Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@katkano slaba narkoza? Vieš čo by si robila keby ta neuspali? Neexistuje slaba a silna narkoza. Mne pod narkozou vyberali mirenu a ževraj som sa trhala v spánku. Zákrok može trvat 30minut ale kym ta pripravia, uspia a preberu uplynie další čas. Prečo by vam klamali? Už nefantazírujte.
hyster vsak trva fakt dlho,a to mas pravdu kym priprsvia prrberu atd a slaba silna narkoza nie je to akoze trosku nariefia plyn,ci len omracia asi si mysleli,alebo vo,od bolesti by skolabovala kazda,ved jak nas boli zader na nechte,kde este do krvi rypat vnutro brucha,kksss
@silvia2013 to som chcela odľahčiť 😉
@sensen12 Jasne, ze ten stres je a bude..ved ked ti diagnostikuju rakovinu, tak asi nezijes tak kludne ako dovtedy..a je asi jedno aky typ, nie? Pri mikroinvazivnych, teda tych, ktore maju hlbku mensiu ako 3 mm, je riziko recidivy 5%, a ked nemas postihnute uzliny tak je este mensie. Takze riziko vratenia je ozaj male, ale urcite nejake stale je, preto su tie kontroly, aby sa pripadne zacalo hned s liecbou. Poznam vo svojom okoli par zien, ktore mali az niekolko cm tumory a maju po liecbe viac ako 5 rokov, dokonca poznam aj jednu uz "babicku"..takze aj medicina ide dopredu..a nam s tou diagnozou neostava nic ine, ako verit, ze to bude dobre.
@sensen12 Ja som jeden rok mala vysledok cyto - bez dysplastickych zmien, teda ani CIN 1, uplne v norme, o rok na to som mala karcinom. A takychto pripadov je vela.
@janajanajana kksss vsak to,ze len verit kkkssss kksss
@janajanajana coooozeeeee???? kkksss kkssss kssss
@janajanajana a ako ziju? maju vobec este sex?maju vyvody sprsvene,vobec este ziju uuuplne normalne alebo ako ziju??? ksss
Aj u mňa to isté až pteventivka 2016 september a celé zle
@sensen12 ziju normalnym plnohodnotnym zivotom, ved po hysterektomii je kvanta zien a zije ako doposial, vratane mna..ziadne vyvody ani hadicky zo mna netrcia a vsetko funguje ako predtym. zabudla som ksss, ksss
@janajanajana veď život operáciou neskončil to je pravda nie 😉
@katkano pokial ide o operaciu, nemusis mat obavy, zijem rovnako ako predtym, nijako nie som obmedzovana, sportujem a pod.
To je super človek zvládne veľa co ani netuší keď ide o všetko
ok,cize normalne sexu fost aj xkrat fo tyzdna,ziadne bolesti ani nic,moja mati x rokov po hyster,a to mala hyster robenu pri porode,lebo ju zachranovali,utrhli jej placentu,po 20 tich rokoch zacala spinit,sex nema vyse 30 rokov
a nebojite sa ze ste stale vlastne dookola infikovavane? novymi davkami virusu? ci pouzivate uz radsej ochranu?
Ja som 20 rokov vydatá to čo za otázky 80 % ľudí to má
Očkovanie v mojom prípade už zrejme nepomôže
@janajanajana aha a ty akoze zijes bez stresu pred vysetrenim a nechodia ti myslienky,ci dozijes dospelosti svojich deti,ci ty si uz v dochodkovom veku? tak potom prepac
@monika_k neee lebo ty sa z nicoho nestresujes ani ze ta hlava boli kkksss kazda jedna je na tomto mk vystresovana do zelena ale pred druhou hra hrfinku,tak vo tu vypisujete xy tem a vobec naco tu akekolvek otazky davate a zakladate temy,vsetky ste tu v pohode,zdrave dokonsle vztajy,rodiny,deti,vsetci zdravi,ja nechapem na keru maru vobec tento mk existuje jaaaj asi pre superzeny,tak sorac