Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@lusy002 nie, ja som mala 11 rokov mirenu, CIN 1 mam od roku2013 -14 , mirenu mi vybrala v decembri 2015 a mam normalne menštruaciu, predtým som nemala tých 11 rokov, ale pri CIN 1 sa len sleduje, ak krvacas mpozes mat aj viac ako CIN1....ja som si davala robit tu platenu cytologiu , je lepsia
@silvia2013 kebi som onej vedela ze je ajtaka cyto ihned by som ju dala lem lekar mi o nej nepovedal velmi sa bojim
Predoperacne mám za sebou. Bola som aj na röntgen pľúc.
Maminky, chcem sa opúytať, čo mi treba do nemocnice na operácii, objednali ma na 06.06. leepkonizáciu a vôbec netuším čo si zobrať zo sebou, to budem po tom aj krvácať?, treba mi vložky ako po pôrode? nechcem už volať dr. pomyslí si, že som blbá ako tágo, ale ja fakt neviem....mám byť tri dni v nemocke a potom doma v pokoji, takže sa aj teším že si trošku odýchnem od roboty, ako dlho ste boli potom na PN, či určite indoviduálne...
Mne robili konizaciu v puchove, presne pred tyzdnom, lokalne ma umrtvili zdola, ani ma neuspavali. O 1 ma prijali, operacia trvala 15 min, po operacii som musela este 15 min cakat a isla som domov. Vsetko bolo ok, ani som nekrvacala, teda ani nekrvacam, ale od soboty mam teploty. Vcera aj dnes zimnica, vyse 38, takze dnes som dala smer doktor a musim brat antibiotika. Baby, po zakroku lezte, ja som nelezala a takto to dopadlo. DOktor sice tvdril ze ta teplota to je normalne ale volako sa mi to nezda.
@lusy002 nerobi ju kazdy lekar, aj v KE len asi 5ti a stoji 25€, ale vyhodnosti lepsie zle bunky.
@silvia2013 bojim saa velmi ze to budem mat horsie ne cin 1 preto lebo som krvaca vise mesiaca,v novembri na preventivnej prehlidke po porode bolo vsetko ok a v marci cyto ukazalo pap 2 a teras cin 1
@lusy002 neboj sa, aj ke dbudeš mat horsie vysledky, k rakovine je to daleko, hlaven ziaden stres
@silvia2013 ja stresujem od kedy mam problemi mam male deti nechcem aby mi nieco bolo
ahojte. takze vysledok po konizacii z histologie Ca in situ (odstranena cela napadnuta cast, okraje ciste). mate niekto podobne vysledky? boli ste potom tehotne? ak ani, spravili serklaz? a ake ste mavali po odstraneni karcinomu vysledky cytologie? dakujem 🙂
@magdamagda112 tak super, že okraje čisté, za tehu potom viem jedna moja známa otehotnela a má synčeka, mňa to čaká v pondelok, mám ťažkú dysplaziu, akú si prosím ťa mala cytologiu pred? Ďakujem
@magdamagda112 ahoj a mala si niejake priznaky ze to mas?
@melisska ja som mala HSIL respektive Cin 2., ale cytologia bola teda nepresna, kedze histologia ukazala, ze je to uz ten treti stupen ca in situ. idu ti to robit Leep metodou alebo skalpelom?
@lusy002 ahoj lusy, nie nemala, teda ja som nic nepocitovala, ziadne problemy. ale pred tromi rokmi mi zistili pritomy HPV virus, na to vsetky cytologie OK a zrazu az tak, ze karcinom 😓 ale pricina jasna-hpv virus. tebe ake vysledky vysli?

Babulky mne robili konizaciu v utorok trosku boli podbrusko ale chcem sa spytat od vecera mam teplotu vecer 38a dnes 37.5 je to v pohode?