icon

Kto popieral Covid a potom ho dostal?

knihomolka2
6. jan 2021

Poznate niekoho, kto popieral samotnu existenciu covidu alebo opatrenia proti nemu a potom ho aj dostal? Zmenila potom tato osoba nazor? Ja poznam len jednu, priebeh bol taky stredne tazky, ale po vylieceni sa vratila k svojim predchadzajucim nazorom.

nini1010
6. jan 2021

Poznam pani v rokoch ktora sa odmietala dat co len otestovat.Az kym takto nenakazila vlastne deti,mali tazsi priebeh ako ona sama.Za mna na facku.

denkatn
6. jan 2021

@november1111 ale ked ste boli pozitivni, tak vam nikto nemal volat, samy ste mali zostat v karantene na zaklade pozitivneho testu

knihomolka2
autor
6. jan 2021

@ss1908 u mna tou osobou je tiez vlastne moja mama. Ak mozem osobnu otazku, ako sa vyrovnavas s tym, ked ma tvoja mama take nazory ako ma? Ja, hoci nie som veriaca, snazim sa riadit tym, ze "cti otca svojho, matku svoju", ale neskutocne ma tymi konspiraciami vytaca, niekedy nemozem ani zaspat od hnevu. Nie je normalne mat take pocity voci vlastnemu rodicovi. Ako to zvladas ty?

nini1010
6. jan 2021

@autumm Komu neni zhora dano,v apatece nekoupi..
🤷‍♀️

stanulienkat
6. jan 2021

@katpox bolo to v spravach, takze som to videla na vlastne oci a tisice ludi tiez. Vrieskal tam ako kotlebovska opica. Pekny cirkevny priklad.

@zuzana212722 az po tebe. Nemam dovod rozpravat o takom cloveku pekne. On bol primitiv.

denkatn
6. jan 2021

@knihomolka2 no, kedze ona je ohrozena skupina koli veku, tak ten strach je vacsi tak to asi bagatelizuje, ale dolezite je aby nikoho neohrozovala, tak jej skus prikyvnut ze je to konspiracia, ale ruska nech nosi, nech dezinfikuje, a nech rozprava co chce, ak to nehovori mladym alebo detom ale tebe. vydrz to. mozno to len nevie spracovat.

casavina
6. jan 2021

@stanulienkat nezabudni na bumerang niektorí to volajú aj karma...čo vysielaš to sa ti vráti..

martul
6. jan 2021

@stanulienkat a mňa stále dokáže zarmutit ako sa ľudia - dospelé ženy vedia vyjadrovať, a nie nepopieram covid a nie som ani kotlebovec, ale slušne sa to nedá?

martul
6. jan 2021

@stanulienkat no tak potom si klesla na ich úroveň?! Keď píšeš že úmerne jeho snaženiu, smutné

ss1908
6. jan 2021

@knihomolka2 nezvladam:D ona uz teraz presedlala z covid je vymysel na temu ockovanie = cipovanie a ked sa s nou chcem o tom normalne pobavit, tak sa vzdy pohadame. velmi ma to vytaca, hlavne ked este aj mne povie ze mi nedovoli sa zaockovat (byvam s rodicmi, som studentka). bohuzial pre nu, ja sa dam zaockovat aj tak, kedze idem dalej studovat do zahranicia a neviem si predstavit ze to nebude potrebne...na druhej strane ak to nebude potrebne tak velmi o tom popremyslam, kedze som bola pri viacerych covid pozitivnych a vzdy som vysla negativna. rodicia boli obaja pozitivni, vobec ziadne opatrenia nedodrziavali v nasej domacnosti a aj tak nic.. neviem ci mam nejake protilatky alebo to bolo stastie, kazdopadne sa vakcine nebranim a ak sa pre nu rozhodnem radsej to nebudem diskutovat s mamou..

ndrag
6. jan 2021

Ja poznam takych, co si robili cez testovanie zidovske hviezdy s napisom netestovany 😂. Akoze sam na seba ukazem prstom ako ma system utlaca a obmedzuje,ale ja sa nedam 😂. To je uz podla mna vyssi level tupoty ako zdielanie konspiracii. Zatial ziju v sladkej nevedomosti, lebo covid ich stale obchadza.

veronikaros
6. jan 2021

@stanulienkat to je už len vyjadrovanie sa dospelej ženy 🤦‍♀️ je úplne jedno kto sa s kým spojil a veci podobne, dochnu zvieratá nie ľudia, to nás naučili ešte na zš, očividne nie každého.

angelinja
6. jan 2021

@autumm mozno spajas dve dokopy..ja mam kovid , nikdy som nepopierala ze kovid neni ale to ze to ma na svedomi gates a podobne za tym si budem stat stale!!! je to umely virus, neni mozne aby takto to bolo, aj u nas kzady inak to znasal...toto neni prirodzeny virus a to myslim ze povie kazdy kto mal kovid , takto sa priorzdene virus spravat nemohze a to vie hadam kazdy clovek nad 20 rokvo lebo kazdy nieco v zivote prekonal...z adalsie bola konsipiracia kovid pass a podobne ockovanie v aprili??? ais si z tych ktora to nazyva aj teraz konspiracia ale konspiracia to neni ale je to realita aj kovkd pas dokonca je realita aj to ze uz potvrdili ze je to umele!!! tak konecne sa otvorili oci aj tym co si nevidia dalej od nosa?asi nie...nechce sa mi to tu cele rozpkisovat , svet uz nebude ako predtym a o to islo! aj o ekonomiku o zmenu szdravotnictva atd atd atd...nastuuj si ako je ot v amerike/ale mylsi mze kazdy s vyssim iq vie ako sa tam zije/ tak tak to bude aj tu...najvacsi benefit bude najlepsia poistka od zmestnavatela...uz nebudes setrit na dom alebo byt ale na to aby si v buducnosti si mala zaco dat operovat rit napriklad. takze asi tak....

stanulienkat
6. jan 2021

@miusa00
@livka_
@katpox
@casavina
@martul
@veronikaros ok, zmazala som. Aby som nepohorsovala

deedol
6. jan 2021

@angelinja aj spanielska chripka bola umela? aj mers a sars? aj hiv?

nini1010
6. jan 2021

@knihomolka2 Kto jej to pcha do hlavy?je na soc.sietach?

knihomolka2
autor
6. jan 2021

@denkatn nastastie ona vsetky opatrenia dodrziava, len si o nich mysli svoje

knihomolka2
autor
6. jan 2021

@nini1010 na soc.sietach nie je, ale brazdi na internete, cita pochybne stranky a inspiruje sa aj diskusiami

denkatn
6. jan 2021

@ss1908 si rozhladene dievca, drz sa, niekedy rodicia nemusia spravne pochopit situaciu, ved vo vela romanoch je o tom, ze rodicia mali zastarane nazory. ked sa to neda zmenit, tak sa s nimi nehadaj, len prosim ta daj sa zaockovat, nemusis im to povedat. si dospela, drzim ti palce.

denkatn
6. jan 2021

@angelinja aj to ze je umely ten virus moze byt konspiracia, nie je to vedecky uznane zatial

rooberta
6. jan 2021

@angelinja zaujala ma tato veta “takto sa priorzdene virus spravat nemohze a to vie hadam kazdy clovek nad 20 rokvo lebo kazdy nieco v zivote prekonal” vies clovek nad dvadsat rokov nema ani sajnu o tom co je to prekonat “ozajstnu” chorobu a vies preco? Lebo ockovanie! Nikto z nas nemal doteraz tu cest, pretoze tie sopliky a anginky, ktore nas davaju kazdorocne do postele su prechadzka ruzovou zahradou oproti takemu tetanu napriklad.

angelinja
6. jan 2021

@deedol toto je typicke mate aj nieco ine ako spanielska chripka?nie spanielska chirpka nebola umela, no si nastuduj preco bola a preco sa tak rozmohla..no to ze teraz nieco preskocilo z nejakeho supinavca ci koho..OOAKUJEM UZ BOL CLANOK ZE POTVRDILA DOKONCA AMERIKA ZE JE TO UMELE..UZ NEVIEM UZ ANI TOMU TEDA NEVERIS?

deedol
6. jan 2021

@angelinja daj clanok aj so zdrojom, ze aka "amerika" potvrdila co presne :D
a tie zvysne choroby si preco vynechala?

angelinja
6. jan 2021

@deedol mers?vies co mers nejako rychlo zmizla z povrhcu zemskeno v tom case, ebola - su dokazy fotografie ako vraj clovek se ebolou v tom case kolko 99% zmrtnost na nu? ci kolko bola..ako americky obcan /agent?, zdravotak?clovek z fbi? bol pri tomto vysokoinfekcnom cloveku BEZ AKEJKOLKVEK OCHRANY! tieto fotky obleteli svet a nejako choroba ako zmizla! keby ti tu dam ikx dokazov ty proste tomu neuveris lebo si nevidis dalej od nosa, porovnavat toot so spanielskou chripkou je totalne mimo , hlavne ked nevies o nej asi ani kedy len bola! spanielska chrpka nebola o nic agresivnejsia ako ine tipy virusov no preco tak zabijala si prosim precitaj co v tom case bolo , lebo nemienim ta tu este aj poucovat o dedinach sveta.

denkatn
6. jan 2021

@angelinja ani ja zatial nie som presvedcena ze je umely, ked to bude vo vedeckych casopisoch a potrvrdia z viacerych statov vedci tak vtedy uverim. ze je to v spravach v usa, to nie je hodnoverne. prave usa sirilo viackrat demagociu koli svojim financnym zaujmom, mozno teraz chcu oslabit činu. naposledy som sa sklamala v usa, ked george bush vyhlasoval ze bin ladin moze mat jadrove zbrane a preto bombardovali bez toho, aby ho postavili pred sud. viem ze terorizmus je tazka vec, ale krajina ktora chce ist vzorom v demokracii by si mali dat zalezat z coho odvodia svoje "pravo" niekoho napadanut. bolo to v takom dokumente, ze bin ladin nemal na to, aby mal jadrove zbrane a usa to zevraj vedeli... tolko k overenym teoriam z usa.

deedol
6. jan 2021

@angelinja ved mi daj tie dokazy, ja si rada precitam. zatial si nedala ani jeden, len otaznikujes a vykricnikujes.

knihomolka2
autor
6. jan 2021

@deedol vcera to bolo tusim v novom case, ze noviny Sun pisali. Ale Sun je najvacsi bulvar v britanii a vacsina veci je tam vymyslena

angelinja
6. jan 2021

ci v tomto pripade vadi ze je to cas. sk? ..keby tam bolo to co by tebe vyhovovalo uz je to v poriadku?

denkatn
6. jan 2021

@angelinja presne taketo typi periodik siria taketo veci, vies potom budu moct hospodarsky bojkotovat cinu.. alebo preco to robia..