Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@silvia2013
@melisska ahojte kocky tak us to mam za sebov uz som aj doma uz len cakat vysledky
@lucinka82 robili mi to v zahranici a u nich je bezny co najmensi zasah do tela bez nejakych liekov a injekcii. No prave najhorsie nebolo rezanie ale to vypalovanie a to ma tam drzali hodku lebo cievky nechceli spolupracovat... a to pol hodiny po ukone som bola znova tam lebo znova mi praskla cievka
@lucinka82 na svk prist mozem ale kedze nemam slovensku zdravotku musela by som si vsetko zacvakat..... bola som na biopsii a teraz mi maju prist vysledky lenze doktor sa vyjadril ze urcite to nieje CIN1 ale je to vyssie cislo a kvoli mojej historii s tymto sa obavam ze mi zmova odporucia dalsiu konizaciu
ani ja som nemala bolesti prve dni a som bola v pohode ale na 5 den som dostala horucky ktore trvali asi 5 dni dostala som antibiotika a musela som len lezat........
Ako dlho sa to hojí? Ďakujem
Musím sa priznať... Bojujem so strachom, veľkým, ale zatiaľ vyhravam
Počula som o nich, neviem ci sa vkladajú keď ide von aj krv

@lucinka82 ale pojde.... mne to tak robili.... iba ma zaujimalo ci existuje este nietko taky alebo som fakt sama