Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
Ahojte baby ja som tiež po konizacii...mala som ju už v októbri no až po nej mi môj gynekológ odporučil očkovanie gardasilom 9...aké s tým máte skúsenosti? Ja sa stále neviem rozhodnúť...mám už 2 deti,stáleho partnera. Jedni mi hovoria že to eliminuje budúce riziko opakovanej nákazy pretože vírus bol z tela práve tou konizaciou odstránený, no druhí zas, že keď už raz v tele vírus mám očkovanie naň nezaberie...viete poradiť?
aj mne odporučili gardasil9 ale som sa nedala.....
aj mne odporucili gardasyl 9 a tiez som sa nedala
Riesili sme to s kamoskou a traja gynekologovia to nejak specialne nepretlacali, aby sa dala ockovat pokial nie je zena panna. Ak zena ma staleho partnera, tak je dolezitejsie podla mna chodit pravidelne na cytologiu a kontroly u onkogynekologa ako sa ockovat. Tie vedlajsie ucinky sa nedaju ani citat 😵
ved to - viac sa obavam ako tomu verim, No moj osetrujuci gynekolog mi to opakovane odporuca...vraj je to zaver najnovsich onkogynekolog. seminarov. Onkogynekolog ktorý mi robil konizaciu mi to ale pred ani po zakroku nenavrhol a ked som sa pytala priamo na jeho nazor, mal viac-menej stanovisko, ze je to na mne...
baby poradte mi alebo mi povedzte svoj nazor v juli som mala ster z krcka bol dobry v januari idem znova lenze vcera ma zacali boliet krize a vecer sa mi spustila krv so spinenim nieje to cista krv krami som mala pred 10 dnami som z toho na nervy mali sme s muzom sex mohlo sa to podrazit? zacinam sa bat.ked bol v juli dobry ster moze sa to za 5 mesiacov velmi zmenit mam uz hrozne myslienky prosim poradte mi lebo nemozem ano spat
preco si nedavaye vaginalne tampony od green worlds,preco to ndliecite len sa nechate rezat a rezat,treba liecit aj krv,aj krcok,tie tampony su vysokohojive,tp ze vas niekto ureze,neznamena ze o pat mesiacov,ci rokov budete ok,hlavne ak vas nknstop infikuje chlap,ktory to ma mocovej trubici,aaach jaj,rocne umrie na to 200az 500 zien,to rezanie nic nelieci,len umelo predlzuje,vyliecte to raz a navzdy
virus je v krvi,dokonca sa nachafza aj v materskom mlieku,plodovej vode,to ze sa ureze krcok nelieci,len chore tkanivo sa da prec,treba liecit krcok a krv zaroven,lekari neotrebuju vyliecene pacientky,potrebuju na vas zarobit a ockvanie tak to vam estelen virus podpori,o to viac a skor pojdu take zeny casom k zemi,liecte a v yliecte to baby bez rezania,prestante sa spoliehat na lekarov,kolke z vas orezali xkrat a nic,niektore na chvilu a zas a zas a zas,neinfikujte sa nanovo tym virusom
@sensen12 čo nemám sexovať s manželom????? či čo? a chceš povedať že tie tampony vyriešia nález HSIL, to chcem vidieť............tiež nie som za to, že hned rezať, ale určite nebudem čakať, ked mam nalez HSIL, s progresiou ...a vkladať si nejaké buriny.....s pocitom že budem fit......upraviť stravu, životný štýl, to je jasné, ale tiež si myslím, že hpv vírus už zo seba nikdy nedostanem..........

@aidylb ahoj..vcera som bola iba na prvej takze zatial ziadne ved.uc. tak hadam ani nebudu a o mesiac mam ist na druhu...je sice vsade pisane ze interval 0-2-6 ale v prib.letaku je uvedene tusim ze najskor po mesiaci tak hadam je to ok lebo v lekarni mi povedal ze az po dvoch mesiacoch mam ist ze po mesiaci je to skoro ale tak hadam dr.vie. A ty si mala nejake vedlajsie?