icon

Kto neľutuje operáciu očí?

18. júl 2023

Je tu niekto kto bol na operaci oci a neľutuje?alebo ľutuje a zbytočne vyhodené peňazí?

nekonecna_katastrofa
18. júl 2023

Bola som, ľutujem, že som nešla už skôr.

autor
18. júl 2023

@nekonecna_katastrofa prosím ta pred aky časom si bola koľko ta to vyšlo finančné a kolkatky dioptrie si nosila?

sweet20
18. júl 2023

ja som.bola pred 4 rokmi, oftum, operovana na -9.. stale vidim tak ako po operacii.. pouzivam slnecne okuliare a okuliare na displeje lebo potom ma nebolia oci, a samozrejme si kvapkam obcas ked si spomeniem aby som nemala suche oci lebo po operacii uz nemas take zvlhcene oci.. operacia ma stala 2000.. co som pozerala tak teraz to tam stoji 2500

anega79
18. júl 2023

Ja som bola pred 5 rokmi,trochu to ľutujem, včera mi predpisali okuliare do blízka

sweet20
18. júl 2023

ono to zalezi od veku aj predoperacneho vysetrenia

zuzanka.zuzu
18. júl 2023

@anega79 ale veď zrak sa vekom kazí.

darijja
18. júl 2023

Ja som bola pred 10r v spinn ruzomberok. Mala som 4 dioptrie do dialky. . Asi po 5rokoch sa mi zacal zrak opat zhorsovat. Teraz mam 1 dioptrie uz asi tri roky. Ale v konecnom dosledku som spokojna. Zo 4 (kedy som bola slepa ako patrón) som sla na 1 dioptrie. Okuliare nosim len na soferovanie.

darijja
18. júl 2023

A muz bol tiez. Ten mal 2ky do dialky. Ten isiel do Zlina. A on je asi 4 roky po operacii a stale ma zrak tip top.takze odporucam asi radsej zlin ako spinn

taminka1986
18. júl 2023

Za mna najlepsie investovane peniaze pred 11 rokmi,stale vidim super. 1 oko 500e,operovane v BB

motylikova
18. júl 2023

Ahoj, aj ja som bola, operácia bola nepríjemná a aj bolesti po nej, ale výrazne sa mi zvýšila kvalita života, neľutujem.

sweet20
18. júl 2023

@motylikova a na akom zakroku si bola? ja som mala uplne bezbolestne

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mia_von_prag
19. júl 2023

Neľutujem, bola to výborná investícia. Po 5 rokoch som stále bez dioptrie

sonnenshein
19. júl 2023

Bola som pred 20 rokmi, takmer 5 dioptrii do dialky, k dnesnemu dnu mam stale 0.

kvetinka75
19. júl 2023

jáááá, pred 25 rokmi cca, doteraz nenosím okuliare. Mala som 3-4ky. Presne si už nepamtám. S vekom ide ďalekozrakosť, tak možno o nejaký čas budem mať okuliare na čítanie.
Do diaľky mám na každom oku 0,25 dioptrie, čo je nič.

nekonecna_katastrofa
19. júl 2023

Bola som vo februári. Dioptrie -4 a -5. V Neovízii v BA laser cca 2000 dokopy (už som tu jednej maminke písala o tom, ak budeš mať záujem, napíš správu a ti to prepošlem, ako to prebiehalo, liečenie atď)

tani777
19. júl 2023

Najlepsie investovane peniaze 👍 sice mi nedali dioptrie uplne na 0,mam mozno 0.25 ale mala som vysoke dioptrie+cylinder,bez okuliarov/sosoviek som nevidela fakt skoro nic..teraz vidim uplne super..cca 4 roky dozadu to je..jedine soferovanie vecer,hlavne ked je sero,nie este tma,je horsie pre mna,ale to je to najmenej..ale,velmi vela zavisi od kliniky,ktoru si vyberies a od metody,ktorou oci operuju..ja som bola v oftum,metodou relex smile