Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
Ahoj. V piatok som bola na lepeni ziliek a v pondelok vzhladom na to ze to dost krvacalo som isla k svojej. Dala mi gelaspon a tamponadu.dnes to vybrala a uz mi nic nedala. Nechcem to zakriknut,ale zatial je klud.vraj ak sa to do rana nerozkrvaca bude dobre.tak dufam ze konecne bude pokoj. Uzivam ascorutin. Je to fakt na prasky
Ja tak isto chodim so strachom na wc. Ten ascorutim zerem jak lentilky. Tak ako v letaku.max co sa da 🙂 3x2. Najhorsie je ze dr. Ide od stvrtku na dovolenku.tak sa modlim nech je dobre,lebo potom si budem uz vlasy trhat.
@gaaaa Ja tak isto chodim so strachom na wc. Ten ascorutim zerem jak lentilky. Tak ako v letaku.max co sa da 🙂 3x2. Najhorsie je ze dr. Ide od stvrtku na dovolenku.tak sa modlim nech je dobre,lebo potom si budem uz vlasy trhat. Este mi povedala ze moze to spinit tmavo hnedo,alebo cerveno.len to nesmie tiec.ja ked som sadla na wc tak to kvapkalo a mise bolo jak po zabijacke
@vlasatica toto je konec.tak aj ja si zvýšim dávku,ja beriem len dve tak si pridám dávku od zajtra.my sme boli inak na rovnako operované teda cca pár dní rozdielmale diagnoza istá 🙂mne kázali lentilky 2-2-2.mojdr.mi povea že ke si nasypete aj celu krabičku naraz,ten sa už smeje ked vidí že tam chodím ako na hodinu klavíra
@vlasatica hej dávali mi aj nejaku penu v pondelok,že cca 5 dní by to tam malo vydržať.Mám len ležať,ale už nemožem posteľ an vidieť.nie nepichali mi nič.mna zasa dnes doobeda chytili také bolesti v podbrušku,dala som si tabletku uvidím či zaberie.ja som nebola na jednodnovke,v nemocnici a na druhý den domov.A od včera sa držíš?
@gaaaa AHOJ vobec nie je dobre.rano zas krvacanie.sa to zomna len tak vylialo,este aj zrazeniny tam boli.tak som zas 20km cestovala k dr. Ta ma poslala do nemocnice (dalsich 20km)ze nech to znovu zazvaraju.pridem do nemocnice,primar kukol aj s kolegom(vsak nebude sam pozerat,alebo potreboval poradit neviem)najprv vypraval o lezani u nich.aj mi tam chcel nieco davat.nejaky prasok,ale nakoniec ma poslal domov a bez nicoho,ze to je dobre ze sa to hoji,ze teraz to nekrvaca a ze moze to obcas zakrvacat.zobral mi ster ci nemam uz aj nejaku bakteriu vnutri,predpisal gulicky proti mikoze a pondelok kontrola u neho v nemocnici.ak by nastalo velke krvacanie tak hned nemocnica.volala som naspat mojej dr.ze nic som nevybavila.tak ze ak rano budem krvacat ze jej mam volat a posle ma do trencina.ja som z prievidze.tak som sa zufala oprela vonku o auto.ze boze ako kocurkovo.jeden povie to a druhy zas ine.az po chvili uvedomila ze to auto neni moje a manzel ma caka trosku nizsie. Som z toho na prasky, som sa normalne tomu primarovy rozplakala.
Ahoj.moja zlatá,my ako na dialku diagnoza rovnaká?ja som včera trochu krvácala,dnes doobeda nič poobede tak stredne a teraz zasa dokopy nič ale dnes ma strašne bolí v podbrušku a ide mi to do krížov.ty kokos to čo je?niekto na tom bol ani nevie a my celé zle.ja zajtra budem volať mojmu.
no na menzes som sa pýtala,lebo som mala dostať v nedelu a včera aj predvčerom mi povedali,že sami nevedia či to bola,je,kedy budde.jednemu sa pozdávala,druhém nie,tretí povedal že je to pomiešané,ako ty hovoríš kocurkovo.takže neviem,ale dnes mám ukrutne bolestipísala som ti správu,prečítaj si.no to by nám bolo,vieš si predstaviť,že obidve s rovnakým problémom?.-)
Dufam,že 4-týždne utrpenia už skončili.dnes kontrola dopadla dobre,aj napriek tom,že ma bolí ešte v podbrušku.🙂
@gaaaa no vidis to😊
@isabella22 Dakujem veľmi pekne za podporu,veľmi mi to dnes pomohlo 🙂
Baby som 16 dni po konizáci a kyretazi . Celu dobu som mala ruzovkasty výtok a dnes som začala krvácať. Mozem uz mat menzes? Mam inak termín menzesu.Niekde som citala ze najskôr za 4 týždne by som mala dostat. Vy ste mali menzes normálne????
Baby boli ste na kontrole v nemocnici po konizáci? Lebo ked som bola v nemocnici tak mi nic nehovorili ze budem musiet prist a dnes mi prisla predvolania do schránky.

@isabella22 ja už sa radšej nevyjadrujem ja mám z brucha dialnicu tak dokrájané