Kto pomôže s prekladom výsledkov krvi?
Dobrý deň chcel by som sa opýtať kto by mi vedel preložiť bol som na odbere krvy prišiel mi výsledok niekto kto sa tomu venuje
Ďakujem
skús chatgpt je podľa mňa v tom dobrý
@patrikkristina1 skus skupinu Zdravotnici na MK
@veklipo jaaaj a čo to je? Ja len hľadám niekoho kto by mi to preložil či všetko Okey a tak 🙂
Kľudne mi napíš, mala by som byť schopná ti to interpretovať. Klasický KO, alebo máš nejaké reumatoidné faktory apd?
ved to sem daj
Kľudne mi napíš, mala by som byť schopná ti to interpretovať. Klasický KO, alebo máš nejaké reumatoidné faktory apd?
@billy_jean nie normálne len som si dal od krvy rozbor krvinky atd základný balik len to
@billy_jean nie normálne len som si dal od krvy rozbor krvinky atd základný balik len to
@patrikkristina1 tak to pastni tu alebo pošli je to už na tebe. Pri väčšine parametrov máš aj ref. rámec, čiže vieš, či si v limite, pod alebo nad.
@patrikkristina1 ako píše Majka, hod do chat gpt mne veľa veci pomohol, prečítal vysvetlil lekárku správu až som bola prekvapená
@patrikkristina1 ako píše Majka, hod do chat gpt mne veľa veci pomohol, prečítal vysvetlil lekárku správu až som bola prekvapená
@conta22 ahoj a čo znamená toto gpt? Čakám ešte za výsledkami te mi pošlú do mail a tak tu dám
@conta22 ahoj a čo znamená toto gpt? Čakám ešte za výsledkami te mi pošlú do mail a tak tu dám
@patrikkristina1 chat gpt je umelá inteligencia, je to aplikácia, nahráš tam dáta a výsledky a AI ti interpretuje výsledky a dá odporúčanie.
@patrikkristina1 Patrik výsledky krvi máš ok, všetko je v poriadku😉

@patrikkristina1 skus skupinu Zdravotnici na MK