icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

kristina2323
18. jan 2017

Dnes mi robili predoperacne od rana som tam bola o druhej som prisla domov ,vyhladovana vystresovana,,,,,
to som hodinu cakala na krvne vysledky potom mi brala este raz krv zade hodinu cakat ,potominterne,anesteziu,,,,,,brrrrr

katkano
18. jan 2017

@kristina2323 neboj mne sa tiež zrútil svet no zvládam a bojujem 14.12 z kyretaze som to mala tiež zlé no čakám teraz do 20.1 výsledky z amputácie krčku či to stačilo

kristina2323
18. jan 2017

@katkano kde to robili? Co je to?takze krcok vobec neni?

katkano
18. jan 2017

V Martine amputácia krčku a následne plastika sturmdorf-palmrich

katkano
18. jan 2017

@janajanajana ako sa vám darí po hysterektomii mne to zrejme tiež hrozí ak výsledky po amputácii krčka nebudú dobré

janajanajana
18. jan 2017

@katkano
Ahoj, este nepredbiehaj..je bezne, ze aj ked su vysledky z cyto zle, tak konizacia je postacujuci vykon..u mna sa v podstate tiez zvazovalo, ci bude potrebne hysterektomia, kedze ja som mala mikrokarcinom a okraje boli ciste, ale ja som dala jednoznacny suhlas k hysterektomii, aby som mala istotu, ze naozaj vsetko zle je von. Citim sa fajn, len tie caste kontroly pridavaju na strese, ale inak je vsetko u mna ako pred operaciou.

katkano
18. jan 2017

@janajanajana ďakujem za odpoveď uvidím v piatok po výsledkoch a následnej konzultácii s lekárom. Mne už robili ale amputáciu krčku v mojom prípade konizacia nestacila

janajanajana
18. jan 2017

@katkano A aky vysledok si mala po konizacii, ze robili amputaciu krcka?

katkano
18. jan 2017

Cin 3

janajanajana
18. jan 2017

@katkano Kvoli cin 3 by sa hysterektomia nemala robit, a tou amputaciou sa vlastne berie cely krcok?

sendy111
18. jan 2017

@katkano a to ked si mala cin3 preco ti davali prec krcok to som este nepocula

aidylb
18. jan 2017

@katkano a okraje ciste alebo cin3 na okrajoch?

sensen12
18. jan 2017

@sendy111 no toaj mna zaujima,inac aj tie ktore maju hysterku za sebou,tp nevyhrali,do smrti nonstop krvne kontroly na onko,nooo faaakt na psychiatriu toto ochorenie je,dees a hroza,a chlapom z toho vacsinou nic nie je

sensen12
18. jan 2017

@kristina2323 vsak to som pocula aj ja ten co mi buriny predava ze nedakte si nic rypat lebo raz zacnu a uz nedkoncia a suseda mala teraz 35 a krajaju ju ako papriku a ona ze vsaak som schudla a nemam sex,ze preeco to nestaci,huli dalej pije dalej....no comment

kristina2323
24. jan 2017

No uz som po ,,,,najprv mi povedalize mizobetu len kusocek ze to je tak na 7 minut vzali mi dvavecie kusy,mam tam 3 stehy,pali ma to stipe zle sa mi chodi,este mi tam nieco ostalo este mi s tym budu nieco robit,,,,,,potesili teda fakt

katkano
24. jan 2017

Držím palce nech je to konečná operácia

kristina2323
24. jan 2017

@katkano no bodaj by bola,muz mi povedal ze som tam bola 50 min.co bol na chodbe,neviem co mi tam robili,krvaca mi to,stipe pali,v cera som si aj poplakala co to bolo neznesitelne

katkano
24. jan 2017

Neboj to dáš ja som bola na sále hodinu no v správe je napísane že zásah trval 30 min.

kristina2323
24. jan 2017

Nechapem preco tak klamu,aj mbe povedali ze 15 min. Ale ked videli muza ze tam sedi na chodbe pri sale tak ostali prekvapeny,nepovedia pravdu,

katkano
24. jan 2017

Ja som sa pozrela na hodini pred operačnou salou bolo 11.25 a na izbe som bola 12.28 nespala som tak viem slabá narkóza 😉

kristina2323
24. jan 2017

No tak mna to tam uz bolelo par dni pred operaciou,ked som v robote vlacila cibulu alebo zemaky tak som citila ze sa tam dole nieco deje,ja som v sobotu nedelu este bola v praci,a v podelok rano ma robili,a zobudila som sa 13 15 po obede ,muz tam este bol tak som sa pytala domov ,stejne by ma okolo 4 putili lebo nas bolo vela,a robia to denno denne,ide to tam ako na beziacom pase v Partizanskom

katkano
24. jan 2017

Ja už od 14.12 tretia narkóza a to som takto dopadla po preventívne prehliadke.

katkano
24. jan 2017

Kyretaz 14.12 tiež bola rýchlo až amputácia krčka tú hodinu a teraz 10.2 hysterektomia bude trvať az 3 hodiny

kristina2323
24. jan 2017

Presne moj pripad rok a pol som nebola na gynde,lebo ma nic nebolelo,mala som nejsky zapal lebo mbe staci malicko,aj ked dlho cakam na bus,hned prechladnem ,tak mi vzala aj steri urobila pevenivku,a zrazu mi povie ze okamzite sa mam objednat lebo mam cito 4,v tu ranu miostalo zle a zrutil sa mi svet

kristina2323
24. jan 2017

Co je to preco to trva tak dlho?kde ti to budu robit?

katkano
24. jan 2017

Ja žiadny problém každý rok preventívka a po opakovaných steroch 9.12 cito 3 no mám zlé aj dobré dni ale dám to zvládnem

sensen12
24. jan 2017

a kolko rokov mesiacov vam od prvej zlej cyto islo vsetko von? vobec vas dako liecili?

sensen12
24. jan 2017

@katkano a teba po tej cyto 3 riesia nejako,ci nic? cytovysetrenie neratam,to nie je liecba

sensen12
24. jan 2017

no a aj ked vyberu vsetko,aj tak sa chodi na cyto a kazdy cca polrok na onkomarkery v krvi,podla mna preto tu tak malo zien diskutuje o tom o pocitoch lebo su uz cele total na prasky a nemaju cas na dakeho modreho kona,a sa divim tym,co tu urazali mna na mk,zd clovek ma nervy a kera by nemala? tie co uz su na cinteri,tie uz veru nervy nemaju

sensen12
24. jan 2017

@katkano a ty ides nakoniec preco na hyster? kkksss ze pohoda a tu citam,ze ides na hyster,kksss