Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
Ahonte 🙂 chcem sa opytat. Pred tyzdnom som bola na operacii,teda robili elektrokauterizaciu. Este v ten den som sla domov. Ako dlho ste spinili? Mali bolesti? Mna bolia akoby vajecniky a stale mam vytok resp.stale spinim. Nie je toho vela ale sverlocervena krv akoby vo vytoku. Je to ok?
ahojte ja som mala robenu konizaciu v aprili 2015 prva cytologia po zakroku bola negativna tak som otehotnela aj pocas tehotenstva bola cyttologia negativna az teraz ked som bola znova na cytologii tak mi volala sestricka ze mi prisli vysledky a ze doktorka jej kazala ze sa mam znova objednat vo februari tak som sa jej pytala ci su zle vysledky tak ze su negativne ale ze su tam nejake nezrele bunky mal s tym niekto skusenost co to znamena?dakujem
Babyyyy mam vysledky po kpnizacii, okraje ciste,nalez tazka dysplazia cin II-III.... O 3 mesiace cytologia.....
ahojte, chcem sa opytať, uživala som polygynax a macmiror kvoli premnoženým baktériam...a kvoli tomu aby som sa preliečila pred LBC výterom, na ktorý idem v piatok...ale pali ma to dalej, momentálne uživíam probiotiká ale nepomahajú...doktorka tvrdí, že som mohla mať pozitívny cytolog.výter pred 3 mesiacmi aj pre tieto baktérie...zda sa, že liečba nepomohla..viete mi poradiť? mam ísť aj tak na LBC?už čakám na to dlho...bo chcem íst na umelé oplodnenie...poradite? dakujem
@aidylb aky mas dalsi postup u dokiho???? kontrola o tri mesiace? ako dlho si krvacala, resp. spinila po konizacii? ja som uz mesiac po a stale spinim.....a vyzera ze este dlho budem......doki mi kazal kazdy den vyplachovat rosalginom....no nejak nepomaha....aj askorutin jem a nic.....
baby som po konizacii, vysledky vsetko zle von, relativne zdrava.....mam sa dat OCKOVAT? novou vakcinou na trhu ????
@5ka500 Krvacala a spinila som 2-3 tyzdne. Stehy mi vypadavali 4.tyzden. Ockovana som s Gardasil9. Mne to odporucil pan primar Dosedla, ktory ma aj operoval, takze mu verim lebo ma zachranil pred rakovinou na poslednu chvilu. Gardasil9 sa dava do 45 rokov. Je ucinny voci 9 virusom HPV. Prvu davku mam za sebou, druhu dostanem v decembri.
@sendy111 moja kamoska sa dala ockovat a do pol roka mala cyto 4.Mám kamosku an gynde a ta neodporuca ockovanioe.
@silvia2013 ved prave ze odporucaju skor take co nemaju sex
@sendy111 ani takým...je to jeden biznis...ockovacia latka je učinna na 6 kmenov virusu HPV, nikd e nie je zarucene, ze nedostanes ten, proti ktorému je ockovacia latka neucinna.
Ahojte.ja som bola na konizácii 9.11. a dnes som začala špiniť.akože totál nechápem.mala ste už niektorá takto?
Ajtak mam termin ku gyn na 24.ho,takze to uz pockam...ale dakujem za odpoved 🙂

@katuuuska no dufam ze to uz bide ok ešte neviem vysledky ☹