Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@magdamagda112 leep, lebo spomínala slučku.... Aj mne vyšlo nemožno vylúčiť HSIL a dr. Mi povedala že to je cin3 alebo cis
@magdamagda112 mne ani dr nerobil test na hpv virus vobec povedal len tolko ked uz mam cin 1tak je to zbitocne ze to uz mam v sebe,bojim sa ze to budem mat aj ja lebo mesiac som krvacala ale teras je to uz dobre normalna mrcha lem ma pobolievaju krize a mam bolesti hlavy neviem ci bi to mohlo bit od toho mam len 22 rokov a 2 male deti som stoho vsetkeho zdrvena velmi sa bojim
Ahojte , pripanam sa k teme , lebo pred operaciou som bola velmi vystesovana a snazila som sa na nete hladat informacie ako to prebieha a tak. Chcem teda svoju skusenost posunut dalej.
Uplne na zaciatok chcem povedat, ze skutocne sa niet coho bat. Nic to nebolo ani to vobec v mojom pripade nebolelo . Na zakroku som bola v trencine a robili mi to elektrickiu sluckou. Mozem povedat, ze moj strach bol uplne zbytocny. Este cakam na vysledky, ale verim , ze budu v pohode . Na zaver este dodam, skutocne sa niet coho bat v pripade zakroku konizacie krcka elektrickou sluckou .
ahojte baby zajtra ma caka konizacia ,ale mam trocu upchaty nos myslite ze možem ist na nu ci nie
Žienky brali ste wobenzym aj pri slabšom krvácaní po konizacii a kyrete? Ďakujem
@lusy002 upchaty nos by si nemala mať, koli narkoze
@silvia2013 to len trosku mam len sem tam mi nan zastane uvdime zajtra rano ako bude
je tu nejaka ktorej robili konizaciu bez narkozy alebo bez umrtvenia?
a myslim ze bez umrtvenia to asi nepojde....

@magdamagda112 vieš čo ani neviem či leep alebo skalpelom to sa dozviem az stredu ked sa opytat doktora,najpr my vyslo ze mam zapal potom my zase zobral ster tak priblizne o 2 tyzdne a tam sa zistilo ze mam cin 1LGSIL,dala som sa ihnet zaockovat po porade s doktorom ,vcera som prestala menstruovat a este trochu spinim velmi sa bojim ze to bude zle ani doktor my nic pozitivne nepovedal ani ma vobec neukludnil ze to bude poriadku lem my povedal ze taky isty problem mala jeho pacientka a bolao 10 rokov starsia a a mala take iste problemy ako ja a teras je na onkologii v bratislave,niekedy sem tam ma tam dole nieco akobi pichalo neviem co to je