Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
Ahojte, môžem mať sex 4 a 1/2 týždňa po konizácii? 😀
Čakali ste dlhšie ?
Ja som bola v TT. 3 dni v nemocke a fungovala som hned v poho bez problemov.
@zuzanka1309 ako sa mas? Konizacia pomohla?
@abriela ahoj, nezabudla si... vážim si to. Bola som minulý týždeň u dr.Pačutu na ambulancii, vyšetril, urobili cytologiu, aj koplo vyšetrenie a povedal, že budeme častejšie sledovať. Tak zatiaľ som sa vyhla konizácii. Vraj zatiaľ stačí sledovať a nebabrať do toho.
@zuzanka1309 minuly tyzden som tam bola aj ja, po 4 mesacnej kontrole 🙂 . Tesim sa s tebou, ze si v norme 😉
@abriela držím palce aj tebe a radšej sledovať, dúfam že aj ty máš dobré výsledky..
@zuzanka1309 po kolonizácii som mala cin II, teraz je krcok ako novy a v norme
@abriela super, len nech je to tak stále.. držím palce veľmi..
Ahojte mam CIN3 a som po konizacii krcka maternice kde mi ju robili pomocu elektrickej slucky...strasne som sa bala no musim povedat ze nie je to az take strasne ako sa to vidi...bola som pri vedomi mala som len umrtveny krcok ,zakrok trval cca15 min a hned po zakroku som mohla ist domov ,na druhy den som dokonca mohla ist do prace,len som nemohla zdvihat nic tazke ...teraz som tyzden po konizacii a mam uz len zapachajuci vytok,sem tam spinenie a taky neprijemny pocit take pichanie ....chcem sa vas spytat je normalne ze vytok smrdi?...a kedy mozem zacat cvicit?
Ahoj,aj mne vytok dlho smrdel.Ja som bola na konizacii vo februari a doktorka mi povedala,ze mozem cvicit od maja.Vytok mam teraz slaby a uz ani tak nesmrdi.
beka25 dakujem za odpoved 🙂..hmmm tak to si este pekne dlho pockam s tym cvicenim 🙂
Ahojte zienky,som vyse 2 tyzdne po konizacii a zacala som krvacat :(..neviem ci to tak ma byt alebo nie...nekrvacam nejak masivne ,len tak trosku ,chodim casto cikat a vzdy mam na vlozke aj na papieri krv,menstruacia to nieje tu mam dostat za 3 dni ,,,chcem sa vas spytat je to normalne ze som po zakroku hned nekrvacala eln mala vytok a teraz krvacam?...dakujem....
Ahoj cukrik001😊
Ja som tiez zacala krvacat zhruba po dvoch tyzdnoch, potom na treti tyzden som dostala menzes (to rozoznas), a odvtedy je vsetko ok. Je to normalne, netrap sa tym, len ak by si zacala krvacat masivne, tak chod k lekarovi.
Ahojte,
neviem, ci sa to uzpreberalo v tejto konverzacii, kedze ma 27 stran 🙂
Ja som mala vysledok ascus, potom LSIL PAP3a a teraz mam AGC.
Na nete som si citala rozlicne klasifikacie, ale moc im nerozumiem.
Napr. http://www.cervix.sk/cytologia/pap.php
Posledny vysledok "AGC" v prvej tabulke je to daka atypia, v dalsej vyzera ako pokrocile stadium.
Viete mi to niekto, prosim vysvetlit? Nemali ma uz poslat na konizaciu?
Dakujem
Ahojte. Ja mam cca tyzden po konizacii a odvcera celkom silno krvacam - ako silny menzes. Mal mi prist aj menzes tento tyzden tak som zatial lekarovi nevolala. Ale ak to krvacanie nezoslabne zajtra asi zavolam. Inak ma nic neboli iba byvam viac unavena. Myslite ze je to krvacanie ok? Treba radsej rychlo ist k lekarovi? Daju sa brat nejake lieky co to zastavia? Ten wobenzym alebo ascorutin???
Ahoj dafne_b ...moze byt ze ti prisiel menzes ked si ho mala dostat...no ak neprestanes silno krvacat tak zavolaj lekarovi..ja som uz mesiac po konizacii,menstruaciu som mala tiez velmi silnu a bola som strasne unavena no teraz sa citim fajn ani ma nic neboli,uz mam aj vysledky a chvalabohu lepsie ako som mala predtym 🙂
Baby bol niekto na konizáci v Trenčíne?
Ahojte prave som sa zaregistrovala lebo chcem sa spytat ci bola z vas niekotra na konizacii krcka maternice lebo ja mam ist a velmi sa bojiiim moc moc moc ale ani nie tak samostneho zakroku ale toho uspatia ☹ a docitala som sa ze to robia aj lokalne ale chcem sa spytat ci ste boli niektora takto v Nitre ci to tam takto aj operuju ???? Dakujem...
Narkoza je na tom to najkrajsie😄
Ahojte mala by som jednu otazku pred 3.tyz, som bola na konizacii krcka a este stale nemam vysledky z histologie zacinam byt uz trosku nekludna neviete do akej doby by mali prist?

ahojte, nejake skusenosti s konizaciou robenou v PP?