. Výsledky operácie na vyžiadanie mi prišiel vysvetľovať operatér, ktorý nebol na začiatku zákroku v miestnosti a jeho prístup bol viac povýšenecko-blahosklonný, ako utešujúci.
Výsledky - predpokladala som, že mi niekto zavolá, že sú pripravené, nie, ja som musela volať (to mi nikto nepovedal, iba že budú o 2-3 týzdne). Včera som sa dovolala, sestrička nevedela, či sú. Dnes som si našla neprijatý hovor na telefóne a po 37!! minutach čakania na prepojenie som sa dozvedela, že výsledky sú a môžem si pre ne prísť kedykoľvek v pracovné dni medzi 8-11:30. Pozerám, to str nemohli poslať jednu smsku, keď prídu výsledky, miesto toho, aby som ja vyvolávala a čakala na dráte?? Amaterizmus nehodný súkromnej kliniky a evidentný nedostatok personálu. Okrem anesteziolôga a patronitujuceho operatéra všetok personál zahraničný, čo vytváralo nedorozumenia.
Fit medzi ľudí som bola už na druhý deň, do práce som šla o štyri. Bolesti nula, iba únava.

veronika1603
8. júl 2025
@ninusa221

@veronika1603 ja volám vo štvrtok za výsledky 🥲 strašne sa bojím

@ninusa221 ako?snáď dobre🙏

veronika1603
8. júl 2025
@kovacova9

@veronika1603 gratulujem a držím palce aby už ti tak ostalo 🙂 mne dnes opäť prišli tie hpvirin vitamíny;) tak prevencia není nikdy zlá 🙂

@kovacova9 ja hpv riešim už biorezonanciou...snáď.