Kto je očkovaný jednorázovou vakcínou?
Poprosim tých čo su ockovany jednorazovkou johnson aký malý priebeh alebo či sa očkovat radšej inou dakujem
@januska2 manžel má janssen. Bolelo ho rameno, prvú noc po očkovaní mal zimnicu a zvýšenú teplotu. Potom už nič až doteraz.
Bolela ma ruka 2 dni nic strasne 🙂
@eviku777 Johnson je čo? Keď moderna je mRna?
Moja mama ma 71rokov a úplne v pohode. Na ruku sa nesťažovala, ale asi deň dva ju hlava bolela, ale to nemuselo byť z očkovania 😉😉
@januska2 muz ma janssen.nic mu nebolo. nic. ani teploty, ani ruka, nic.
26.11 som bol ockovany janssenom v deň očkovania do večera mi absolútne nič nebolo až v noci som mal zimnicu ale dalo sa to úplne v pohode zvládnuť, druhý deň tiež cez deň hodinová zimnica a dnes to je tretí deň a čo pozorujem na sebe je že má trosku boli rameno inak v pohode, čo viem o ľuďoch z blízkeho okolia čo sa dali ockovat modernou, pfizerom, tak mali horšie nežiadúce účinky 😄
Ja som tiez johnsonom a dufam ze kym prestane platit, rozvinu tu francuzku z mrtvym virusom, lebo pfizer, zeneku, modernu nechcem. Posunulo mi to kramy o 4 dni, ms mam ako hodinky, ovulacia potvrdena BT, bolela ma 2 dni hlava a mierna nevolnost, trochu ruka bolela, inak nic
@januska2 zo začiatku mi nic nebolo, vecer ma chytila strašná zimnica, okolo pol noci horucky, isla som na wcko tak som mala zavrate,padla som na zem neschopná sa postavit muz ma musel odniesť 🙈 zvracala som, bolela ma hlava,uolne som bola slaba podlamavali sa mi kolena, busilo mi srdce, oblieval ma pot... 2 dní som nebola schopná nicoho... 2 týždeňe ma bolelo rameno az postupne celá ruka.... Viac si to nedam pichnut nikdy
Segra ma zvysenu teplotu a hnacky
@danielinaa ja rozmyslam rovnako ako vy. Tiez johnson a cakam na Valneva. Mrn nechcem proste nechcem a nepresvedci ma nikto mam svoj nazor

@januska2 dva dni má ruka bolela