Krv na papieri po utretí
Ahojte musí nutne znamenať jasná červená krv na toaletnom papieri po utreti rakovinu? 🥺.
@anjelicek26 no mužov ex svokor mal tiež nádor veľký ako grapefruit na hrubom čreve ..aktuálne podstupuje liečbu ale určite teda nebol jediný príznak to že mal kvapku krvi dakde..to boli bolesti Veľké krvácanie tenká stolica a podobne ..
Ahoj to bude zlatá žila,moc tlačí-keď nemôže v práci.Je to vnútorný hemoroid.
@majinka81 povedal mi že to má len vtedy keď sa snaží vyprázdniť nasilu..a že sa aj veľakrát utrie potom..doslova vyšùcha..
Mal som podobne, myslel som na to najhoršie ale segra ma uspokojila, že to môžu byť hemeroidy. Bral som čipky a maste ale stav sa zhorsoval lebo rektalny otvor dosť puchol. Po vyšetrení u gasra som mal všetko v poriadku, žiadne hemeroidy. Bola tam malá trhlinka. Začal som brať detrakex týždeň a je to ok. Doktor povedal, že keď budem mať znova kusok krvi mam znova nasadiť detrakex.
Autorka ked to este aj mate v rodine... to, ze svokor mal aj bolesti neznamena, ze tvoj muz musi, to je na rakovine prave to zakerne...
@anjelicek26 to bol muzov ex svokor..
Nie môže to byť aj hemeroid treba ísť dať vzorku stolice na vyšetrenie a potom sa báť. Ja som to po pôrode mala a operovali ma na hemeroid lebo nič mi nepomáhalo len operácia .Odvtedy mám úplný pokoj.
Ahojte, viete mi niekto povedat co by mohla znamenat velmi tmava a zrazena krv v stolici? Je jej naozaj vela a natahuje sa to ako sliz...prepacte ze som to musela takto opisat, uz vela rokov mam problem s hemoroidmi, a stale som to pripisovala zlatej zile, ale toto sa mi uz zda byt moc...

Zlata zila
Hemeroid
Fistule
Rakovina
Velmi tvrda stolica (malo pitia, zle zlozenie stravy, potravinove intolerancie)
Ano moznosti mas uplne vsetky a travit tam taky cas a mat krv na papieri v poriadku nie je. Treba ist k proktologovi... A ano worst case najdu ako kamoskinmu 26!! rocnemu muzovi nador velky ako grapefruit... keby nenajde kvapku krvi na kraji toalety, boh vie, kedy by jej to povedal a predpokladam, ze by tu dnes uz nebol. Ona ho dotiahla k lekarovi v slzach este ten den, ze ci je normalny toto ignorovat. Po liecbe je v poriadku.