icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

5ka500
30. okt 2016

@katuuuska no dufam ze to uz bide ok ešte neviem vysledky ☹

mravvcek
31. okt 2016

Ahonte 🙂 chcem sa opytat. Pred tyzdnom som bola na operacii,teda robili elektrokauterizaciu. Este v ten den som sla domov. Ako dlho ste spinili? Mali bolesti? Mna bolia akoby vajecniky a stale mam vytok resp.stale spinim. Nie je toho vela ale sverlocervena krv akoby vo vytoku. Je to ok?

5ka500
31. okt 2016

@mravvcek ja som uz treti tyzden a stale spinim......bolesti som nemala žiadne ani po zakroku......

mravvcek
31. okt 2016

@5ka500 prosim ta normalne krv?

katuuuska
31. okt 2016

@katuuuska to čo som napísala 😂😂 malo tam byť super, že si šla a že je to menštruácia tak nech ti rýchlo skončí aby si bola fit 😉

5ka500
31. okt 2016

@mravvcek hej krv

lennockka
3. nov 2016

ahojte ja som mala robenu konizaciu v aprili 2015 prva cytologia po zakroku bola negativna tak som otehotnela aj pocas tehotenstva bola cyttologia negativna az teraz ked som bola znova na cytologii tak mi volala sestricka ze mi prisli vysledky a ze doktorka jej kazala ze sa mam znova objednat vo februari tak som sa jej pytala ci su zle vysledky tak ze su negativne ale ze su tam nejake nezrele bunky mal s tym niekto skusenost co to znamena?dakujem

5ka500
7. nov 2016

Babyyyy mam vysledky po kpnizacii, okraje ciste,nalez tazka dysplazia cin II-III.... O 3 mesiace cytologia.....

aidylb
8. nov 2016

@5ka500 presne ako ja. Drz sa!

srdiecko35
15. nov 2016

ahojte, chcem sa opytať, uživala som polygynax a macmiror kvoli premnoženým baktériam...a kvoli tomu aby som sa preliečila pred LBC výterom, na ktorý idem v piatok...ale pali ma to dalej, momentálne uživíam probiotiká ale nepomahajú...doktorka tvrdí, že som mohla mať pozitívny cytolog.výter pred 3 mesiacmi aj pre tieto baktérie...zda sa, že liečba nepomohla..viete mi poradiť? mam ísť aj tak na LBC?už čakám na to dlho...bo chcem íst na umelé oplodnenie...poradite? dakujem

5ka500
15. nov 2016

@aidylb aky mas dalsi postup u dokiho???? kontrola o tri mesiace? ako dlho si krvacala, resp. spinila po konizacii? ja som uz mesiac po a stale spinim.....a vyzera ze este dlho budem......doki mi kazal kazdy den vyplachovat rosalginom....no nejak nepomaha....aj askorutin jem a nic.....

5ka500
15. nov 2016

baby som po konizacii, vysledky vsetko zle von, relativne zdrava.....mam sa dat OCKOVAT? novou vakcinou na trhu ????

sendy111
15. nov 2016

@5ka500 ja spinim od maja ale ja nebudem mat nieco dobre a ja som sa ockovat nedala bojim sa

kitta
15. nov 2016

@5ka500 minuly tyzden sme to riesili s kamoskou a ja by som sa ockovat nedala. Nie na vsetky typy virusov to moze pomoct a gynekologovia to doporucuju vacsinou len pannam.

5ka500
15. nov 2016

@sendy111 coho sa bojis? od maja spinis????? omg.....

sendy111
15. nov 2016

@5ka500 neziaducich ucinkov

mravvcek
15. nov 2016

@sendy111 od maja? Dost dlho nie? Ja som mesiac po a tiez spinim. Teraz mam ms tak uvidim po. Uz ma nebavi s vlozkou behat pomaly 3 mesiace ☹ v kuse

sendy111
16. nov 2016

@mravvcek ja budem mat zle nieco idem na vysetrenie a uvidime

aidylb
16. nov 2016

@5ka500 Krvacala a spinila som 2-3 tyzdne. Stehy mi vypadavali 4.tyzden. Ockovana som s Gardasil9. Mne to odporucil pan primar Dosedla, ktory ma aj operoval, takze mu verim lebo ma zachranil pred rakovinou na poslednu chvilu. Gardasil9 sa dava do 45 rokov. Je ucinny voci 9 virusom HPV. Prvu davku mam za sebou, druhu dostanem v decembri.

aidylb
16. nov 2016

@5ka500 nebrala som nic, ani nevyplachovala. Citologia mi bola robena po 3 mesiacoch po op. Vysledky dobre. 🙂

sendy111
16. nov 2016

@aidylb
@aidylb a neboli ziadne neziaduce ucinky? lebo o tom nepisu velmi dobre

silvia2013
16. nov 2016

@sendy111 moja kamoska sa dala ockovat a do pol roka mala cyto 4.Mám kamosku an gynde a ta neodporuca ockovanioe.

sendy111
16. nov 2016

@silvia2013 ved prave ze odporucaju skor take co nemaju sex

silvia2013
16. nov 2016

@sendy111 ani takým...je to jeden biznis...ockovacia latka je učinna na 6 kmenov virusu HPV, nikd e nie je zarucene, ze nedostanes ten, proti ktorému je ockovacia latka neucinna.

aidylb
17. nov 2016

@sendy111 neboli ziadne.

judy20
19. nov 2016

Ahojte.ja som bola na konizácii 9.11. a dnes som začala špiniť.akože totál nechápem.mala ste už niektorá takto?

mattkapd
19. nov 2016

@judy20 ja som tiez zhruba po 2 tyzdnoch zacala spinit a potom hned prisiel menzes aj ked este nemal byt..ak mas nejake pochybnosti zavolaj alebo zbehni k doktorovi

judy20
19. nov 2016

Ajtak mam termin ku gyn na 24.ho,takze to uz pockam...ale dakujem za odpoved 🙂

vienny
1. dec 2016

@aidylb ahoj..a kam ti pichli gardasil9? mne ho pichla sestrička do zadku?

aidylb
1. dec 2016

@vienny ahoj, do ramena. Podla adcc aj do zadku je to ok. uz mas za sebou vsetky 3? Mala si nejake vedl.ucinky?