Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
Ahojte, prosim vas, po akom case od konizacie mozem zacat cvicit?
@zuzanat ja som tiez po konizacii a zakazali mi cvicit,aj bycikel
,......dajte si aspon dva mesiace pauzu
Ahojte kolko ste marodovali po konizacii?dakujem
@klarka007 ja marodim od 14.2. Mne zrezali krcok,,podla toho ako sa to hoji,,a taky co maju oslabenu imunitu takym sa to hoji dlho,,ja som 20 dni krvacala
@kristina2323 ahoj ja idem 12.4 dnes som bola na vyšetreni tak ma aj hned objednal a od včera marodujem s ramenom,takže ani neviem ci mi potom prepiše marodku gynekolog alebo ju možem mat od obvodnej.Ako ti to robili?ja idem do BN.
V bn to vraj nerobia ja som bola v partizanskom,mna poslala do trencina moja gynekologycka ale tam som nesla,,,vela zien z tn chofi do partizanskeho tam su vraj dementi a mesiari
tak ja so bola na konizacii minuly tyzden v utorok a od pondelka sa chcem dat vypisat do roboty...povedal mi dr.ze tak 5-10 dni staci .....zajtra uvidim co mi povie
@lubka8386 tebe brali vzorky ci isli aj hlbsie?mne to robili 2x po sebe a teraz sa mi to zle hoji
@kristina2323 jaj to netusim, bola som v narkoze a vypalovali mi ranu . Dr.mi pred zakrokom povedal, ze odstrania cast krcku, tu kde je ta ranka...
No mne povedali ze sa ani nemam ponahlat do roboty,mne tiez zrezali krcok ale 4 dni som len lezala,,,no ja by som sa netahala do prace tak skoro,,,,
@kristina2323 ja som bola na jednodnovke , neviem... uvidim co mi zajtra povie, ale jeho rec pred zakrokom bola ze tak 5-10 dni ...pani co bola so mnou sla na druhy den do prace napriklad
Mne tiez povedala moja dr, aby som aspon tyzden bola doma, tak som isla teda po tyzdni do prace a hned pobede som isla na pohotovost, strasne som zacala krvacat. Pulzovala mi cievka, hned vecer ma znova uspali a vypalili to. V nemocnici som bola dva dni. Na konizacii som bola 24.1a ak neratam ten jeden den.. Do roboty som isla az 1.3.krvacala som pat tyzdnov, aj dalsia ms bola neskutocne silna. Doktorka mi povedala, ze mi zobrali vacsiu cast krcka, preto sa to tak zle hoji.
ja som po konizacii uz cca 5 mesiacov, a stale pred aj po mens mam hnedy vytok.........plus sa mi to dlho hojilo, a este sa mi to aj zapalilo.....tiez mi asi zobrali vacsiu cast lebo sa mi to nie a nie zahojit....akurat zajtra idem na kontrol cytol po zakroku ....drzte palce.....inak aj vam odporucili tu hlbkovu resp podrobnejsiu cytologiu si zaplatit....asi 20 ecok to stoji.....
@zuzanat u mna to same,,,,,mne to robili 14.2 a vraj prve tri menzesi budu velmi silne a zakazym mi da pn,kedze pracunem v kuchyni
@zuzanat a uz je to ok?mne 23.1.brali vzorky tie boli zle,tak potom mi 14.2.isla moc hlboko,tiez sa mi to dlho hoji,od 1,4.som mala ist do prace,ale nechala ma doma lebo to hude vraj moc krvacat
@5ka500 myslim si to je blbost,za to sa nikdy neplatilo,ale viem ze ked zoberu veciu cast z krcka tak sa robi o 6 mesiavov ster ,ak bola pred tym zla biopsia
@kristina2323 mam na mysli ze za tu cytologiu sa plati 20 eur......nie za konizaciu, a ano idem prave na tu cytologiu po pol roku.......
@5ka500 aj mne to bude robit v auguste ale nemyslim si ze sa za to plati,ano viem o čom je reč, je to blbosť podla mna,viem že to robia ale nikdy sa za to neplatilo to viem,,, možno niekto potrebuje do vačku trošku nasypať
@kristina2323 ešte som sa ho pýtala že či do TN a on že tu do BN alebo ak mam inú nemocnicu možem tam ist on mi odporučanie da.
@kristina2323 no vola sa to JBC a platila som 25 €
@klarka007 to basko odporucil?ci paul?,,no mne bolo povedadena ze v bn to nerobia,,,tak ja nevim,,ja to mam do pe blisie
@kristina2323 ano Baško
Ahojte zeny. Dnes som sa dozvedela ze musim ist na konizaciu, lebo vysledky nie su dobre. Viac budem vediet v pondelok, ked idem k lekarovi. Kvôli malemu zvazujem ze by som sla v ramci jednodnovej chirurgie. Tie co ste boli na jednodnovke, kolko to prosim vas stalo? Dakujem

@lubka8386 opýtaj sa lekarky, či ma očkovanie, popripade lekarov, ci ich manzelky su zaockovane, ani jedna nie je , je to hnus! Kamoska sa dala zaockovat, preventívne, vždy mala ok cytologiu po ockovaní HPV získala a dokonca CIN3 , musela ist na konizaciu. ockovacia látka je len proti 6 typom HPV ale HPV je 300 typov, tie, co vyvolávaju rakovinu krcka maternice asi 30druhov....