icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

melisska
21. jún 2016

No to je na nervy.... Výsledky, najradšej by som bola, keby išiel po ne manžel ☹

melisska
21. jún 2016

Nikto tu teraz nieste?

monika_k
21. jún 2016

@melisska neboj noc, rakovina sa vylucila takze to je dobre tolko uz vydrzis 😉

melisska
21. jún 2016

@monika_k ďakujem 🙂

melisska
21. jún 2016

@monika_k nič iné mi nezostáva

lusy002
21. jún 2016

@melisska uff ta to je uz dlho sak ty si bola skor nez ja a ja uz davno vysledky mam

melisska
22. jún 2016

@lusy002 výsledky sú od pondelka v Levoči, aj mi povedali ze karcinóm tam nieje, dysplazia je, ostatné mi povie dr. Oni také info neposkytujú, dnes tam volal mm. A pani povedala, že výsledky poslala na oddelenie emailom už druhý krát.... Neviem, oni asi nečítajú email

melisska
22. jún 2016

@lusy002 mám už menštruáciu

lusy002
22. jún 2016

@melisska hmm a to preco tak zdhavo robia ja este nemam mrchu

lusy002
24. jún 2016

@lusy002 no co uz mas vysledky

lusy002
24. jún 2016

@melisska uz mas vysledky

melisska
25. jún 2016

@lusy002 mám zavolať v pondelok, výsledky sú už od minulého pondelka, laborantka mi povedala že karcinóm tam nieje, dysplazia je ale oni nemôžu podávať tieto informácie, a že to poslala emailom na oddelenie do Krompách 2 x , už počkám, aj tak to teraz nezmením,a Janík hnackuje, zvracal....

lusy002
25. jún 2016

@melisska aha tak potom sa ozvi,a nebudu mu ist zubky

melisska
25. jún 2016

@lusy002 nie už má 2 roky a 7 mesiacov, je to niejaky vírus

lusy002
26. jún 2016

@melisska aha to mala aj moja dcerka ked mala asi tolko co tvoj

melisska
28. jún 2016

@lusy002 tak sú tam samé zápaly, nič iné 😉 Ideme to preliecit a tri mesiace kontrolný ster 🙂

melisska
28. jún 2016

Huráaaaaaaa 😀

lusy002
28. jún 2016

@melisska tesim sa

vienny
29. jún 2016

@lusy002 ahoj...píšem oneskorene lebo nebol čas 🙂 po zákroku som o 5 dní dostala strašne krče lebo mi prisli kramy tak som si potom dva dni poležala na infuzkach v nemocnici a ked ma prepuštali tak už boli aj vysledky a hneď sa za mnou zastavil môj Dr. že videl už vysledky a povedal že to bolo "o 5 minút 12". Keďže mi robili aj kyret cerv. kanala tak som tam mala dva vysledky CIN2-3 bol z krčku sa mi zda a CIN3 z cerv.kanala. Zachvilu to bude 6 týždnov tak idem na kontrolu tak som zvedava...ale cítim sa dobre a okrem tej nemocnice som nemala žiadne problémy.

gaaaa
3. júl 2016

Zajtra druhý krát na cytologiu po konizácii.Strašne sa bojím,nech už viem na čom som,ked mám stále nejaké problémy ☹ Držte mi kočky,prosím palce 🙂

lucinka82
3. júl 2016

Babulky, uz to bude 6 tyzdnov po zakroku, 2x po menzese, mam ist na kontrolu len doktor ma 3 tyzdne dovolenky. Chcela by som sa opytat, sex az po kontrole ale uz mozeme? dakujem 😀

lusy002
4. júl 2016

@lucinka82 ja som isla na kontrolu teras 4 a v 8 bude mesiac od konizcie a dr povedal ze moyem uy kludne sex

iivviikk
5. júl 2016

Ahoj baby mam neskutocny strach v pondelok mi maju robit konizaciu a hned popri tom odtranit cystu. Kolko sa po takom zakroku lezi v nemocnici. Ja mam z nemocnice depky,stale tam len placem,aj ked nechcem ale neviem to zastavit.

melisska
6. júl 2016

@iivviikk mňa na druhý deň pustili domov po konizacii, bez cysty, drz sa 🙂

sisa134
6. júl 2016

Už sa to robí aj na jednodňovej chirurgii... Čiže prídeš ráno a večer domov.. 🙂

martina8166
18. júl 2016

Pozdravujem vsetky zeny ktore musia podstupit konizaciu krcka maternice. Isla som do nemocnice so strasnim strachom na vsetko som bola pripravena poznala som osetrovatela anestiziolog bol vybaveny ze pridem. A vsetko bolo uplne inak ked som videla ako doniesli zenu po narkoze tak som strasne zacala plakat chcela som ujst....! Ani naladovka my nepomahala a ked prisli pre mna akurat som si opachovala usta dr sa az zhrozil ze pijem a nemohla som mu vysvetlit ze si len oplachujem usta. Az potom ked som to vyplula 🙂 asi desat krokov som mala na salu a to som cely cas plakala ze ci to prezijem na stole som sa spierala aj modrinu mam na ruke. Ale na to nezabudnem nikdy dr sa ma opytala ci mam dieta a ze sa mam nadychnut a viac neviem. Doviezli ma na izbu a zobudila som sa splacom ale vtedy uz od radosti ze zijem. Strasne som to prezivala. A nebolelo ani ma neboli nic. Jedine z coho mam teraz obavi je vytok ktory dost zapacha. Aj z vysledkami sa zmierim len to ta bezmocnost ked cloveka uspia a nevie nic to ma strasne ubyjalo. Budem sa narkozy bat stale. Nie je nic strasne tento zakrok v mojom pripade. Len strach z narkozi. Obdivujem vsetkych co sa toho neboja. A hlavne dakujem mojmu muzovi co je my stale oporou.

martina8166
18. júl 2016
martina8166
18. júl 2016

@martina8166 poplac si aj ja som plakala az do konca ani naladovka my nepomohla a vsetko bolo ok. A hlavne mas pre koho zit rodina je vestko. A nech sa aj ty zobudzas z narkozy z placom ako ja od radosti ze zijes. Prajem skore uzdravenie

iivviikk
18. júl 2016

@martina8166 Dakujem,ja uz som doma a konecne pokojna,sice este nemam vysledky ale uz je po zakroku. Dakujem,takze nie som sama placuca hysterka v nemocnici🙂🙂

melisska
23. júl 2016

Dievčatá chodili ste sa kúpať do bazéna, som 7 tt po konizacii? Termálne kúpalisko?