Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@adela2611 Ja si to tiez kúpim,ked dojem to práškové 😉je to sice kúsok drahšie, ale užíva sa to lepšie 😘
@emimirlen Ja si včelí peľ nerozpúšťam,nakolko mi to absolútne potom nechutí 😔😪 pripadá mi to potom ako datelinka zo zajačinca 😂😂😂
Všade sa sice uvádza,ze by sa to malo buď rozpustiť vo vode,alebo aspoň dobre požuť,no ja si to len dám do úst a zalejem vodou 😉 Nech mi nik netvrdí,ze to kyselina v zaludku nerozpustí sama, keď úplne staci to zaliať vodou a uz sa to samé rozpúšťa 😉
@adela2611
@emimirlen Dievčatá,ved z toľkého medu priberiete 😂😂😂😝 jasne,že je to v mede lepšie,ale veru ja sa s tým nebabrem 🙂
a kde kupujete peľ?? ja som našla na Fb jednu kočku,čo to má priamo od včelára a vychádza to lacnejšie ako v nejakom zdravom obchodíku😉 predpokladám,že asi jej otec,alebo proste niekto z rodiny je včelár.. a porovnávala som to s kupovaným v obchode a tento je farebnejší a aj chutnejší 😘
@adela2611 Tak super,od včelára je naj 🙂 a s váhou si nerob starosti,hlavne nech sme zdravé😝😘😉
@emimirlen Tak daľšia včelárska rodina,čo ste sa obe dohodli ???😂😂😂😍😘
Inak aj propolis sa oplatí preventívne pár kvapiek vo vode piť..no kadečo je super na imunitu,len keby sme mali všetko naraz,tak je to celodenná práca pre nás to dávkovať a sledovať 😂😉
Ja si dávam teraz v lete pokoj skoro od všetkého..dala som si proste pauzu😉 len troška toho céčka do fľaše s vodou a déčko,ak nie som na slnku dlhšie a občas ten acetylcystein...ostatné som vysadila a začnem zas od septembra do jari aspoň 😉
@janka2273 Jani ja mám dnes hrozný den, prišli mi výsledky v histologie, mali prísť včera ale nikto mi nebral teleon a tak som si po ne išla osbne, ani neviem aké sú, lebo mi ich nechcela sestrička dať, že nech idem v piatok ku onkogynekologovi, že mu ich dá.. Nechcela mi ani povedať či sú dobré či aké, ale predpokladám podla jej výrazu tváre a ked mi ich nedala že asi nič dobré ma nečaká.. ako si takéto správy prežívala ty.. ja len do plaču a hrozn depky ma berú,
@janka2273 a ja som si nasadila naraz toho viac, céčko,acetylcysteín , peľ, déčko si nedávam zatial, lebo sa mi ho nepodarilo v dvoch lekárniach navolno kúpiť..
Na kilá nehladím, nikdy som nebola nejako chudá a teraz ma je dosť ale pokial nebude hlava v poriadku aj tak by som neschudla..
Nedohodli sme sa s emimirlen.. ja pel je už dlhší čas aj detom občas dá a propolis v chladničke tiež nesmie chýbať..
@adela2611 Nič si nerob z výsledkov,dnes chodia baby k onkogynekologom aj s takými výsledkami,čo u nás v Trenčíne ani nik nerieši 😉 maximálne budeš mať CIN 3,prípadne CIS a to je v pohode,ak je to celé odobraté ...neboj nič ..tu máš tabuľku,aké môžu byť výsledky z histologie..ja som mala to podsledné=CIS a to znamená,že to bolo len na povrchu krčka a zachytilo sa to včas .-)
@adela2611 Vôbec sa tým nestresuj 😉 Môj vtedy nový doktor mi pri konzultácii výsledkov z histologie povedal toto : "Tak pani XY,bola tam rakovina,ale ste vyliečená "😂😂😂😂😂😂 No čo Ti poviem,kukala som na neho ako puk a vec bola vybavená 😂 Som nevedela,či sa smiať a či plakať..a odvtedy prešiel celý rok a som v pohode..podla mna je fakt postatné,či sa to kvalitne odoberie celé a aj kus za tým a že nie je v tele už HPV..no a tá imunita !!! nebola som som u žiadneho onkogynekologa a ani nič špeciálne so mnou nik nerobí..len tie kontroly raz za pol roka😉
@adela2611som Ti vravela,že to bude max CIN 3😉 oni nás riešia ako na bežiacom páse😝
@emimirlen
Tak super baby,všetko je u každej O.K. a ide sa dalej 😍😘❤❤👍😉
@adela2611 Netreba myslieť na to najhoršie 😉 Ja som zase na margo mojej cytologie pred konizáciou myslela,že to bude max Cin 1-2 a divaj ho..a to som poctivo chodila ročne na bežné kontroly a nikdy som zhoršenie nemala a zrazu bác ...no ale stále to mohlo byť aj horšie,takže nejaké nulté štádium ma predsa nepoloží 😝😉 jedna moja známa doktorka mi na to povedala ,že ved to je super,že sa to zachytilo v tomto štádiu,ked sa to rieši len konizáciou a pokiaľ je odobraté všetko,je to vybavené😉🙂 Tak treba len pozitívne ,myslieť a nenechať bunky blbnúť 😉😘

@janka2273 1O,4O budem platiť, čiže úplne v pohode, ja som to dala na dobierku, keby to dám účtom tak je to na dlhšie, ale o 1,40 lacnejšie čo nieje už taká suma hrozná.. takto bud už v piatok doma.. tak uvidíme ..