icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

isabella22
10. júl 2015

@etella01 jojha a da sa to zvladnut??strasne sa bojim ☹ a hlavne tych vysledkov....ja idem za 2 hodky domov takze pohoda....nemocnice mam akurat po krk

gaaaa
10. júl 2015

@etella01 ja som hned nemala komplikácie až teraz po dvoch týždnoch mám bolesti a silno krvácam.

gaaaa
10. júl 2015

@etella01 ja som hned nemala komplikácie až teraz po dvoch týždnoch mám bolesti a strašne krvácam.hrozí mi že skončím ešte raz v nemocnici ☹

etella01
11. júl 2015

@isabella22 nie je to nic strasne, myslim ze je to viac o psychike .... Bojíme sa výsledkov, rozmýšľame co bude..... Zákrok nie je vobec bolestivý....no u mna najhoršie obdobie teraz, čakať tri týždne na tie výsledky.

etella01
11. júl 2015

@gaaaa no tak ja uvidím, som zvedava ci budem vobec mat menzes - mala by som mat cca za 15 dni ale kedže mi robili aj kyretaz tak by som krvácať nemala minimalne štyri týždne ..... No uvidím.

isabella22
11. júl 2015

@etella01 presne ja sa nebojim samotnej operacie ako potom.to cakanje na vysledky...a konizacia sa.musi robit v niakej faze cyklu ci to.je.jedno.kedy?ja sa.o.to viac bojim.ze .nemam.este deti a.co.to bude dalej

isabella22
11. júl 2015

@etella01 ale ja by som.mala mat dobre vysledky lretoze na nemam cytologiu zle mne to navrhli.len.preto.ze.stale.krvacavam.a.uz.nevedia.ako by.mi.pomohli....hormony nezaberaju nic

etella01
11. júl 2015

@isabella22 mne len povedali ze nemozem krvácať v čase operácie, ale nehovorili v akom štádiu cyklu je najlepsie operovať....asi je to jedno.

isabella22
11. júl 2015

@etella01 tak ja krvacam.stale.cize mne to.bude asi jedno...a hadam.prezijem

gaaaa
11. júl 2015

@isabella22 a kedy ideš na konizáciu?ja som mala 2-3 dni po menzesi ked mi robili konizáciu.

gaaaa
11. júl 2015

@etella01 že vraj kyretáž robia pri každej konizácii.ja som mala výsledky v pondelok a boli v poriadku.A už pár dní krvácam viac než dosť včera mi dal tabletky aj kvapky a že ked to neprejde mám ísť hned na pohotovosť a znovu pod narkozu.Pre istotu som sa aj pobalila,tak uvidím,neprajem nikomu ☹

isabella22
11. júl 2015

@gaaaa akou netodou ti to.robili??no ja budem.tyzden pred menzesom...dnes som.dostala a idem idem prvy augustovy tyzden cez dovolenku....

dafne_b
11. júl 2015

@etella01 praveze taky tyzden po zakroku to bolo v pohodicke...az cca po dvoch tyzdnoch sa to pokazilo....neprestalo krvacanie a uz bolo zle.

vlasatica
12. júl 2015

Ja som bola v piatok na lepeni cievok,nic hrozne ani bolesti neboli po prebudeni.prisla som domov vsetko v poriadku.iba som lezala a citila som take stipnutie v nutri na krcku a potom idem na wc a zas krv na papiery.tak som si dala ascorutin a isla spat.aj vcera som lezala cely den,a aj tak to krvaca.dnes uz trosku viac.takze zajtra rano mozemist znovu na gyndu. Ja neviem co uz mam robit aby bolo dobre. A doktorka mi v piatok hovori,nebojte sa popaliato a budete mat pokoj. No asi som nejak ina. Pred operaciou som si pichala fraxiparin 0,6ml a teraz som tak rozriedena ze najblizsie ma asi nacievkuju aby som ani na wc nechodila

gaaaa
12. júl 2015

@isabella22 to v pohode ja som dostala týžden pred zákrokom.neviem akou metodou,ale je to celé zle,už som stečená z krvi.prvý týžden po operácíí dobre a teraz celé zle.dnes po správnosti by som mala dostať menzes ale od rána mám bolesti a strašne kvácam.chcela som vydržať do zajtra a ísť k svojmu ale či sa mi to podarí tak neviem.

isabella22
12. júl 2015

@gaaaa to som necakala.ze.to.bude.az take...ja musim.ist.hned.do.roboty aby nikto nevedel ze som.vobec bola na.niakom zakroku...

gaaaa
12. júl 2015

@isabella22 neboj určite to bude dobré,ja mám smolu,iné som už ani čakať nemohla.možem vedieť v akom meste ťa budu operovať?

isabella22
12. júl 2015

@gaaaa v martine v heliose...chodim tam.aj na umele a paci sa mi pristup tak preto....no verim ze nebudu nijake komplikacie...jano.smole nebudem hovorit.uz som.si jej.zazila az az

gaaaa
12. júl 2015

@isabella22 aj známa tam chodí na umelé z Nitry a je tam veľmi spokojná.Neboj bude to dobré,ja už hádam do rána vydržím a ráno už aj nie že pojdem,ale sa budem asi plaziť k svojmu a uvidím ako dopadnem.

isabella22
12. júl 2015

@gaaaa neboj drzim prsty....a to az teraz si zacala krvacat???no ja som spokojna ale zatial sa nam nepodarilo no ale raz sa dufam dozijem

etella01
13. júl 2015

Jaaaaj baby ja uz som z toho čakania na výsledky po konizáci na nervy... Neuveriteľne ako dlho to trva. Mam si volať az 29.7. no dovtedy ma asi drbne.... Snažím sa na to nemyslieť ale nejako sa mi nedarí. Problémy zatial nemam. Som len 5 dni po. Ale chcela som sa opytat ako to je z menzesom .....mala by som dostat cca za 10 dni, beriem stale Hak tak ci mam čakať alebo pride neskôr....

gaaaa
13. júl 2015

@isabella22 dakujem veľmi pekne,dnes som bola od rána po lekároch.moj ma pozrel povedal mi,že to trochu krváca z rany aby som išla do nemocnice,že mi tam niečo daju aj drenáž.prišla tsom do nemocnice,konec sveta.hned ma tam chceli nechať,lebp že som moc stečená polhodinu so mnou nacvičovala dr.niečo mi tam dala,aj drenáž,dobre ma rozbabrala,aj so sonom,zobrala mi krv a ke to bude do zajtra veľa a zle výsledky z krvi tak ma tam hned aj nechaju.išla som naspeť k svojmu ten sa na tom smial,že ked ma tam nechaju budu ma pozorovať a ked to neprejde že mi tam znovu hodia jeden,dva stehy z vnutra.čo vám poviem u debilov na dvore ☹ ležím teraz doma ako poleno slabá,štípe ma celý spodok,htová katastrofa,niekto už aj zabudol že bol na konizácii a ja už som zufálá.

gaaaa
13. júl 2015

@etella01 to ti verím,ja som mala výsledky za chvílu.v utorok ma robili,v stredu ma pustili a v pondelok som mala výsledky ale mala som dosť tie nervy a mám ich stále aj ked boli dobré a komplikácie mám. ☹

isabella22
13. júl 2015

@gaaaa jaj boze dievca ty mas teda s tym zazitok.... 😒 dufam...musim zaklopat ze ja nebudem mat niake problemy...aj ked pri mojom stasti tak najskorej...ja idem v sobotu do martina povedia mim
co a jak no uz teraz mam z toho obavy

gaaaa
13. júl 2015

@isabella22 ja už som sa dnes psychicky z toho zosypala,lebo čo už dnes so mnou nacvičovali,ešte viac som sa z toho rozkrvácala.Kamoška bola na tom pre pár rokmi tá ani nevedela a já nikdy viac.

isabella22
13. júl 2015

@gaaaa uvudime co budu so mnoau nacvicovat....ale hadam nesklamu....tebe to kde robili?

gaaaa
13. júl 2015

ja som z Nitry,tak tu mi to aj robili.Ale dnes tá dr.mladučká,tá celá z toho vyklepaná viac než ja noo konec,ked som to hovorila mojmu dr.ten sa smial.ale mne už do smiechu neni .-( Známa,čo chodí do Martina ako ty tá je veľmi spokojná.Ty si z Martina?

isabella22
13. júl 2015

@gaaaa nie nie ja som z Topolcian...no mne ked raz operovali cystu a taka mlada mi vyberala dren z brucha a nastali momplikacie zacala pomalh jacat co nevedela co robit...ja by som si to mohla aj tu dat urobit v nemocnici nakolko tam robim ale tolko reci okolo radsej nie

gaaaa
13. júl 2015

no super,ja som to mala dnes,viac mi to robila sestrička ako ona.takže nie sme ani daleko od seba 🙂

isabella22
13. júl 2015

Presne tak a uz si to nechcem viac zazit....taku ,,odbornlst"lekarov....doteraz mam hrozne zahojene brucho