Kŕče a nadúvanie z užívania Diclofenaku?
Ahojte 🙂.
Užívam diclofenak (Diclofenac Duo 75mg s riadeným uvoľňovaním) na bolesti krčnej chrbtice.
Chcem sa vás spýtať. Žienky, ktoré užívate tabletky s touto účinou látkou ( napr. Flector, Diclofenak, Voltaren, Veral) mávate z toho aj kŕče a nadúvanie? Ja som to spozorovala už viac krát po užití tohto lieku. Aj dnes kŕče, riedka stolica niekoľko krát za deň.
Poprípade, čo mi na to pomôže ? Dala som si aspoň Espumisan proti tomu nadúvaniu.
Za vaše rady ďakujem 🙏🙂
Ja si dávam niekedy flector, keď ma bolí hlava, krk..nemám nežiadúce účinky
no crevna viroza je u mna pohodicka v porovnani s Diklofenakom, takze za mna red flag.... a kedze nezijem na SK, tak pokial viem, tu sa neodporuca, respektive sa odporuca na peroralne uzivanie len ak su vycerpane ostatne moznosti liecby. Ja by som sa poradla s lekarom
@cookie29 A nevieš mi prosím poradiť nejaký liek, alebo účinnú látku, ktorá nie je taká agresívna na tráviaci trakt ?
Je to velmi tazky liek na zaludok. Jedz ho len po jedle. Pozor na vredy. Ja mam neskutocne bolesti zaludka aj po Flectore.
Praveze nemam neziaduce ucinky a pomaha .
@bublinka0 A kedy si ho prosím dávaš ? Vždy po jedle ?
Po jedle ano

Ahoj, moja sestra nemoze brat diclofenak prave kvoli krcom, mamke nerobi ziadne problemy. Je to individualne. Ak ti sposobuje tieto vedlajsie ucinky, vysad ho a najdi inu alternativu