icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

lusy002
1. jún 2016

@magdamagda112 vieš čo ani neviem či leep alebo skalpelom to sa dozviem az stredu ked sa opytat doktora,najpr my vyslo ze mam zapal potom my zase zobral ster tak priblizne o 2 tyzdne a tam sa zistilo ze mam cin 1LGSIL,dala som sa ihnet zaockovat po porade s doktorom ,vcera som prestala menstruovat a este trochu spinim velmi sa bojim ze to bude zle ani doktor my nic pozitivne nepovedal ani ma vobec neukludnil ze to bude poriadku lem my povedal ze taky isty problem mala jeho pacientka a bolao 10 rokov starsia a a mala take iste problemy ako ja a teras je na onkologii v bratislave,niekedy sem tam ma tam dole nieco akobi pichalo neviem co to je

melisska
2. jún 2016

@magdamagda112 leep, lebo spomínala slučku.... Aj mne vyšlo nemožno vylúčiť HSIL a dr. Mi povedala že to je cin3 alebo cis

melisska
2. jún 2016

@melisska nebolo tam cin 2 alebo cin 3, iba nemožno vylúčiť HSIL, bližšie neurčená

lusy002
3. jún 2016

@melisska a kde ides na konizaciu

lusy002
3. jún 2016

@magdamagda112 mne ani dr nerobil test na hpv virus vobec povedal len tolko ked uz mam cin 1tak je to zbitocne ze to uz mam v sebe,bojim sa ze to budem mat aj ja lebo mesiac som krvacala ale teras je to uz dobre normalna mrcha lem ma pobolievaju krize a mam bolesti hlavy neviem ci bi to mohlo bit od toho mam len 22 rokov a 2 male deti som stoho vsetkeho zdrvena velmi sa bojim

melisska
4. jún 2016

@lusy002 idem zajtra do nemocnice poobede, Krompachy, tam robí primarku moja dr

lusy002
4. jún 2016

@melisska no co mas nove

melisska
4. jún 2016

@lusy002 zajtra nastupujem do nemocnice a v pondelok ráno ma robia

lusy002
4. jún 2016

@melisska aha tak to je dobre a co ty hovorila neupokojovala ta ze bude vsetko poriadku

melisska
4. jún 2016

@lusy002 ja verím, že je všetko vporiadku, ona je doktorka, povedala, že keď to bude ohraničené, pravidelne kontroly. . No možno minuly rok som nebola na preventívnu prehliadku

lusy002
5. jún 2016

@melisska myslime pozitivne ze vsetko bude poriadku aj ja chcem tomu verit drzim ty palce nech vsetio dobre dopadne

melisska
5. jún 2016

Už som v nemocnici, čas plynie zajtra to mám za sebou 🙂
@lusy002

vlnato
5. jún 2016

Ahojte , pripanam sa k teme , lebo pred operaciou som bola velmi vystesovana a snazila som sa na nete hladat informacie ako to prebieha a tak. Chcem teda svoju skusenost posunut dalej.
Uplne na zaciatok chcem povedat, ze skutocne sa niet coho bat. Nic to nebolo ani to vobec v mojom pripade nebolelo . Na zakroku som bola v trencine a robili mi to elektrickiu sluckou. Mozem povedat, ze moj strach bol uplne zbytocny. Este cakam na vysledky, ale verim , ze budu v pohode . Na zaver este dodam, skutocne sa niet coho bat v pripade zakroku konizacie krcka elektrickou sluckou .

lusy002
6. jún 2016

@vlnato aky si mala cin

vlnato
6. jún 2016

@lusy002
Mala som 2

lusy002
7. jún 2016

@vlnato a nekrvacala si?alebo mala si vytok ja som mesiac krvacala a mam aj silny vytok

lusy002
7. jún 2016

ahojte baby zajtra ma caka konizacia ,ale mam trocu upchaty nos myslite ze možem ist na nu ci nie

melisska
7. jún 2016

@lusy002 ahoj tak držím silne palce, ja som už doma, po konizacii som krvacala, nie veľa, tak.mi nedali jest do rána, dva dni som nič nejedla, mala som kus aj kŕče v črevách, pichli mi dve injekcie, pomohli, už som doma, tak si idem pospať kus, svokra zobrala malého von 🙂

melisska
7. jún 2016

@lusy002 keď len trochu môžeš, nemala by si kašľať

lusy002
7. jún 2016

@melisska nekaslem vobec len ten nos trochu upchaty,uz to chcem mat za sebov ,dakujem za povzbudenie

melisska
7. jún 2016

Žienky brali ste wobenzym aj pri slabšom krvácaní po konizacii a kyrete? Ďakujem

silvia2013
7. jún 2016

@lusy002 upchaty nos by si nemala mať, koli narkoze

lucinka82
7. jún 2016

@melisska ja beriem doteraz a to som 2 tyzdne po.....

lusy002
7. jún 2016

@silvia2013 to len trosku mam len sem tam mi nan zastane uvdime zajtra rano ako bude

melisska
8. jún 2016

@lucinka82 a koľko berieš 5 3 x denne? Ďakujem

lucinka82
8. jún 2016

@melisska Uz teraz nie, mne v lekarni povedali ze to je aj podla toho kolko vazis. Mne povedali na zaciatok 10 denne a teraz mam 6 denne.

melisska
8. jún 2016

@lucinka82 ďakujem 🙂

monika_k
8. jún 2016

je tu nejaka ktorej robili konizaciu bez narkozy alebo bez umrtvenia?

lucinka82
8. jún 2016

@monika_k mne robili lokalne, neuspali ma len mi to vnutri umrtvili

lucinka82
8. jún 2016

a myslim ze bez umrtvenia to asi nepojde....