Kontaktujú nemocnice príbuzných zrazených chodcov?
Ak niekoho zrazí auto zavolajú z nemocnice jeho blízkym však?
Policia oznamuje,chodia osobne
Ak vedia kto to je, tak oznámia
Ďakujem lebo neviem sa dovolať máme ale už sa stalo párkrát že jej blbol mobil aj včera mi povedala že má nejaký problém tak dúfam že je to len to a že bude v poriadku
Odišla pred 2 hodinami
Nosí u seba všetky doklady a má ma v telefóne uloženú ako(meno) dcérka moja tak snáď je v poriadku
Prečo ťa hneď napadlo, že ju zrazilo auto? Nešla len na omšu alebo do obchodu?
To auto bol asi len priklad. Chceš vedieť ci sa dozvieš keď sa niečo mamke stalo? Určite by vám volali. Ak by ste o nej dlhšie nič nevedeli kľudne zavolaj do miestnej nemocnice, či ju tam náhodou nepriviezli. Neboj určite sa vráti.
Autorka ,už máš nové info
Autorka, pre buducnost. Ked sa cokolvek stane, nikto sa nikomu nesnazi dobijat do mobilu (vacsina ludi, aj dochodcov, ho ma zaheslovany). Nech si tvoja mama vlozi do dokladov papierik s tvojim menom a tel.c. a napise tam dcera, toto budu policajti pozerat urcite, ak by sa jej nieco stalo. Vtedy ti vedia okamzite zavolat a aj povedat, do ktorej presne nemocnice ju beru, keby nahodou. Tak isto je velmi uzitocne takto na papieriku v dokladoch nosit zoznam liekov, ktore berie, predovsetkym lieky ovplyvnujuce zrazanie krvi.
A verim, ze mama sa uz ozvala a je v poriadku.
@kivivi Číslo nezisťujú z mobilu.
@zuzanockamt ja to viem, ale autorka pise, ze ju ma mama v mobile ulozenu ako dceru. Tak jej pisem, nech si radsej kontakt na nu vlozi na papieriku k dokladom.
@kivivi Nikto nebude riešiť žiadny papriek v mobile. Ako som napísala, kontakt sa zisťuje inak.
@zuzanockamt papierik v dokladoch. Ano, policia ked je privolala, pozrie doklady kvoli totoznosti. Mne tak na zaklade toho volali, v dokladoch bol papierik s mojim tel.c.
@kivivi Mne volali tak, že si číslo našli v systéme.
@zuzanockamt ano, urcite to vedia dohladat, len to dlhsie trva. Mne zavolali v momente, ked odchadzala sanitka a na prijem nemocnice som sa tym padom dovolala sucasne s prijazdom sanitky. Inak by sme sa o vsetkom asi dozvedeli neskor.
@zuzanockamt este dodam, ze pokial je pacient pri vedomi, daju mu aj v sanitke do ruky mobil a kazu mu volat pribuznym a povedat, do akej nemocnice ho vezu. Tiez vlastna skusenost. Policia sa vola, ak clovek nie je pri vedomi, pripadne je natolko dezorientovany, ze nevie, kto je a kde je.
@simona20201309 Áno bol to len príklad .
Už je v poriadku, ďakujem všetkým ale napadlo ma to ako prvé pretože tam kde bývame jazdia ľudia akoby boli nesmrteľný a veľa krát sa stalo že tam niekoho zrazilo auto preto ma to ako prvé napadlo.

Príde polícia (aspoň u nás na ulici to tak bolo)