icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

adela2611
25. júl 2018

@janka2273 1O,4O budem platiť, čiže úplne v pohode, ja som to dala na dobierku, keby to dám účtom tak je to na dlhšie, ale o 1,40 lacnejšie čo nieje už taká suma hrozná.. takto bud už v piatok doma.. tak uvidíme ..

adela2611
30. júl 2018

@janka2273 kapsulky mám doma, otvorila som ich a musela nechať jemne vyvetrať.. fúúú snád to dám inak dnes som si hned chcela dať nenabrala som odvahu, ale tak zajtra to už dám..riadne smrdkajú,,ale pre zdravia zvládneme všetko

janka2273
30. júl 2018

@adela2611 neboj,ono to chutí ako klasické kyselé céčko s príchuťou vajcovej liečivej vody 😂😂😘 Mne to so sirupom chutí,ale v pohode aj samotné(mám ešte práškové )..no takto to nebude mať žiadnu chuť,len v tej krabičke to musí smrdkať,ved je to len v želatinovom obale 😉😍

emimirlen
31. júl 2018

@janka2273 Janka prosím ťa ako berieš včelí peľ? Rozpustis v niečom? 😉

adela2611
31. júl 2018

@janka2273 Janka, máš pravdu, nijako zle to nechutí.. nieje to cítiť..to len tá vôna bola "naakumulovaná v krabičke.. dakujem..

janka2273
31. júl 2018

@adela2611 Ja si to tiez kúpim,ked dojem to práškové 😉je to sice kúsok drahšie, ale užíva sa to lepšie 😘

@emimirlen Ja si včelí peľ nerozpúšťam,nakolko mi to absolútne potom nechutí 😔😪 pripadá mi to potom ako datelinka zo zajačinca 😂😂😂
Všade sa sice uvádza,ze by sa to malo buď rozpustiť vo vode,alebo aspoň dobre požuť,no ja si to len dám do úst a zalejem vodou 😉 Nech mi nik netvrdí,ze to kyselina v zaludku nerozpustí sama, keď úplne staci to zaliať vodou a uz sa to samé rozpúšťa 😉

emimirlen
31. júl 2018

@janka2273 ahaaaa dobre ďakujem,lebo na stránke odkiaľ som objednávala písali že rozpustiť v mede a to mi nejako nesedelo. Super ďakujem,tak skúsim rozpustiť vo vode,či to aj mne datelinu bude pripomínať a ak áno dám rovnaký postup 😉 ďakujem.

adela2611
31. júl 2018

@emimirlen áno peľ môžeš kludne v mede je to sladké ale chunejšie ako vo vode..

emimirlen
31. júl 2018

@adela2611 a to si dám lyžičku peľu a zalejem troškou medu a čakám kým sa rozpustí a až tak zjem?

adela2611
31. júl 2018

@emimirlen ja si to dávam na veľkú hlbokú lyžicu, malú lyžičku peľu a troška medu zamiešam a zjem..

emimirlen
31. júl 2018

@adela2611 ahaaa dobre,ďakujem za radu,vyskúšam 😉

adela2611
31. júl 2018

@emimirlen vyskúšaj , takto to nechutí ako tráva..aspon teda pre mna chutnejšie

janka2273
31. júl 2018

@adela2611
@emimirlen Dievčatá,ved z toľkého medu priberiete 😂😂😂😝 jasne,že je to v mede lepšie,ale veru ja sa s tým nebabrem 🙂
a kde kupujete peľ?? ja som našla na Fb jednu kočku,čo to má priamo od včelára a vychádza to lacnejšie ako v nejakom zdravom obchodíku😉 predpokladám,že asi jej otec,alebo proste niekto z rodiny je včelár.. a porovnávala som to s kupovaným v obchode a tento je farebnejší a aj chutnejší 😘

adela2611
31. júl 2018

@janka2273 Janka ja už nemôže byť viac pribratejšia než som..A peľ som dostala do daru od kamošky jej otec aj brat sú včelári ..A mám aj suseda včelára tak daľší kúpim od neho..chuť porovnať neviem ale farebnosť je od včelára výrazne silnejšia ako v obchode..

emimirlen
1. aug 2018

@janka2273 ja som zo vcelarakej rodiny,medik točíme pravidelne,aj medicína sa robí,voskové figúrky ale peľ sme ešte nerobili. No bývam v Luboticiach a na susednej ulici máme včelára a ten predáva peľ,tak skúsim potom kúpiť od neho. Neviem zatiaľ aké má ceny 😉

janka2273
1. aug 2018

@adela2611 Tak super,od včelára je naj 🙂 a s váhou si nerob starosti,hlavne nech sme zdravé😝😘😉
@emimirlen Tak daľšia včelárska rodina,čo ste sa obe dohodli ???😂😂😂😍😘

Inak aj propolis sa oplatí preventívne pár kvapiek vo vode piť..no kadečo je super na imunitu,len keby sme mali všetko naraz,tak je to celodenná práca pre nás to dávkovať a sledovať 😂😉
Ja si dávam teraz v lete pokoj skoro od všetkého..dala som si proste pauzu😉 len troška toho céčka do fľaše s vodou a déčko,ak nie som na slnku dlhšie a občas ten acetylcystein...ostatné som vysadila a začnem zas od septembra do jari aspoň 😉

adela2611
1. aug 2018

@janka2273 Jani ja mám dnes hrozný den, prišli mi výsledky v histologie, mali prísť včera ale nikto mi nebral teleon a tak som si po ne išla osbne, ani neviem aké sú, lebo mi ich nechcela sestrička dať, že nech idem v piatok ku onkogynekologovi, že mu ich dá.. Nechcela mi ani povedať či sú dobré či aké, ale predpokladám podla jej výrazu tváre a ked mi ich nedala že asi nič dobré ma nečaká.. ako si takéto správy prežívala ty.. ja len do plaču a hrozn depky ma berú,

adela2611
1. aug 2018

@janka2273 a ja som si nasadila naraz toho viac, céčko,acetylcysteín , peľ, déčko si nedávam zatial, lebo sa mi ho nepodarilo v dvoch lekárniach navolno kúpiť..
Na kilá nehladím, nikdy som nebola nejako chudá a teraz ma je dosť ale pokial nebude hlava v poriadku aj tak by som neschudla..
Nedohodli sme sa s emimirlen.. ja pel je už dlhší čas aj detom občas dá a propolis v chladničke tiež nesmie chýbať..

janka2273
1. aug 2018

@adela2611 Nič si nerob z výsledkov,dnes chodia baby k onkogynekologom aj s takými výsledkami,čo u nás v Trenčíne ani nik nerieši 😉 maximálne budeš mať CIN 3,prípadne CIS a to je v pohode,ak je to celé odobraté ...neboj nič ..tu máš tabuľku,aké môžu byť výsledky z histologie..ja som mala to podsledné=CIS a to znamená,že to bolo len na povrchu krčka a zachytilo sa to včas .-)

adela2611
2. aug 2018

@janka2273 Jani ja viem, túto tabulku som už čítala, či to zobrali celé to netuším ale verím že áno.. Ale nejako to na mna dolahlo..Uvidím zajtra čo mi lekár poviem ..dakujem za podporu..

janka2273
2. aug 2018

@adela2611 Vôbec sa tým nestresuj 😉 Môj vtedy nový doktor mi pri konzultácii výsledkov z histologie povedal toto : "Tak pani XY,bola tam rakovina,ale ste vyliečená "😂😂😂😂😂😂 No čo Ti poviem,kukala som na neho ako puk a vec bola vybavená 😂 Som nevedela,či sa smiať a či plakať..a odvtedy prešiel celý rok a som v pohode..podla mna je fakt postatné,či sa to kvalitne odoberie celé a aj kus za tým a že nie je v tele už HPV..no a tá imunita !!! nebola som som u žiadneho onkogynekologa a ani nič špeciálne so mnou nik nerobí..len tie kontroly raz za pol roka😉

emimirlen
2. aug 2018

@adela2611 držím zajtra palce nech všetko dobre dopadne, hlavne všetko s kludom. Nenechať sa vystrašiť a vystresovaný,lebo niekedy lekári vedia veci necitlivo povedať,lebo u nich to je na dennom poriadku. Všetko bude dobre a zo všetkého sa dá vykorčuľovať 😉 držím palce

adela2611
2. aug 2018

@janka2273
@emimirlen baby ste zlaté, dakujem za slová povzbudenia.. potom napíšem ako som dopadla..dakujem vám..

janka2273
2. aug 2018

@adela2611 Uvidíš,že to bude v pohode 😉😘❤ držím palce 😘

emimirlen
2. aug 2018

@adela2611 hlavne pozitívne myslieť,to pomôže stále a vo všetkom 😉 isto napíš, všetko bude dobre 😋😍

adela2611
3. aug 2018

@emimirlen
@janka2273 Dievčence-nooo tak výsledok znie CIN3, kontrola o pol roka...
Janka a tiež ma lekárka pobavila,čítala si výsledky a hovorí mi čo by ste chcela, ved máte super výsledok a ste zdravá!, všetko zlé je vyoperované..tak som v podstate rada..

emimirlen
3. aug 2018

@adela2611 máš to čo ja,tak sme na Tom podobne. Ďalej sa dopovať vitamíny a o pol roka šum na dobre stery 😋 lekári vedia ako potešiť 😉

janka2273
3. aug 2018

@adela2611som Ti vravela,že to bude max CIN 3😉 oni nás riešia ako na bežiacom páse😝
@emimirlen
Tak super baby,všetko je u každej O.K. a ide sa dalej 😍😘❤❤👍😉

adela2611
3. aug 2018

@emimirlen
@janka2273 Dievčence ani neviete ako som rada že je to takto, aj ked to nieje zrovna najlepšie, ale mala som obavy že to bude horšie a ešte horšie.. dopujeme sa a už bude len lepšie..

janka2273
3. aug 2018

@adela2611 Netreba myslieť na to najhoršie 😉 Ja som zase na margo mojej cytologie pred konizáciou myslela,že to bude max Cin 1-2 a divaj ho..a to som poctivo chodila ročne na bežné kontroly a nikdy som zhoršenie nemala a zrazu bác ...no ale stále to mohlo byť aj horšie,takže nejaké nulté štádium ma predsa nepoloží 😝😉 jedna moja známa doktorka mi na to povedala ,že ved to je super,že sa to zachytilo v tomto štádiu,ked sa to rieši len konizáciou a pokiaľ je odobraté všetko,je to vybavené😉🙂 Tak treba len pozitívne ,myslieť a nenechať bunky blbnúť 😉😘