icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

gaaaa
13. júl 2015

@isabella22 ja už sa radšej nevyjadrujem ja mám z brucha dialnicu tak dokrájané

gaaaa
14. júl 2015

@vlasatica
ahoj.možem vedieť ako si dopadla u lekára s tým krvácaním?lebo mne sa stalo dnes nieo podobné ☹ a už som na konci so silami,mám toho plné zuby.

vlasatica
14. júl 2015

Ahoj. V piatok som bola na lepeni ziliek a v pondelok vzhladom na to ze to dost krvacalo som isla k svojej. Dala mi gelaspon a tamponadu.dnes to vybrala a uz mi nic nedala. Nechcem to zakriknut,ale zatial je klud.vraj ak sa to do rana nerozkrvaca bude dobre.tak dufam ze konecne bude pokoj. Uzivam ascorutin. Je to fakt na prasky

gaaaa
14. júl 2015

@vlasatica ja presne to isté.mna včera chceli nechať v nemocnici,nechcea som tak mi dali to isté.dnes mi vybrali tamponádu bolo v pohode.bála som sa ísť na wc asi pred dvomi hodkami som išla utrela som sa a krv.tiež beriem ascorutin.koľko denne nto berieš?mna už ide poraziť

vlasatica
14. júl 2015

Ja tak isto chodim so strachom na wc. Ten ascorutim zerem jak lentilky. Tak ako v letaku.max co sa da 🙂 3x2. Najhorsie je ze dr. Ide od stvrtku na dovolenku.tak sa modlim nech je dobre,lebo potom si budem uz vlasy trhat.

vlasatica
14. júl 2015

@gaaaa Ja tak isto chodim so strachom na wc. Ten ascorutim zerem jak lentilky. Tak ako v letaku.max co sa da 🙂 3x2. Najhorsie je ze dr. Ide od stvrtku na dovolenku.tak sa modlim nech je dobre,lebo potom si budem uz vlasy trhat. Este mi povedala ze moze to spinit tmavo hnedo,alebo cerveno.len to nesmie tiec.ja ked som sadla na wc tak to kvapkalo a mise bolo jak po zabijacke

gaaaa
14. júl 2015

@vlasatica toto je konec.tak aj ja si zvýšim dávku,ja beriem len dve tak si pridám dávku od zajtra.my sme boli inak na rovnako operované teda cca pár dní rozdielmale diagnoza istá 🙂mne kázali lentilky 2-2-2.mojdr.mi povea že ke si nasypete aj celu krabičku naraz,ten sa už smeje ked vidí že tam chodím ako na hodinu klavíra

gaaaa
14. júl 2015

@vlasatica ja tak isto,presne ja som traslavá vyšla von.a po tom druhom zákroku kolko si tam bola?

vlasatica
14. júl 2015

@gaaaa tiez iba v jednodnovke. Davali ti okrem tamponady aj taku penu dnu?

vlasatica
14. júl 2015

@gaaaa aj nadomnou uz zalamuje rukami. Nemas nahodou problem so zrazanlivostou.alebo ti nepichali fraxipatin? Lebo mne hej

gaaaa
15. júl 2015

@vlasatica hej dávali mi aj nejaku penu v pondelok,že cca 5 dní by to tam malo vydržať.Mám len ležať,ale už nemožem posteľ an vidieť.nie nepichali mi nič.mna zasa dnes doobeda chytili také bolesti v podbrušku,dala som si tabletku uvidím či zaberie.ja som nebola na jednodnovke,v nemocnici a na druhý den domov.A od včera sa držíš?

vlasatica
15. júl 2015

@gaaaa AHOJ vobec nie je dobre.rano zas krvacanie.sa to zomna len tak vylialo,este aj zrazeniny tam boli.tak som zas 20km cestovala k dr. Ta ma poslala do nemocnice (dalsich 20km)ze nech to znovu zazvaraju.pridem do nemocnice,primar kukol aj s kolegom(vsak nebude sam pozerat,alebo potreboval poradit neviem)najprv vypraval o lezani u nich.aj mi tam chcel nieco davat.nejaky prasok,ale nakoniec ma poslal domov a bez nicoho,ze to je dobre ze sa to hoji,ze teraz to nekrvaca a ze moze to obcas zakrvacat.zobral mi ster ci nemam uz aj nejaku bakteriu vnutri,predpisal gulicky proti mikoze a pondelok kontrola u neho v nemocnici.ak by nastalo velke krvacanie tak hned nemocnica.volala som naspat mojej dr.ze nic som nevybavila.tak ze ak rano budem krvacat ze jej mam volat a posle ma do trencina.ja som z prievidze.tak som sa zufala oprela vonku o auto.ze boze ako kocurkovo.jeden povie to a druhy zas ine.az po chvili uvedomila ze to auto neni moje a manzel ma caka trosku nizsie. Som z toho na prasky, som sa normalne tomu primarovy rozplakala.

gaaaa
15. júl 2015

Ahoj.moja zlatá,my ako na dialku diagnoza rovnaká?ja som včera trochu krvácala,dnes doobeda nič poobede tak stredne a teraz zasa dokopy nič ale dnes ma strašne bolí v podbrušku a ide mi to do krížov.ty kokos to čo je?niekto na tom bol ani nevie a my celé zle.ja zajtra budem volať mojmu.

gaaaa
15. júl 2015

@vlasatica neboj bude to dobré,rozum mi stojí.prídi do Nr.a budeme chodiť spolu 😀

vlasatica
15. júl 2015

@gaaaa to moje krvacanie tiez iba rano a vecer mavam,cez den klud.mala si uz menstruaciu? Do Nr. sa mi veru nechce,ale bolo by nam veselsie 🙂 budem drzat palce na dialku

gaaaa
15. júl 2015

no na menzes som sa pýtala,lebo som mala dostať v nedelu a včera aj predvčerom mi povedali,že sami nevedia či to bola,je,kedy budde.jednemu sa pozdávala,druhém nie,tretí povedal že je to pomiešané,ako ty hovoríš kocurkovo.takže neviem,ale dnes mám ukrutne bolestipísala som ti správu,prečítaj si.no to by nám bolo,vieš si predstaviť,že obidve s rovnakým problémom?.-)

vlasatica
15. júl 2015

@gaaaa uz som ti pisala. Vidim ze asi vsade mame diplomovanych lekarov 😀 len musis zohnat niekoho kto nas bude obskakovat🙂

gaaaa
23. júl 2015

Dufam,že 4-týždne utrpenia už skončili.dnes kontrola dopadla dobre,aj napriek tom,že ma bolí ešte v podbrušku.🙂

isabella22
23. júl 2015

@gaaaa no vidis to😊

gaaaa
23. júl 2015

@isabella22 Dakujem veľmi pekne za podporu,veľmi mi to dnes pomohlo 🙂

etella01
24. júl 2015

Baby som 16 dni po konizáci a kyretazi . Celu dobu som mala ruzovkasty výtok a dnes som začala krvácať. Mozem uz mat menzes? Mam inak termín menzesu.Niekde som citala ze najskôr za 4 týždne by som mala dostat. Vy ste mali menzes normálne????

vlasatica
24. júl 2015

@etella01 ja som mala menzes normalne

etella01
24. júl 2015

@vlasatica dakujem, tak asi aj ja mam ;)

kejtie21
24. júl 2015

@etella01 aj ja som mala normálne...

etella01
24. júl 2015

@kejtie21 dakujem

gaaaa
24. júl 2015

@etella01 mne povedal dr.že cca 4-6 týždnov,krvácala som veľa cca týžden po konizácii,ale že vraj menzes to nebol a včera mi dr.povedal že asi tak za 2 týždne by som mala dostať.

etella01
27. júl 2015

Baby boli ste na kontrole v nemocnici po konizáci? Lebo ked som bola v nemocnici tak mi nic nehovorili ze budem musiet prist a dnes mi prisla predvolania do schránky.

gaaaa
27. júl 2015

@etella01 ja som si v nemocnici bola len pre výsledky a na kontrole u svojho

etella01
27. júl 2015

@gaaaa dakujem mne práveže hovorili ze o výsledky si mam volať svojej dr., a dnes som volala a ze ona výsledky este nemá.

gaaaa
27. júl 2015

@etella01 aj ja som mala svojmu volať ale to strašne dlho trvá pokila sa dostanu k obvodnému dr.tak som si to vybavila a ja som mala do týždna výsledky od konizácie.to prvý krát počujem že pošlu papier z nemocnice.