Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
Nikto tu teraz nieste?
@lusy002 mám zavolať v pondelok, výsledky sú už od minulého pondelka, laborantka mi povedala že karcinóm tam nieje, dysplazia je ale oni nemôžu podávať tieto informácie, a že to poslala emailom na oddelenie do Krompách 2 x , už počkám, aj tak to teraz nezmením,a Janík hnackuje, zvracal....
Huráaaaaaaa 😀
@lusy002 ahoj...píšem oneskorene lebo nebol čas 🙂 po zákroku som o 5 dní dostala strašne krče lebo mi prisli kramy tak som si potom dva dni poležala na infuzkach v nemocnici a ked ma prepuštali tak už boli aj vysledky a hneď sa za mnou zastavil môj Dr. že videl už vysledky a povedal že to bolo "o 5 minút 12". Keďže mi robili aj kyret cerv. kanala tak som tam mala dva vysledky CIN2-3 bol z krčku sa mi zda a CIN3 z cerv.kanala. Zachvilu to bude 6 týždnov tak idem na kontrolu tak som zvedava...ale cítim sa dobre a okrem tej nemocnice som nemala žiadne problémy.
Zajtra druhý krát na cytologiu po konizácii.Strašne sa bojím,nech už viem na čom som,ked mám stále nejaké problémy ☹ Držte mi kočky,prosím palce 🙂
Babulky, uz to bude 6 tyzdnov po zakroku, 2x po menzese, mam ist na kontrolu len doktor ma 3 tyzdne dovolenky. Chcela by som sa opytat, sex az po kontrole ale uz mozeme? dakujem 😀
Ahoj baby mam neskutocny strach v pondelok mi maju robit konizaciu a hned popri tom odtranit cystu. Kolko sa po takom zakroku lezi v nemocnici. Ja mam z nemocnice depky,stale tam len placem,aj ked nechcem ale neviem to zastavit.
Už sa to robí aj na jednodňovej chirurgii... Čiže prídeš ráno a večer domov.. 🙂
Pozdravujem vsetky zeny ktore musia podstupit konizaciu krcka maternice. Isla som do nemocnice so strasnim strachom na vsetko som bola pripravena poznala som osetrovatela anestiziolog bol vybaveny ze pridem. A vsetko bolo uplne inak ked som videla ako doniesli zenu po narkoze tak som strasne zacala plakat chcela som ujst....! Ani naladovka my nepomahala a ked prisli pre mna akurat som si opachovala usta dr sa az zhrozil ze pijem a nemohla som mu vysvetlit ze si len oplachujem usta. Az potom ked som to vyplula 🙂 asi desat krokov som mala na salu a to som cely cas plakala ze ci to prezijem na stole som sa spierala aj modrinu mam na ruke. Ale na to nezabudnem nikdy dr sa ma opytala ci mam dieta a ze sa mam nadychnut a viac neviem. Doviezli ma na izbu a zobudila som sa splacom ale vtedy uz od radosti ze zijem. Strasne som to prezivala. A nebolelo ani ma neboli nic. Jedine z coho mam teraz obavi je vytok ktory dost zapacha. Aj z vysledkami sa zmierim len to ta bezmocnost ked cloveka uspia a nevie nic to ma strasne ubyjalo. Budem sa narkozy bat stale. Nie je nic strasne tento zakrok v mojom pripade. Len strach z narkozi. Obdivujem vsetkych co sa toho neboja. A hlavne dakujem mojmu muzovi co je my stale oporou.
@martina8166 poplac si aj ja som plakala az do konca ani naladovka my nepomohla a vsetko bolo ok. A hlavne mas pre koho zit rodina je vestko. A nech sa aj ty zobudzas z narkozy z placom ako ja od radosti ze zijes. Prajem skore uzdravenie
@martina8166 Dakujem,ja uz som doma a konecne pokojna,sice este nemam vysledky ale uz je po zakroku. Dakujem,takze nie som sama placuca hysterka v nemocnici🙂🙂
Dievčatá chodili ste sa kúpať do bazéna, som 7 tt po konizacii? Termálne kúpalisko?

No to je na nervy.... Výsledky, najradšej by som bola, keby išiel po ne manžel ☹