Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
bola som milo prekvapena vsetko trvalo 10 minut a trosku neorijemne ale nebolelo to .Tak sa netreba bat a uvidim este ake budu vysledky
A predpokladam si este v nemocnici ano?
Mne to robili v ambulancii v lokalnej anesteze, LLetz,leep elektrochirurgicky zakrok a vôbec nekrvacam a ziadne bolesti nemam len do roboty som radsej nesla, ale neviem ako to vam budu robit ja som s BB .A tento zakrok som si hradila sama .Robil mi to pan doktor Jendrusak
@kikuliak neboj, ja som sa tiež strašne bála, ale nebolo to až také strašné ako to znie, v BA je to v pohode tam som bola pred 2rokmi - odstranovali mi polyp, jeden den som šla, druhý den mi to robili - na obed som už pobehovala a tretí den ma ráno pustili domov.................... a min. týžden som bola v RS na konizácii a tiež super, vo štvrtok ráno som došla o 7mej, o 10tej ma brali, o 11tej som už ospalo volala mužovi, že som ok a v piatok ráno o 10tej som už nervozne stepovala pred nemocnicou že som prepustená a muž ešte nedošiel, takže v pohode
@slnecnica139 to si ma potesila dakujem
@kikuliak Ja som mala konizaciu s CIN3
@elly111 Ale ked ma poslali domov v pondelok,teda ze ak chcem,že je to lepšie aj na psychiku,tak som sa rozplakala dokáže tam už nejdem,lebo som už nemohla od večera piť ani jesť.a mali ma brať až na obed.ale potom sa to vybavilo ze som sa nestačila prezliekat veci upratať a už som išla.ma to aj svoje výhody aj nevyhody.

Mala ste niektora konizaciu s cin3 ?