icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

monika_k
9. jún 2016

@lucinka82 ale pojde.... mne to tak robili.... iba ma zaujimalo ci existuje este nietko taky alebo som fakt sama

lucinka82
9. jún 2016

@monika_k chuda, to muselo inak boliet

monika_k
9. jún 2016

@lucinka82 ani radsej nepisem ako strasne.... najhorsia bolest doteraz co som zazila

lusy002
9. jún 2016

@silvia2013
@melisska ahojte kocky tak us to mam za sebov uz som aj doma uz len cakat vysledky

lucinka82
9. jún 2016

@monika_k a preco ta neuspali alebo ti to aspon neumrtvili pre boha? Mne to teda umrtvili ale aj tak som citila strasne palenie, neviem si to este za ziva predstavit. Toto by som asi dala presetrit, hlavne pana doktora 😠

melisska
9. jún 2016

@monika_máš nejaký zdravotný problém, že ťa nemohli uspať, alebo to úmrtviť?
@lusy002 moja, kedy máš volať za výsledky?

monika_k
9. jún 2016

@lucinka82 robili mi to v zahranici a u nich je bezny co najmensi zasah do tela bez nejakych liekov a injekcii. No prave najhorsie nebolo rezanie ale to vypalovanie a to ma tam drzali hodku lebo cievky nechceli spolupracovat... a to pol hodiny po ukone som bola znova tam lebo znova mi praskla cievka

monika_k
9. jún 2016

@melisska nie nemam problem ziaden, pisala som ze vyssie, ze v zahranici je to normalne ....mam ale kusok obavu lebo ma to po 2rokoch caka zrejme znova a to si veru neviem predstavit ako tam pojdeme dobrovolne

lucinka82
9. jún 2016

@monika_k nemozes prist na slovensko nech ti to spravia lokalne alebo ta uspia? AKo som pisala ja som bola lokalne ale to vypalovanie som citila a nie este zaziva boze moj. Nemas dobre vysledky ci preco ides zase?

monika_k
9. jún 2016

@lucinka82 na svk prist mozem ale kedze nemam slovensku zdravotku musela by som si vsetko zacvakat..... bola som na biopsii a teraz mi maju prist vysledky lenze doktor sa vyjadril ze urcite to nieje CIN1 ale je to vyssie cislo a kvoli mojej historii s tymto sa obavam ze mi zmova odporucia dalsiu konizaciu

lucinka82
9. jún 2016

@monika_k kazdopadne drzim palce 😉

melisska
9. jún 2016

@monika_k tak držím palce , ja som bola v pondelok, výsledky budem mať 17.6.,

lusy002
9. jún 2016

@melisska za 14 dni si mam pre ne zajst do nemocnice ,krvacala si ked ty vibrali tamponadu lebo ja trochukrvacam

melisska
9. jún 2016

@lusy002 ja som nemala tamponadu, krvacala som, dr. Povedala, že aj budem, len nech to nieje ako ms,, doma už len slabohnede špinenie, občas ružová vodička, tak asi, držkajte sa, všetky sme zdravé 🙂

melisska
9. jún 2016

@lusy002 samo dávam si pozor 😉 snažím sa, s malým mi pomáha svokra

lusy002
9. jún 2016

@melisska aj ja si davam pozor este mam bolesti aj mne pomaha svokra aj mama s malym

melisska
9. jún 2016

@lusy002 ja som nemala vôbec bolesti, ak nepočítam chrbát prvú noc po....

lucinka82
9. jún 2016

ani ja som nemala bolesti prve dni a som bola v pohode ale na 5 den som dostala horucky ktore trvali asi 5 dni dostala som antibiotika a musela som len lezat........

lusy002
10. jún 2016

@melisska
@lucinka82 ja mam strasne bolesti chrbta a trochu aj podprusku.baby co mate napisane na prepustacej sprave myslim to pre histologa

melisska
10. jún 2016

@lusy002 ja nemám správu, robila má p.primarka a ona je aj moja gynekologicka.... No nemám ju...

lusy002
12. jún 2016

@melisska ja som len chcela vediet co ti tam pisu a este krvacas?

melisska
12. jún 2016

Ako dlho sa to hojí? Ďakujem

melisska
12. jún 2016

@lusy002 také tmavé kúsok každý deň a to viac ležím, predtým také ružové

lusy002
12. jún 2016

@melisska aj ja mam tak isto ale raz som mala na vlozke jak kebi nieco tmavo zelene a dost to zapacha

lusy002
13. jún 2016

@melisska ja som dnes bola na kontrole u svojeho dr tam my dal take cipky na vecer aby sa to rychlejsie zahojilo

melisska
14. jún 2016

@lusy002 aké, ja zase spinit krvou

melisska
14. jún 2016

Musím sa priznať... Bojujem so strachom, veľkým, ale zatiaľ vyhravam

lusy002
14. jún 2016

@melisska aj ja ani lekar mi nepovedal ze budu dobre vysledky preto sa tak velmi obavam

lusy002
14. jún 2016

@melisska cicatridina sa volaju su to vaginalne cipky 10ks

melisska
14. jún 2016

Počula som o nich, neviem ci sa vkladajú keď ide von aj krv