icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

vienny
17. máj 2016

@silvia2013 a tu cicatridinu si mozem dat aj bez toho ze to bude vediet dr.? A kedy s nou treba zacat? Hned po zakroku?

silvia2013
18. máj 2016

@vienny práveže ju odporucaju hned po zakroku , na hojenie rán, vyskusaj, je draha, ale pomaha, su to čapíky a vkladaju s a na noc, ja som ju brala medzi dvoma cytologiami koli dysplázii, tri roky mám CIN1, ved si vygoogli

ivulik20
23. máj 2016

Caute kocky, prva cyto po konizacii PAP II. Kontrola o pol roka. Tesim sa 🙂

magdamagda112
23. máj 2016

ahoj ivulik? a to je dobry vysledok ? pap 2 nie je uz zlee?

ivulik20
23. máj 2016

@magdamagda112 dvojka je dobra. Trojka je uz horsia.

gaaaa
23. máj 2016

@ivulik20 Ahoj cicka.Novidíš hovorila som ti,že to dobre dopadne.Sme na tom rovnako,aj ja som mala dvojku.Teraz v juli by som mala ísť na druhu cyto po konizácii,ale za dva týždne idem na opku tak sa to asi posunie.Teším sa s tebou 🙂

ivulik20
23. máj 2016

@gaaaa cauees, sa tesim fakt. A ty co ides na aku opku zas?????

gaaaa
23. máj 2016

@ivulik20 áno moja presne za dva týždne 6.6. mám nastupiť a 7.6. ma maju robiť ak do toho nič nepríde.ved to čo som ti písala do ip.

ivulik20
23. máj 2016

@gaaaa ano, ano uz viem. Drz sa a ozviiii sa 🙂

gaaaa
23. máj 2016

@ivulik20 Ďakujem,napíšem ti ip,budem ta informovať

melisska
25. máj 2016

Už sa ti blíži aj mne 6.6.2016

melisska
25. máj 2016

oprava, už sa to blíži aj mne

melisska
25. máj 2016

@silvia2013 asi kupim tie čapíky aj ja 🙂

vienny
25. máj 2016

Caute kocky...tak dnes je to uz za mnou...rano som isla do nemocnice a zobrali ma z izby o 8.30...a o 9.30 na salu a o 10.15 som uz bola spat na izbe a za cca 20 minut som sa zobudila..po dvoch hodunkach mi dali najest-celkom chutny nemocnicny obed a potom mi vybrali tamponadu, prepustacie papiere a uz lezkam v klude doma....chcrm si vecer dat tie cipky ale trocha to mam este citlive tak asi az zajtra dufam ze to tam dostanem...len u mna bude problem ze este do konca tyzdna mam dobrat noterhisteron a potom dostanem menzes takze potom ich nebudem moct brat....potrebovala by som poradit ci dobrat tabletky kym sa yo nezahoji alebo si radsej menzes odkrutit? Lebo primar mi povedal ze ked vysadim mam cakat silny menzes ale ten by bol asi aj o dva tyzdne taky...tak neviem...mate niektora takuto skusenost? A este ze ked mam ist do 3 dni na kontrolu ze ci to nebude boliet ked sa do mna bude musiet pozriet? Dik za pomoc a radu vopred

magdamagda112
25. máj 2016

Ahojte. je tu niekto, kto bol na konizacii a po prepusteni z nemocnice sa nehlasil do 3 dni u gynekologa? mne to casovo nevyslo kvoli praci, cize ziadna kontrola po operacii nebola 😓 ziadne bolesti ale nemam, ale najblizsie to skontroluju asi az ked si pojdem po vysledky

deximix
25. máj 2016

@magdamagda112 ved zajdi ked sa ti bude dat... ved je lepsie neskor ako vobec alebo ked si pojdes po vysledky...

melisska
26. máj 2016

@vienny ty si bola na jednodnovej chirurgii ? tak len oddychuj, ja idem do nemocnice 5.6. poobede, 6.6. rano budem mat konizaciu a frakciovanu kyretaz, a domov az 7.6. , tiez rozmýslam kupit tie cipky, uz ti je ok, ked to mas za sebou 🙂 aj ja budem stastna ked to budem mat za sebou a vysledky budu dobre 😵

vienny
26. máj 2016

@melisska ano bola som len na jednodňovke..v ZH v nemocnici a prebehlo to všetko v poriadku..aj mne robili kyret....sem tam ma pichne v brušku ale inak sa citim dobre a aj sa mi dobre chodí aj na záchode všetko ok...už iba čakať na vysledok...zajtra kontrola u svojho gyn. a len oddych.. ale stale sa lezat neda 😀 ..neboj všetko dobre dopadne..nie je to naročny zakrok...dôležité budú vysledky...tak daj potom vediet ked budeš mať po .. držim päste lebo ako mi kamaratka povedala Kolko pastí tolko štestí .. drž sa

gaaaa
26. máj 2016

@melisska Ja som išla tak isto domov na druhý den.Neboj zvládneš to,hlavne doma oddychuj.Držím palce 🙂

melisska
26. máj 2016

@vienny
@gaaaa ďakujem potom napíšem 🙂

maltinta100
27. máj 2016

@magdamagda112 ahoj ja som nebola, sama gynekologicka mi povedala ze nemusim hned prist jedine keby som mala problemy. Na kontrolu som isla po mesiaci a teraz pojdem po 3 mesiacoch na ster ci je vsetko ok.

vienny
27. máj 2016

Ahojte kocky...mala som ist do 3 dni na kontrolu ale sestricka mi zobrala iba prepustaciu spravu a ze ak by mi to zacalo moc krvacat tak mam prist..a este mi povedala ze ked mi robili aj kyret tak ze menzes teraz nedostanek takze nemusim brat ten norethisteron...mate niektoras tymto skusenost? Zepo kyrete pride menzes az neskor?

gaaaa
27. máj 2016

@vienny Ja som prišla domov a za pár dní som dostala mrchu ako som aj mala dostať.A predtým mi tieť môj dr.povedal,že nedostanem a dostala som.

vienny
27. máj 2016

@gaaaa tak budem dufat ze to u mna bude platit lebo potom si myslim ze to hojeniu neprospieva ked to mokva

gaaaa
27. máj 2016

@vienny čo viem a poznám ženy čo boli na konizácii tak všetky mali normálne menzes a v pohode.

vienny
27. máj 2016

@gaaaa a to aj po kyrete? Ale tak dufat budem dalej 😉 a chcem sa spytat ked mam oddychovat znamena to aj ze mozem sediet na slniecku na balkone alebo sa opalovat na zahradke? Lebo sedenie mi nijak nevadi. A beries aj nejake vitaminy na imunitu?

silvia2013
27. máj 2016

@gaaaa nie vsetkým s a robí aj kyretaž

gaaaa
27. máj 2016

@vienny Áno,kamoskam aj mne robili kyret.Jasné,že môžeš,ja záhradku nemám,tak som sedela na balkóne.Nie,neberiem nič.

gaaaa
27. máj 2016

@silvia2013 Mne robili kyretaz a dostala som normálne.

lusy002
28. máj 2016

@silvia2013 ahoj chcem sa ta opytat ked si mala cin 1 nekrvacala si?lebo ja mesiac krvacam a dr mi zistil ze man cin 1