icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

sensen12
Odpoveď bola odstránená
silvia2013
24. jan 2017

@katkano slaba narkoza? Vieš čo by si robila keby ta neuspali? Neexistuje slaba a silna narkoza. Mne pod narkozou vyberali mirenu a ževraj som sa trhala v spánku. Zákrok može trvat 30minut ale kym ta pripravia, uspia a preberu uplynie další čas. Prečo by vam klamali? Už nefantazírujte.

sensen12
24. jan 2017

hyster vsak trva fakt dlho,a to mas pravdu kym priprsvia prrberu atd a slaba silna narkoza nie je to akoze trosku nariefia plyn,ci len omracia asi si mysleli,alebo vo,od bolesti by skolabovala kazda,ved jak nas boli zader na nechte,kde este do krvi rypat vnutro brucha,kksss

katkano
24. jan 2017

@sensen12 neboli dobré výsledky po amputácii krčku nestačilo to bolo to blízko maternice tak včera som si dohodla termín 9.2 idem a 10.2 operácia

katkano
24. jan 2017

@silvia2013 to som chcela odľahčiť 😉

sensen12
24. jan 2017

@katkano a to pri 3 ci uz horsie cislo,kkksss kkssss,to je des des

katkano
24. jan 2017

@sensen12 ja som bola na preventívke 9.9.2016 zle cyto opakované 9.12.2016 opäť zlé 14.12 kyretaz aj tam sa zlé výsledky potvrdili a nasledne ta amputácia len zle bunky su blizko maternice tak to musi ísť vsetko von

sensen12
24. jan 2017

@katkano to si mala 9.9absolutne prvykrat zlu cyto??? vo svojom sivote,uplbe totalne prvykrat? a odvtedy sa to behom par mes zhorsilo?

katkano
24. jan 2017

@sensen12 áno úplne prvý krát

janajanajana
24. jan 2017

@sensen12 Jasne, ze ten stres je a bude..ved ked ti diagnostikuju rakovinu, tak asi nezijes tak kludne ako dovtedy..a je asi jedno aky typ, nie? Pri mikroinvazivnych, teda tych, ktore maju hlbku mensiu ako 3 mm, je riziko recidivy 5%, a ked nemas postihnute uzliny tak je este mensie. Takze riziko vratenia je ozaj male, ale urcite nejake stale je, preto su tie kontroly, aby sa pripadne zacalo hned s liecbou. Poznam vo svojom okoli par zien, ktore mali az niekolko cm tumory a maju po liecbe viac ako 5 rokov, dokonca poznam aj jednu uz "babicku"..takze aj medicina ide dopredu..a nam s tou diagnozou neostava nic ine, ako verit, ze to bude dobre.

janajanajana
24. jan 2017

@sensen12 Ja som jeden rok mala vysledok cyto - bez dysplastickych zmien, teda ani CIN 1, uplne v norme, o rok na to som mala karcinom. A takychto pripadov je vela.

sensen12
24. jan 2017

@janajanajana kksss vsak to,ze len verit kkkssss kksss

sensen12
24. jan 2017

@janajanajana coooozeeeee???? kkksss kkssss kssss

sensen12
24. jan 2017

@janajanajana a ako ziju? maju vobec este sex?maju vyvody sprsvene,vobec este ziju uuuplne normalne alebo ako ziju??? ksss

katkano
24. jan 2017

Aj u mňa to isté až pteventivka 2016 september a celé zle

janajanajana
24. jan 2017

@sensen12 ziju normalnym plnohodnotnym zivotom, ved po hysterektomii je kvanta zien a zije ako doposial, vratane mna..ziadne vyvody ani hadicky zo mna netrcia a vsetko funguje ako predtym. zabudla som ksss, ksss

katkano
24. jan 2017

@janajanajana veď život operáciou neskončil to je pravda nie 😉

janajanajana
24. jan 2017

@katkano pokial ide o operaciu, nemusis mat obavy, zijem rovnako ako predtym, nijako nie som obmedzovana, sportujem a pod.

katkano
24. jan 2017

To je super človek zvládne veľa co ani netuší keď ide o všetko

sensen12
24. jan 2017

ok,cize normalne sexu fost aj xkrat fo tyzdna,ziadne bolesti ani nic,moja mati x rokov po hyster,a to mala hyster robenu pri porode,lebo ju zachranovali,utrhli jej placentu,po 20 tich rokoch zacala spinit,sex nema vyse 30 rokov

sensen12
24. jan 2017

a nebojite sa ze ste stale vlastne dookola infikovavane? novymi davkami virusu? ci pouzivate uz radsej ochranu?

katkano
24. jan 2017

Ja som 20 rokov vydatá to čo za otázky 80 % ľudí to má

katkano
24. jan 2017

Očkovanie v mojom prípade už zrejme nepomôže

monika_k
24. jan 2017

@sensen12 ty si nenormalna... 🙈

janajanajana
24. jan 2017

@monika_k
@monika_k suhlasim..zbytocne sa tu k niecomu vyjadrovat

sensen12
Odpoveď bola odstránená
sensen12
24. jan 2017

@monika_k no ze ty si tak normalna ty mas na normalnost patent,chcem ststistiky kolko zien sa s hpv dozije bez operaci 80 tky,az mi ich ukazes,potom sa vyjadruj k mojej normalnosti

sensen12
24. jan 2017

@janajanajana aha a ty akoze zijes bez stresu pred vysetrenim a nechodia ti myslienky,ci dozijes dospelosti svojich deti,ci ty si uz v dochodkovom veku? tak potom prepac

sensen12
24. jan 2017

@katkano aha tak ty uz mas 18 rocnu dceru tak tebe uz je vsetko jedno ziaden stres,dcera plnoleta,si za vodou ako vidim

sensen12
24. jan 2017

@monika_k neee lebo ty sa z nicoho nestresujes ani ze ta hlava boli kkksss kazda jedna je na tomto mk vystresovana do zelena ale pred druhou hra hrfinku,tak vo tu vypisujete xy tem a vobec naco tu akekolvek otazky davate a zakladate temy,vsetky ste tu v pohode,zdrave dokonsle vztajy,rodiny,deti,vsetci zdravi,ja nechapem na keru maru vobec tento mk existuje jaaaj asi pre superzeny,tak sorac