Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@vienny práveže ju odporucaju hned po zakroku , na hojenie rán, vyskusaj, je draha, ale pomaha, su to čapíky a vkladaju s a na noc, ja som ju brala medzi dvoma cytologiami koli dysplázii, tri roky mám CIN1, ved si vygoogli
Caute kocky, prva cyto po konizacii PAP II. Kontrola o pol roka. Tesim sa 🙂
ahoj ivulik? a to je dobry vysledok ? pap 2 nie je uz zlee?
@magdamagda112 dvojka je dobra. Trojka je uz horsia.
Už sa ti blíži aj mne 6.6.2016
oprava, už sa to blíži aj mne
@silvia2013 asi kupim tie čapíky aj ja 🙂
Caute kocky...tak dnes je to uz za mnou...rano som isla do nemocnice a zobrali ma z izby o 8.30...a o 9.30 na salu a o 10.15 som uz bola spat na izbe a za cca 20 minut som sa zobudila..po dvoch hodunkach mi dali najest-celkom chutny nemocnicny obed a potom mi vybrali tamponadu, prepustacie papiere a uz lezkam v klude doma....chcrm si vecer dat tie cipky ale trocha to mam este citlive tak asi az zajtra dufam ze to tam dostanem...len u mna bude problem ze este do konca tyzdna mam dobrat noterhisteron a potom dostanem menzes takze potom ich nebudem moct brat....potrebovala by som poradit ci dobrat tabletky kym sa yo nezahoji alebo si radsej menzes odkrutit? Lebo primar mi povedal ze ked vysadim mam cakat silny menzes ale ten by bol asi aj o dva tyzdne taky...tak neviem...mate niektora takuto skusenost? A este ze ked mam ist do 3 dni na kontrolu ze ci to nebude boliet ked sa do mna bude musiet pozriet? Dik za pomoc a radu vopred
Ahojte. je tu niekto, kto bol na konizacii a po prepusteni z nemocnice sa nehlasil do 3 dni u gynekologa? mne to casovo nevyslo kvoli praci, cize ziadna kontrola po operacii nebola 😓 ziadne bolesti ale nemam, ale najblizsie to skontroluju asi az ked si pojdem po vysledky
@magdamagda112 ved zajdi ked sa ti bude dat... ved je lepsie neskor ako vobec alebo ked si pojdes po vysledky...
@vienny ty si bola na jednodnovej chirurgii ? tak len oddychuj, ja idem do nemocnice 5.6. poobede, 6.6. rano budem mat konizaciu a frakciovanu kyretaz, a domov az 7.6. , tiez rozmýslam kupit tie cipky, uz ti je ok, ked to mas za sebou 🙂 aj ja budem stastna ked to budem mat za sebou a vysledky budu dobre 😵
@melisska ano bola som len na jednodňovke..v ZH v nemocnici a prebehlo to všetko v poriadku..aj mne robili kyret....sem tam ma pichne v brušku ale inak sa citim dobre a aj sa mi dobre chodí aj na záchode všetko ok...už iba čakať na vysledok...zajtra kontrola u svojho gyn. a len oddych.. ale stale sa lezat neda 😀 ..neboj všetko dobre dopadne..nie je to naročny zakrok...dôležité budú vysledky...tak daj potom vediet ked budeš mať po .. držim päste lebo ako mi kamaratka povedala Kolko pastí tolko štestí .. drž sa
@magdamagda112 ahoj ja som nebola, sama gynekologicka mi povedala ze nemusim hned prist jedine keby som mala problemy. Na kontrolu som isla po mesiaci a teraz pojdem po 3 mesiacoch na ster ci je vsetko ok.
Ahojte kocky...mala som ist do 3 dni na kontrolu ale sestricka mi zobrala iba prepustaciu spravu a ze ak by mi to zacalo moc krvacat tak mam prist..a este mi povedala ze ked mi robili aj kyret tak ze menzes teraz nedostanek takze nemusim brat ten norethisteron...mate niektoras tymto skusenost? Zepo kyrete pride menzes az neskor?
@gaaaa nie vsetkým s a robí aj kyretaž
@silvia2013 Mne robili kyretaz a dostala som normálne.
@silvia2013 ahoj chcem sa ta opytat ked si mala cin 1 nekrvacala si?lebo ja mesiac krvacam a dr mi zistil ze man cin 1

@silvia2013 a tu cicatridinu si mozem dat aj bez toho ze to bude vediet dr.? A kedy s nou treba zacat? Hned po zakroku?