Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
Ahojte nemate niektora skusenosti s cipkami rakytnik a mumio ? Mam ich doma zatial som si dala len 4 cipky.
Je tu niekto kto po zakroku hned prebral ziadne komplikacie len ist domov a doma sa len cudovat preco ten vytok tak zapacha. Ale inac fungovat ako po ine dni a prisli ze vysledky. Ja som po operacii ani to neviem spocitat 12.7ma operovali a neviem vysledok. Idem sa z toho zblaznit. Obdivujem vsetkym co musia zit s takymto strachom starat sa o rodinu fungovat v praci a hlavne tie zeny co maju chore deti a nerevu ako ja stale
Taka sprosta a ustrasena tu nie je ani jedna z vas hlavne ze sex som mala po styroch dnoch
@martina8166 a nemali ste pri sexe bolesti,ja uz som tri tyzdne po a stale mam strach.
@iivviikk nie nebolelo nic pozdejsie taka bolest ale v krizoch. A hlavne ak ti do dr dovolil tak nemas mat preco strach. Ja som to porusila mne to nedovolil ved komu by aj po styroch dnoch 🙂
Ahojte žienky tento mesiac má čaká konizacia, chcem sa opýtať ako dlho ste boli v nemocnici? Mne dr. vravel, že deň pred zákrokom musim byt už v nemocnici a 24hodin po zákroku keď bude všetko v poriadku ma pustia domov. Mám doma 7 mesacneho drobca,ktoreho kojim som dosť na nervy z toho že musím byť tak dlho v nemocnici a to nehovorím o tom ako sa bojim toho zákroku 😞
@martina8166 ja som dosť vystrašená a každý dookola mi len vraví, že to nie je nič strašné a nemám sa stresovať, to sa ľahko hovorí. Ja nenávidím injekcie a ked si predstavím, že zas mam ist do nemocnice a teraz tie predoperačné vyšetrenia no mám dosť
@katuuuska ahoj,ja som podstúpila konizáciu minulý rok v apríli ale na jednodňovej klinike,ráno som tam prišla na 8.00,o 8.30 som už bola prebratá na izbe a o 14.00 som išla domov,skús si pozisťovať či to sj u vás v okolí nerobia na nejakej jednodňovke...mňa teraz v pondelok čaká laparoskopia cysty na vaječníku tak z toho mám oveľa väčšie obavy...
@miricici drzim prsty nech ti to dobre dopadne a čím skôr si fit. Mrzí ma, že si musíš toľko preskakat. A tu cystu mas ako dlho?
U nás v nemocnici robia jednodňovú chirurgiu ved aj doktor mi to vravel. A pridem do nemocnice a primár na mňa vybalilze deň vopred ma hospitalizuju??? Pisala som môjmu doktorovi vravel, že to poriesi tak dúfam, že to bude tak ako sme sa dohodli.
@katuuuska existuje jednodnova gynekologia , ráno prídeš, zákrok trvá 20minut a poobede ideš domov.
Ahojte dievčatá, som po konizácii, robili mi ju 2.8. 2016 a mám teraz taký dosť zapáchajúci výtok. Mali ste to aj vy, ako dlho to trvalo. Dosť mi to vadí. Dávali ste si niečo, preliečovali to niečím?
@ivankaivuska To je uplne normalne, je tam vypalena rana, ktora sa hoji - tak mi to vysvetlil lekar, nic na to netreba.
@efffca Ďakujem, tiež mi dr. hovorila, že je to tým vypaľovaním a nedala mi na to nič. Myslela som ak ma niekto nejakú skúsenosť, čo na to. Máš po konizácii? Ako dlho trvá ten výtok, či celých 6 týždňov?
@ivankaivuska ahoj chcem sa ťa opýtať bola to jednodňová, keď ti robili konizaciu?
@katuuuska Ahoj, jeden deň som nastúpila urobili mi predoperačné vyšetrenia, druhý deň operovali a na tretí deň, keďže som nekrvácala a cítila som sa dobre som šla domov. Ak niekto viac krváca alebo sa necíti dobre tak nechajú aj dlhšie.
Ahojte! Kto mi má dať vymenny listok na hospitalizaciu, ked mi gyn. nedala?
Ahojte, brala ste niektorá po chaparral alebo DIM chcela by som vedieť či vám to pomohlo, ďakujem.
@ivankaivuska Uz si nepamatam, ale az tak dlho nie.

@melisska Mne sa zakázali kupať doma vo vani,len sprchovať.