Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
rocne unre na to 200 az 500 zien,ako ktory zdroj uvadza nemate z toho hysaky? vsak to aj tak vychadza,ze tej co to diagnostikuju teraz o desat rokov pojde k zemi
Ja neviem kolko ich bolo na oper.sale,bola to malá sala a urcite ich tam nebolo 10,clovek to uz nevnima,ked je tam a idu ho uspat,za hodinu nas zoperovali tri,ktore sme boli aj spolu na izbe,vo stvrtok si idem do nemocnice po vysledky
A ako je to s pn,ja idem v nedelu do prace,v pondelok tam mam bit rano,lebo moja gykenokogicka je v banovcach a mbe to budu robit v partizanskom,a byvam pri prievidzi,no mbe povedali ze mi zoberu vzorku a ked to nebude dobre tak mi zoberu veci kus
Mne brali vzorku v decembri,vysledky boli zle tak ma obj.na konizaciu,2.1.som isla do nemocnice,na druhy den robili zakrok a v stredu som isla domov,pn mam od 2.1. ......
@kristina2323 mne robili konizaciu v bojniciach.. Pn som odmietla ja som sa cítila dobre
V ku hyni robim,ja som bojnice odmietla,mbe to budu v pe tobit,inak robim v zavodnej kuchyni,,,,novaky
Si stastny clovek ked ta nic nebolelo,asi si to nemala zle,ale to si si nemala dvihat tazke veci ani namahat sa,ja by som sa bala
Teraz mam take bebilne stavy sto vsetkeho ,nemozem bit sama furt niekoho potrebujem pri sebe insk mam silne depresie,hlava boli srdco skace hoci kecy mi pride zle,odpadavam,,,,,,
@kristina2323 tak dva dni som si polezala v nemocnici.. Ale mna nič nebolelo hneď ako som sa zobudila..dvihat som nedvihala nič ťažké ale do roboty som chodila,keby som sa cítila zle tak by som sa tiež dala radšej vypisat
@mattkapd preco dva dni ja som myslela ze rano to urobia a po obede poslu domov no to by sa moja mala zblaznila keby ma dva dni nevidela ved lezag mozem aj doma ne? Sak je aj jednodnova
@kristina2323 mne bolo povedané že keďže nemám deti musím byť uspata celkovo nie len lokálne..
No ja sa bojim ze sa nezobudim ked mam take hysaky nervove a neviem ci tam aj pojdem dostanem strach a ujdem zo saly
Kristina,ten zakrok nic nie je,netreba sa nicoho bat
@kristina2323 určite sa NEboj, nechcem to zľahčovať ALE NIC to nie je.....je to cca 20 min všeho všudy.......dôležité je aby ti vybrali všetko zlé, t.j. aby bol ten konus vyrezaný už aj so zdravým tkanivom......a potom čakať na výsledky....
No ono to je vo mne proste ten velikansky strach zajtra idem na odberi z v pondelok mi to budu robit tam umrem aj od hladu ja ked sa rano nenajem mna tacka a je mi zle,len ci to mojd srdco vydrzi ked mi tak blbne
Kristina,klud,kazdy sa boji neznameho,vazne to nic nie je.....
Ja som bola v novembri na konizacii v Galante na sukromnej klinike. Tiez som sa velmi bala,nakolko som mala velmi zle vysledky.Ale uz je vsetko v poriadku,aspon dufam 🙂 uz dlhsi cas sa snazime o babo,tak dufam ze uz po tejto operacii sa konecne podari otehotniet 🙂
Aj mne vyslo H Sil cyto 3 z kyretaze tiež cyto 3 následne som pospupila amputáciu krčku a čakám na výsledky dúfam že všetko bude ok
Áno dcéru
@katkano aspon ze tak,lebo krcok sa dost deformuje je po zakroku,kadejaky zuzeny moze zostat,zlepeny,nepriechodny,plus zapaly,dlho sa to vnutri hoji,kedze tam mame vlhko nonstop,plus stale to kvazi mokva,takze vobec to neznamena,ze lahsie oteho zena praveze horsie podmienky,no uvidim,co bude u mna po uzivani,ako to tu nazvala jedna burin
No ja jednoznačne verím mojej lekárke a môjmu pozitívnemu mysleniu a ze je to zistené z preventívnej prehliatky včas
poznam osobne par zuen,co ich preventivne komplet vyoperovali a nie je uz z coho robit vyter,resp robia,z toho co kvaxi zostalo ale chodia kazdy pol rok na krv na onkomarkery to uz je teda fest pomoc a liecba
No mne už urobili tu kyretaz a 10.1 amputáciu krčku a nikdy som nemala problém až z preventívne zo sterov. Dufam🙂 že to stačí.
Ja som zase pocula ze jak do toho zacnu rypat a akoze sa im to nezda tak znova a znova,je to preca ndjaky zasah ,mne budu brat vzorku v pondelok rano ,povedala mi ze je mozne ze to bude zle,dvz tyzne budem pn a potom zase,,,,,,no mam mam dost

Dvaja anesteziologovia nie su ani pri sekcii, neprehanajte tolko,