icon

Skúsenosti s kortikoidmi na zápal chrbta

oceanahory
25. nov 2024

Ahojte, buduci tyzden mam dostat kortikoidy vo forme injekcie do chrbta kvoli neustupujucemu zapalu. Chcem sa spytat, ak sa tu najde niekto, kto takuto injekciu dostal, ci to malo nejaky vplyv aj na mobilitu resp., ci pocitoval bolest svalu pri mieste vpichu a pod.? Doktorka mi ako neziaduci ucinok spomenula iba nespavost a moznu naladovost. Ide len o to, ze dalsi den po aplikacii injekcie mam mat trening a neviem, ci ho mam radsej zrusit, kedze by som mohla mat pripadne bolesti po aplikacii 🫤... Dakujem za zdielanie skusenosti.

kacena4
25. nov 2024

ja som bolesti po vpychu nemala ale urcite by som pri zapale necvicila a presunula trening o par dni. drzim palceky

simsalabim
25. nov 2024

@oceanahory nemyslim, ze je dobry napad pri zapale cvicit a po injekcii tiez. Mne pichli kortikoid do klbu a kazali kludovy rezim den-dva. Tak ale ja som bola v takom stave, ze nic ine nehrozilo 😂

oceanahory
autor
25. nov 2024

@kacena4
@simsalabim
Oh ide o zapal ktory ma trapi uz asi 3 roky, cvicit pri mojom stave musim, mam to nariadene od lekara, takze o to vobec nejde 🙂. Len teda ziadna liecba nezabrala dlhodobo a teda uz navrhla kortikoidy na poslednej kontrole. Tak len presne tuto informaciu mi nepovedala, ci je nutny kludovy rezim po aplikacii, ci to bude miesto vpichu bolestive a pod. 🫤. Ale teda asi si tam zajtra zavolam, s cim mam vlastne pocitat a ako sa mam zariadit. Dakujem ale za prispevky!

simsalabim
25. nov 2024

@oceanahory no miesto vpichu bolave nebolo (po injekcii) - je to injekcia ako kazda ina...