icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

kikuliak
2. feb 2016

Mala ste niektora konizaciu s cin3 ?

gaaaa
2. feb 2016

@kikuliak Ahoj.Držím palce,nech Ti to dobre dopadne.Aj ja som mala CIN3

miskabb2
3. feb 2016

Ano v utorok mi robili konizaciu krcka maternice
@kikuliak

miskabb2
3. feb 2016

bola som milo prekvapena vsetko trvalo 10 minut a trosku neorijemne ale nebolelo to .Tak sa netreba bat a uvidim este ake budu vysledky

kikuliak
3. feb 2016

@miskabb2 super....a bola si v narkoze? Dufam aj mne to rychlo spravia ... Jaj...a potom to cakanie na vysledky...a krvacas moc

kikuliak
3. feb 2016

A predpokladam si este v nemocnici ano?

miskabb2
3. feb 2016

Mne to robili v ambulancii v lokalnej anesteze, LLetz,leep elektrochirurgicky zakrok a vôbec nekrvacam a ziadne bolesti nemam len do roboty som radsej nesla, ale neviem ako to vam budu robit ja som s BB .A tento zakrok som si hradila sama .Robil mi to pan doktor Jendrusak

kikuliak
3. feb 2016

@miskabb2. Mne to budu robit v BA NOU tam ma poslal moj gynekolog.... a budu mi to robit v celkovej anesteze..... uz mam stres

slnecnica139
3. feb 2016

@kikuliak neboj, ja som sa tiež strašne bála, ale nebolo to až také strašné ako to znie, v BA je to v pohode tam som bola pred 2rokmi - odstranovali mi polyp, jeden den som šla, druhý den mi to robili - na obed som už pobehovala a tretí den ma ráno pustili domov.................... a min. týžden som bola v RS na konizácii a tiež super, vo štvrtok ráno som došla o 7mej, o 10tej ma brali, o 11tej som už ospalo volala mužovi, že som ok a v piatok ráno o 10tej som už nervozne stepovala pred nemocnicou že som prepustená a muž ešte nedošiel, takže v pohode

elly111
3. feb 2016

@kikuliak kedy ideš?

elly111
3. feb 2016

@kikuliak aha už čítam vo štvrtok, o týždeň?

kikuliak
3. feb 2016

@slnecnica139 to si ma potesila dakujem

kikuliak
3. feb 2016

@elly111 nie zajtra idem a uz ma naozaj bere streeeees....

elly111
3. feb 2016

@kikuliak úplne ti rozumiem, prídem v piatok za tebou 😨

kikuliak
3. feb 2016

@elly111 a ty si tam.....alebo tam budes

elly111
3. feb 2016

@kikuliak v piatok ráno idem na príjem, operáciu mám v pondelok

kikuliak
3. feb 2016

@elly111 aha tak prid...😉

elly111
3. feb 2016

@kikuliak ok, aj lepšie miesto na stretnutie by sa dalo vymyslieť 😕

kikuliak
3. feb 2016

@elly111 to mi hovor☺

gaaaa
3. feb 2016

@elly111 A to tam budeš do pondelku,alebo ta pustia domov na víkend?

elly111
3. feb 2016

@gaaaa malo by byť komplet, iba tak sa prijíma deň vopred, žiaľ iba pracovný 😢

gaaaa
3. feb 2016

@kikuliak Neboj v piatok,v sobotu si doma🙂

lienkaviva
3. feb 2016

@kikuliak Ja som mala konizaciu s CIN3

gaaaa
3. feb 2016

@elly111 U nás v Nitre je to tak,keď to tak vyjde,že v piatok sa ide na príjem,ale pustia domov a v nedeľu poobede potom už ležať.

elly111
3. feb 2016

@gaaaa dúfam aj ja, uvidím v piatok

kikuliak
3. feb 2016

@gaaaa bodaj by si mala pravdu a este s dobrymi vysledkami😜

gaaaa
3. feb 2016

@elly111 Určite ta ešte pošlú domov.Ja som mala ísť na konizaciu v pondelok,v utorok ma mali robiť a poslali ma domov,že stačí mi prísť v utorok okolo 8.00 a nestačila som sa báť,9.40 som išla na sálu.ale tlak neoklamal vysoký🙂

elly111
3. feb 2016

@gaaaa tak to bolo super u teba 🙂

gaaaa
3. feb 2016

@kikuliak Uvidíš,že to tak bude.Na víkend ta nenechajú.Ja som išla na druhý deň domov.A neboj výsledky budú ok.Kamoš na mala CIN4 a bola na tom lepšie ako ja🙂

gaaaa
3. feb 2016

@elly111 Ale ked ma poslali domov v pondelok,teda ze ak chcem,že je to lepšie aj na psychiku,tak som sa rozplakala dokáže tam už nejdem,lebo som už nemohla od večera piť ani jesť.a mali ma brať až na obed.ale potom sa to vybavilo ze som sa nestačila prezliekat veci upratať a už som išla.ma to aj svoje výhody aj nevyhody.