icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

gaaaa
23. júl 2016

@melisska Mne sa zakázali kupať doma vo vani,len sprchovať.

melisska
24. júl 2016

@gaaaa áno pi konizacii, ale to už navždy? Ja som už 8 týždňov po. Pýtam sa či sa už vôbec nemôžeme kúpať cez leto vonku?

monika_k
24. júl 2016

@melisska jasne ze mozes a ak si 8 tyzdnov po ... tak aj teraz

gaaaa
24. júl 2016

@melisska Jasné,že môžme.Len mne zakázali asi cca 3 mesiace.Ja som minulý rok kôli tomu zrušila aj dovolenku.Už ked si 2 mesiace po a žiadne problémy,tak môžeš.

lorry
1. aug 2016

Ahojte nemate niektora skusenosti s cipkami rakytnik a mumio ? Mam ich doma zatial som si dala len 4 cipky.

martina8166
1. aug 2016

Je tu niekto kto po zakroku hned prebral ziadne komplikacie len ist domov a doma sa len cudovat preco ten vytok tak zapacha. Ale inac fungovat ako po ine dni a prisli ze vysledky. Ja som po operacii ani to neviem spocitat 12.7ma operovali a neviem vysledok. Idem sa z toho zblaznit. Obdivujem vsetkym co musia zit s takymto strachom starat sa o rodinu fungovat v praci a hlavne tie zeny co maju chore deti a nerevu ako ja stale

martina8166
1. aug 2016

Taka sprosta a ustrasena tu nie je ani jedna z vas hlavne ze sex som mala po styroch dnoch

iivviikk
1. aug 2016

@martina8166 a nemali ste pri sexe bolesti,ja uz som tri tyzdne po a stale mam strach.

martina8166
2. aug 2016

@iivviikk nie nebolelo nic pozdejsie taka bolest ale v krizoch. A hlavne ak ti do dr dovolil tak nemas mat preco strach. Ja som to porusila mne to nedovolil ved komu by aj po styroch dnoch 🙂

katuuuska
3. aug 2016

Ahojte žienky tento mesiac má čaká konizacia, chcem sa opýtať ako dlho ste boli v nemocnici? Mne dr. vravel, že deň pred zákrokom musim byt už v nemocnici a 24hodin po zákroku keď bude všetko v poriadku ma pustia domov. Mám doma 7 mesacneho drobca,ktoreho kojim som dosť na nervy z toho že musím byť tak dlho v nemocnici a to nehovorím o tom ako sa bojim toho zákroku 😞

iivviikk
3. aug 2016

@katuuuska ahoj tak ja som v pondelok prisla do nemocnice poobede mi robili zákrok a hneď v utorok na pustili domov. Narkozu som dobre znášala hneď som sa zobudila,zle mi nebolo,ani som nekrvacala.

katuuuska
3. aug 2016

@iivviikk ja som tiež cakala,ze to takto bude keď pojde vsetko podľa plánov. Nechapem načo má tam deň vopred len tak ležať celý deň, noc a až na druhý deň robiť zákrok keď kojim a zbytočne stresovať ešte aj dieťa.

iivviikk
3. aug 2016

@katuuuska mne tiez od zaciatku hovoril lekar ze pojdem den skor,a ked som si bola po listok do nemocnice tak vravel ze mam prist rano. Mozno preto ze on tam nerobi,len chodi jeden den v tyzdni operovat svoje pacientky.

katuuuska
3. aug 2016

@iivviikk presne tak to je, môj,doktor operuje len v piatky, tak dúfam, že to tak bude a aj ja prídem v dohodnutý deň a vtedy mi to urobia. Uz to chcem mať za sebou. Teraz to cakanie na operáciu, potom na vysledky.....

katuuuska
3. aug 2016

@martina8166 ja som dosť vystrašená a každý dookola mi len vraví, že to nie je nič strašné a nemám sa stresovať, to sa ľahko hovorí. Ja nenávidím injekcie a ked si predstavím, že zas mam ist do nemocnice a teraz tie predoperačné vyšetrenia no mám dosť

miricici
4. aug 2016

@katuuuska ahoj,ja som podstúpila konizáciu minulý rok v apríli ale na jednodňovej klinike,ráno som tam prišla na 8.00,o 8.30 som už bola prebratá na izbe a o 14.00 som išla domov,skús si pozisťovať či to sj u vás v okolí nerobia na nejakej jednodňovke...mňa teraz v pondelok čaká laparoskopia cysty na vaječníku tak z toho mám oveľa väčšie obavy...

katuuuska
4. aug 2016

@miricici drzim prsty nech ti to dobre dopadne a čím skôr si fit. Mrzí ma, že si musíš toľko preskakat. A tu cystu mas ako dlho?
U nás v nemocnici robia jednodňovú chirurgiu ved aj doktor mi to vravel. A pridem do nemocnice a primár na mňa vybalilze deň vopred ma hospitalizuju??? Pisala som môjmu doktorovi vravel, že to poriesi tak dúfam, že to bude tak ako sme sa dohodli.

silvia2013
5. aug 2016

@katuuuska existuje jednodnova gynekologia , ráno prídeš, zákrok trvá 20minut a poobede ideš domov.

ivankaivuska
6. aug 2016

Ahojte dievčatá, som po konizácii, robili mi ju 2.8. 2016 a mám teraz taký dosť zapáchajúci výtok. Mali ste to aj vy, ako dlho to trvalo. Dosť mi to vadí. Dávali ste si niečo, preliečovali to niečím?

efffca
6. aug 2016

@ivankaivuska To je uplne normalne, je tam vypalena rana, ktora sa hoji - tak mi to vysvetlil lekar, nic na to netreba.

ivankaivuska
6. aug 2016

@efffca Ďakujem, tiež mi dr. hovorila, že je to tým vypaľovaním a nedala mi na to nič. Myslela som ak ma niekto nejakú skúsenosť, čo na to. Máš po konizácii? Ako dlho trvá ten výtok, či celých 6 týždňov?

katuuuska
7. aug 2016

@ivankaivuska ahoj chcem sa ťa opýtať bola to jednodňová, keď ti robili konizaciu?

ivankaivuska
7. aug 2016

@katuuuska Ahoj, jeden deň som nastúpila urobili mi predoperačné vyšetrenia, druhý deň operovali a na tretí deň, keďže som nekrvácala a cítila som sa dobre som šla domov. Ak niekto viac krváca alebo sa necíti dobre tak nechajú aj dlhšie.

aidylb
14. aug 2016

Ahojte! Kto mi má dať vymenny listok na hospitalizaciu, ked mi gyn. nedala?

katuuuska
14. aug 2016

@aidylb ja viem, že gynekológ zrejme zabudla. Ja vašom mieste by som šla za ním ešte raz.

gledis
14. aug 2016

Ahojte, brala ste niektorá po chaparral alebo DIM chcela by som vedieť či vám to pomohlo, ďakujem.

efffca
14. aug 2016

@ivankaivuska Uz si nepamatam, ale az tak dlho nie.

aidylb
15. aug 2016

@katuuuska je na dovolenke. uz mam aj termin, aj doktora, len na papieri co mam z nemocnice je napisane aj to, ze treba odovzdat az vym.listok. Hoci som uz jeden odovzdala ked som sla na konzultaciu ohladom operacie.

katuuuska
16. aug 2016

@aidylb tie vybavovačky od doktora k doktorovi sú na nervy. Po dovolenke skúste brnknut svojej doktorke čo vám povie na to 😉

aidylb
16. aug 2016

@katuuuska po dovolenke uz budem aj po operacii. Dufam.