icon

Krv v cievkovanom moči bez zápalu

14. júl 2025

Ahojte, už dva dni ma bolí v podbrušku a nie je mi dobre celkovo. Tlačí ma stále na močenie, ale nepáli a neštípe ma. Iba mám pocit, akokeby mi išla maternica vypadnúť z tela. Včera som bola urológii, kde mi spravili cievkovaný moč. Žiadne baktérie, žiaden zápal, ale trochu krvi som tam mala.

Povedali mi však, že tu uro infekt nie je a poslali ma za svojim gynekológom.
Dnes som bola na gynde, majú dovolenku, dva týždne. Teraz neviem ako ďalej. Každopádne máme v rodine karcinóm močového mechúra, takže sa bojím. Dala som si urobiť odber krvi ako samoplatca, zatiaľ jemná anémia. Absolútne neviem, čo má robiť krv v cievkovanom moči, ak to nie je zápal. Mám ísť popoludní na gynekológiu na pohotovosť?

anonym_04f8e9
14. júl 2025

@anonym_autor tvojho dr niekto zastupuje,treba ist tam

taktotedanie
14. júl 2025

@anonym_autor skontrolovali oblicky? Usg?
Vymenny listok na nefrologiu+gynekolog ma zastup

autor
14. júl 2025
@taktotedanie

@anonym_autor skontrolovali oblicky? Usg?
Vymenny listok na nefrologiu+gynekolog ma zastup

@taktotedanie ano oblicky su ok, USG obliciek aj MM bol robeny.

taktotedanie
14. júl 2025
@anonym_autor

@taktotedanie ano oblicky su ok, USG obliciek aj MM bol robeny.

@anonym_autor potom nefrologia , zbierat 24hod moc+odber krvi a zastup gynekologa

autor
14. júl 2025
@taktotedanie

@anonym_autor potom nefrologia , zbierat 24hod moc+odber krvi a zastup gynekologa

@taktotedanie odber krvi - bilirubín nízky 2,4 (3,4-17,1), TSH vyššie 4,7 = tu som znížila tirosint, čiže viem dôvod, S Ferit pod normou 7,2 ( 10-291), satTrF 19,97 ( 20-60), MCV 79 (82-98), MCH 26,9 ( 28 - 34). RDW vyššie málinko - 15,80 ( 10,0 - 15,2) Ostatné veci sú v poriadku. Čiže anémia, ja mám chronickú gastritídu a upozorňovala ma lekárka, že budem mať problém so železom.

taktotedanie
14. júl 2025
@anonym_autor

@taktotedanie odber krvi - bilirubín nízky 2,4 (3,4-17,1), TSH vyššie 4,7 = tu som znížila tirosint, čiže viem dôvod, S Ferit pod normou 7,2 ( 10-291), satTrF 19,97 ( 20-60), MCV 79 (82-98), MCH 26,9 ( 28 - 34). RDW vyššie málinko - 15,80 ( 10,0 - 15,2) Ostatné veci sú v poriadku. Čiže anémia, ja mám chronickú gastritídu a upozorňovala ma lekárka, že budem mať problém so železom.

@anonym_autor beru ine veci na nefrologii , rozne protilatky atd

autor
14. júl 2025
@taktotedanie

@anonym_autor beru ine veci na nefrologii , rozne protilatky atd

@taktotedanie jasne, no tak vo stvrtok idem ku svojmu urologovi, tak ho poprosim o vymenny listok. Ale cakacie doby su aj 3 mesiace.

taktotedanie
14. júl 2025
@anonym_autor

@taktotedanie jasne, no tak vo stvrtok idem ku svojmu urologovi, tak ho poprosim o vymenny listok. Ale cakacie doby su aj 3 mesiace.

@anonym_autor 🤷🏻‍♀️

pjeria1
14. júl 2025

ja ked som mala krv v ciekovanom moči tak mi urológ robil urocystoskopiu.( asi 2 tyždne nato) Nič tam nenašiel. Ale teda ja som to vobec neriešila cez gynekologa

mima343
15. okt 2025

Dobrý deň ,prosím Vás ako Vám robili to cievkovanie ?Ďakujem