Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@silvia2013 ano,to mam taku silu? som nevedela tak ju vyuzijem pre seba,mam tolko planov
@silvia2013 ako pozeram,tiez si skoro zavodou,tak jasne ze si oka
@sensen12 ja nechapem vobec naco sa vyjadrujes v tejto teme ked ty evidentne tieto problemy nemas ... a ak ti niekto plati za reklamu tak prosim ventiluj svoje otravovanie na svoje okolie... ak niekto bude mat zaujem o tie vyrobky ktore prezntujes urcite sa ti ozve aj bez tvojho ustavicneho rypania a sirenia paniky.
inac poznam uz tri baby osobne,co skoncili hrozne,to mam byt kludna?
@sensen12 ty si ok? Prečo by mala mat stresy a nejako stále nato myslieť a prečo by mala byt z toho na nervy??? Ako haloooo treba sa naučiť ventilovať, žiť v prítomnosti, nezozierat sa vecami ktoré nevie človek sam nijako ovplyvniť, takéto veci si každé telo vysporiada samo. Ja mám tiež po zákroku chodím každý pol rok na kontrolu a nemyslím vôbec nato pokial mi nesvietia tuna upozornenia, teraz v marci má čaká kontrola a potom každý rok príde zle? Dám všetko von a nebudem už od teraz riešiť ako kedy kde skončím a čo bude a mám sa zbytočne stresovať a báť???? Myslím si, že toto práve tomu neprospieva!...
@sensen12 Nemusis byt kludna a mozes nas vsetkych presviedcat, ze tu dlho nebudeme, ale stale nechapem, aky ma pre teba zmysel tato diskusia? O co ti vlastne ide?
@lizatko1009 vsak ale kebyze viem byt kludna a som suuuper na tom,asi to tu neriesim,ja praveze nechapem a snazim sa pochopit ako mozete ci dokazete byt kludne,kkksss
@janajanajana kde som koho presviedcala? ja sama chcem zit vecne
@sensen12 Ja len stale nechapem, co chces od tejto diskusie? Zeny tu chodia, aby si vymenili nejake informacie ohladom svojich problemov, po rady a tak. Ale co chces ty, to som stale nepochopila.
@janajanajana
chcem byt fit bez obrezok a xy lekarskych zasahov
@sensen12 To je v poriadku,ale preco tu mas nejake hlupe komentare ohladom vyvodov, strate sexu atd. Proste siris absolutne nezmyselne informacie..ked chces presviedcat o svojom, tak fajn, ale inym sposobom, nemyslis?
@sensen12 tak ja nastastie nemam HPV , tri roky som mala CIN1 a teraz vymizlo, takže neviem za akou vodou to mám byť a odrodené už mám, kedže mám skoro dospelu dcéru a duhu pubertiačku.
@silvia2013 ze nemas ziadne hpv ani problemy s krcom,asi to som myslela,ze si za vodou
@janajanajana lebo poznam take,ze ich ozarovali a umreli a predtym vsetkym boli na vyvodoch a uz bez sexu s tonou liekov,asi tolko
Ahoj, ja som bola na konizacii pred rokom a pol zatial klop klop vsetko v poriadku..rakovinotvorne bunky som na nom mala..tyzden po zakroku som sa setrila ale potom hned do prace..aj ked dr zakazal ale bohuzial nemal za mna kto zaskocit.. bolo to neprijemne ale da sa to prezit..🙂 ale zavisi asi od kazdej zeny..je to inac..teraz cakam babo, lekar mi odporucil kvoli tomu cisarsky rez..ako..od zaciatku tehu som citila tlaky aj som zo zaciatku spinila kvoli krcku..teraz ked uz je babo velke tak su to uz dost bolesti..
baaaby,volal mi gyn,mam to uuuplne ok,ze dvojka, ako xxx rokov som mala 2,huraaaaa buriny zabrali,tri roky to trvalo,no teraz este o polroka pojdem a ak zase bude dva tak tie buriny budem aj jest,zazrsk,verim tomu,kkksss ksss,a ze ani hpvecka tam nie su,zabralo to,funguje to,kkksss kssss,idem si este po ne osobne chcem to videt na vlastne oci a kluudne mi nadavajte kolko chcete kkkssss,sa tesiiim
@sensen12 myslim ze ste si pomylili forum. Vytvorte radsej forum s nazvom Som psychicky narusena lebo to co tu predvadzate je chore. Vy silou mocou vnucujete ludom vase nazory a vselijake vase buriny a dalsie somariny. Chcela som si tu vymenit nazory a skusenosti s dalsimi zenami ktore prekonali konizaciu ale aj chut mi odisla lebo tu kazite vzduch. Bolo by lepsie keby ste uz nicim neprispeli lebo tu zeny nie povzbudzujete ale iba plasite a demotivujete!!!!!
Sak toto
@sabina_es cloveku sa fakt rozum pozastavuje,potom ani nema chut sem ist,lebo mu je z toho az zle,ja ma tiez za sebou jeden zakrok a jeden ma este caka lebo mi nezobrali vsetko neviem sice preco,ale asi ich to bavi sa v tom vrtat,hm,,,,,,je to neprijemne a bolestive,ja ma 8 dni po konizacii a este si nesadnem piriadne,citim sa ako keby som rodila trojcata
@kristina2323 fuu to ma velmi mrzi. Ja som mala konizaciu pred 3mesiacmi ale ja som to nastastie velmi dobre znasala. Ziadne bolesti ani nic. Ja doteraz neviem ze som na nejakej konizacii bola. Trosku ma bolelo brucho ako pred menstruaciou inak nic,ale tiez nestacilo to co mi vybrali. Takze uvidim aky bude postup,kedze dieta este nemam.😕Kazdopadne ti drzim palce.
a este nieco,mne az rozum zastava,ako su lufia zabedneni,ze na svete je x veci,ktore nam vefua pomoct bez neprijemnych zakrokov,je tu forum,kde zeny pouzivaju tie tampony z greenworld,je to oficialna stranka,zeny to vyuzivaju,ale s ludmi,co su zabedneni a nicomu inrmu neveria,ani nic ine nechcu skusit,sa nema vyznam zapodievat,poznam xludi,co uz neziju,len preto,ze verili klasickej medicine,najlepsia je kombinacia ak to uz inac nejde,ak sa este da,tak skusit alternativu,sle ano,mate pravdu,toto forum je len pre zeny,co veria obriezkam,tak si to uzite a uzivajte,kedze tu je zabednenost ze az,stale zabudam,ze som hlavne na slovensku,kde to je v ludoch zabednene,ze co lekar povie,to je posvatne,tak ako kedysi som si myslela o sibnutych nastrihoch pri porodoch,ze je to kravina,tak ma odsudzovali a teraz oficialba stranka zenske kruhy vytvorila okruhy ludi a osvetu za prirodzene porody a bez nastrihov atd....ale to trvalo,ale ano,x zien bude este hrde,ze maju xxx nastrihov,ale uz tato zabednenost pomaly ustupuje,tieto tampony skutocne liecia,ale zabedneny clovek si ani len nic nenacita a nezistuje ake ma moznosti v zivote,zabedneny clovek si nebude hladat a patrat o dalsich moznostiach,zabefneny clovek si nic necita,nepatra,neriesi,slepo veri ako stado,robte si co chcete,ano pomylila som si forum,idem t,kde si zeny liecis svoje telo presne tymito tamponmi a vy,co chcete si uzite obriezky azpo krk,navyse aj po tej operacii by sa vam to s tsmponom hojilo lepsie....ale vase telo,vasa hlava,vasa vec,adiooo,su aj ine nezabednene zeny a ludia,co sa vyliecili z inych chorob a ovela tazsich a bez nicivych nasledkov klasickej mediciny....vravim,zabednenost je,ked si ani len nedam tu nsmahu nieco precitat,lebo som zabedneny,obmedzeny az tak,ze moja jesitnost mi nedokaze vidiet dalej ako na koniec nosa....uzivajte a placte si tu kolko chcete
@sensen12 no asi ti tie tampony nezabrali na hlavu,kde ty chodis na take chobotiny,sa citas co pises?nastrihovali od jakziva moja dcera mala cez 4 kila,a keby ma riadne nenastrihli tak ju ani nevytlacim,,,,racej sem ani nic nepridavaj,co slovo to hovadina,najdi si inu zabavku

@sensen12 nešír tu paniku, kkkkssssss na chrípku ročne umrie viac žien ako na rakovinu krčka maternice, kkkssssss, 80tky sa nedožijeme ziadna, pretože nás zabiju tvoje komentáre kkksssss