Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
Neboli ste niektora na operacii v Brezne?
No vysledky dopadli zle,zase mi to budu robit a uz pojdu ovela hlbsie a potom platika krcka
@kristina2323 to je mi ľúto ja 10.2 hysterektomia tiež som nemala dobré výsledky.
@ada2007 ja som bola cca 8 rokov dozadu. Neboli to vobec, na dalsi den som isla domov. Tyzden som bola len doma a potom to bolo uz OK. Drzim palce.
@sweetashly ja som po 3 tyz zacala fest krvacat, ale to bolo aj obdobie menstruacie, no aj tak som sla k doki, nech mi pozrie ci to nekrvacam z krcka ale z maternice....aby som bola kludna, lebo to bolo dost silne krvacanie kazdu hodinu vymena vlozky....:(
ja idem na zakrok LEEP metodou 2.3 a bojim sa ako cert kriza,rano o siedmej mam prist,poobede okolo piatej by ma mali pustit v ramci jednodnovej chirurgie,chcem sa spytat kto to ma za sebou ako ste sa potom liecili?citala ze nemozem dvihat tazke veci a kedze mam doma batola ktoreho dviham neustale ze ci je to pravda a taak...
@katuska268
ja som bola pred 4 mesiacmi, to isto ako ty....tiez mam doma male, vtedy mal 4 mesiace.....dvihala som ho.....co som mala ine robit ked som s nim bola sama....tak ale som sa obmedzovala .....zase male dieta nie je take tazke....tak ale treba davat pozor, neviem kolko tebe "vyrezu,vypalia" ale u mna to bolo dost hlbke, ja som spinila cca skoro 2 mesiace a este som dostala aj infekciu, zapachajuci vytok, takze vyplachovanie rosalginom, ale strasne opatrne aby sa naraz neoddelila ta chrasta....a urcite cipky cicatricin ci tak nejak 🙂 sa to vola.........
@5ka500 no ano tvoje male 4 mesiace moj ma teraz 15 a okolo 14 kil a to je troska rozdiel,cez vikend to bude fajn manzel bude doma aj svokrovci ti mi mpomozu ale cez tyzden neviem
@katuska268 no a este pri tom 4mes, 2,5 rocna :D :D :D
nejak sa skus setrit..... aj ked viem ze sa to neda 😒
@5ka500 pri dvoch detoch urcite nie a toho starsieho musim vodit do skolky a chodit po neho a nakolko nemam vodicak chodim busom a ked ma svokra rannu musim brat aj Jakuba
kristina2323 hrozne držím palce nech už je to posledné. Ináč sa mi to celé zdá postavené na hlavu že to robia takto, niečo odrežú, ste pod narkózou a keď to je málo tak zasa a keď to je zasa málo tak ešte.... Veď to je jaka masarina. A furt chodiť pod narkózu to tiež nieje sranda pre telo, ja som bola na vlastnú iniciatívu u onkogynekologičky na biopsii, mám mať výsledky do 3 týždňov a ževraj ona bude podľa výsledkov vedieť akú veľkú časť třeba vziať, možno hneď aj celú maternicu. Ale aspoň tam teda nemusím ísť na 3x a furt sa nechať uspávať. Tak som zvedavá jako to vlastne bude. Keď budem mať výsledky ozvem sa a všetkým držím palce. Nemyslite na to, choďte sa odreagovať a robte si radost, třeba zahnať zlé myšlienky, tie oslabujú 🙂
@katuska268 zákrok je v pohode. Ale to šetrenie sa po zákroku by som nebrala na ľahkú váhu. So mnou ležala baba ktorá keď sa cítila dobre, tak doma fungovala po starom a zakrvácala , tak potom asi týždeň ležala V nemocnici.
katkano drz sa, nech si rýchlo po tom a už len dobré správy želám!
Ďakujem za podporu🙂
@lene82 ako si sa k nej dostala,fakt sa mi tam nechce ist,chcu mi vyrezat dalsi kus ale materincu a vajecniky mam v piriadku,a pitom mi mi pojde bon vsetko i ked je to zdrave
Kristina2323 cez kamosku, jej operovala doktorka Dagmar Kresakova cystu. A ona je priamo odbornicka na krcky. Bola som u nej zatial len raz a zda sa mi super tak uvidime. 25.2. Idem na konzultaciu vysledkov, pripadne skor ked pridu vysledky tak mi zavolaju kedy mam ist na operaciu. Pri vysetreni mi aj zistila, ze tam mam zanedbane 2rocne bradavice ktore vidno na pohlad a moj doktor nic nevidel. Aj to mi to cele zhorsilo. No nasrata som bola jak svina. Chodila som k nemu kazdeho pol roka a nic nezistil!!!! Baby mate aj nejake ine problemy okrem tej zlej cyto? Stale nadchy, casto chore alebo nieco ine?
@lene82 kde sa nachadza ta doktorka ,ja som od prievidze
Ona robi v Brezne, kazde 3 tyzdne chodi v jednu sobotu do Kysuckeho noveho mesta kde vysetruje pripady, ktore maju nejake vysledky mimo normal.
@lene82 ja som malokedy chorá, raz za 10 rokov mám horučku a chripku som nemala od strednej školy.Ale moje telo zabojovalo a CIN1 sa stratilo v priebehu 3 rokov.
Zvládam to skvele som 11 dní po ako ma 15.2 prepustili z nemocnice neužívam ani lieky od bolesti a každým dňom sa viac pohybujem 🙂
@katkano no tak drzime palce ja som tyzden po operacii,pomalinky sa ucim chodit ale nesadnem si vobec este,mne rezali krcok
@kristina2323 prajem skore uzdravenie
Dakujem snad to už bude konečna,akože dve narkozy za sebou uplne stačili
Kocky aj mne doktor odporucil to ockovanie po konizacii. No mam 31 rokov, porod za sebou a neviem ci si to davat alebo nie. Predsa len je to kopec penazi :(

Nebola niektora z vas na operacii v Brezne?