icon

Kto sa aj po tretej dávke nakazil?

8eva8
30. jan 2022
Strana
z2
vikinka007
30. jan 2022

@8eva8 Ja mám Covid teraz - 6.12. som dostala 3.davku. Najhoršie je, že dopredu nikto netuší, ako tvoj organizmus zareaguje. My sme v rodine mali covid aj v novembri, vtedy len môj brat s rodinou, otec a manžel- zvyšní 4 členovia spoločnej domácnosti sme sa nenakazili. Teraz 8- ročný doniesol zo školy a zatiaľ čo on mal 3 dní nádchu, dcéra a ja sme na tom horšie. Snáď to rýchlo prejde a po premorení už budeme odolnejší.

hivanik
30. jan 2022

V mojom okolí neockovani idú druhé kolo... ockovani niektorí ešte neboli pozitívny ani raz a keď tak pred očkovaním....

jankapepe
30. jan 2022

@8eva8 áno máme doma covid celá rodina.
Deti neockovane mali jeden deň teploty, chrípkové bolesti a trochu boľavé hrdlo, za dva dni bolo po covide. Bylinky, vitamíny, dva krát ibalgin na noc.
Ja neockovana, jeden deň bolesť hlavy, pocit ze niečo na mňa lezie, tri dni som nefrcala na 120% ale len na 80% a je po covide.bylinky, vitamíny,2 ks ibalginu.
Manžel po tretej dávke v horúčkach s kašľom jak tuberak, lieky.....

Tak asi tak!

miskakyska
30. jan 2022

Skôr by bodla otázka : " poznáte niekoho,kto sa po tretej dávke nenakazil"?😁

janula2511
30. jan 2022

Nie sme zaockovany, syn doniesol covid domov. On sa nakazil a nikdo iný to nechytil od neho. Ani 4 ročný súrodenec. A veľa ich poznám čo majú 3 dávky a predsa celá rodina nakazena a dosť ťažko to znášali.

nika12323
30. jan 2022

Áno . Aktuálne mame v rodine 3 pozitívnych co majú po 3 dávky …

janula2511
30. jan 2022

Niečo na tom bude pravdy že očkovanie znižuje imunitu.

nerko
30. jan 2022

@8eva8 ano poznam co maju covid po troch davkach. Dokonca 3 davky a 2 x covid. V okoli mame pripady co mali v novembri/ decembri Deltu a teraz Omikron. A priznaky podobne bez ohladu na ocko status. Teploty do 39, bolest hlavy, hrdla, zvracanie. Obcas kasel a nadcha. Omikron dostane vacsina z nas. Mna by len zaujimalo cca kolko vydrzi imunita po nakazeni omikronom.

kakakina
30. jan 2022

@liljana my sme s manželom očkovaní, deti nie . V novembri syn doniesol nakazil sa druhy a ja, manžel nie. Tento tyzden zas syn začal , druhy dostal tiež a my s manželom nie.Sme spolu v byte, nijak sa neizolujeme.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
kingstonka
30. jan 2022

Áno, ale bez priznakov. ( od dieťaťa v domácnosti)

zmrzlinka2021
30. jan 2022

@8eva8
Cielom ockovania nie je nenakazit sa, to sa nakazime vsetci.
Cielom je prezit, nemat vazny priebeh, dosledky. Dnes je preukazane, ze na covid umieraju takmer iba nezaockovani a ti, co su zaockovani, maju pomaly 80 rokov a 100 diagnoz.
Cize nie nenakazit sa, ale dat to, zvladnut to, neohrozit svoje zdravie, svoj zivot 🙂

dankavass
30. jan 2022

Ja 😃 akurát vo štvrtok mi skončila karanténa a dnes nabehlo potvrdenie o prekonaní ochorenia.
Syn doniesol zo škôlky a neminulo to mňa (3x očkovanú, naposledy minulý mesiac) a ani našu 3x očkovanú babku...
Ja už nie som OP+ ale OP ultra PRO 😃

tenerifka
30. jan 2022

@zmrzlinka2021 a blablabla.... Toto, co pises, platilo pred rokom, ked tu boli mutacie, na ktore bola vakcina vyvinuta. Teraz na omicron ti nepomoze ani to, ze si prekonala alfu alebo deltu, a prekonanie je VIAC ako ockovanie. Bodka. Vacsina bude mat lahky priebeh, ci uz je ockovana, alebo nie. Malicka mensina bude mat tazky priebeh, ci uz je ockovana, alebo nie

zmrzlinka2021
30. jan 2022

@tenerifka lenze prekonanie nepomaha - nechapem ako, ale je dost ludi v mojom okoli, ktori mali pred par mesiacmi covid a maju ho znovu.
Tot ja nič, a chodím na skupinovky, do kina, divadla... vlastne v nicom sa neobmedzujeme.

tenerifka
30. jan 2022

@zmrzlinka2021 ved pisem, ze ani prekonanie na omicron nepomoze, toboz ockovanie, lebo je to uplne INY virus

mon1806
30. jan 2022

Áno momentálne suseda 3 krát očkovaná tretia dávka podaná asi cca pred mesiacom nakazena od syna zo škôly Ktory je 2 krát očkovaní omikron si nevyberá je mu to jedno 🙂

kulumulu123
30. jan 2022

@8eva8 áno poznám priebeh ozaj zlý mesiac v posteli ozaj vysoké horúčky....

jana_eyre_2
30. jan 2022

Ja zatiaľ nepoznám.. ale určite budú nakazení aj tí čo majú všetky očkovania, očkovanie nechráni pred nákazou ale pred ťažkým priebehom..

Ja som prekonala v decembri a ockovana treťou davkou som pred týždňom.. uvidím ktoré nedávno prekonané dieťa to donesie domov, dúfam že to bude až po 4.2. lebo to idú dvaja posledni na prvé očkovanie.. prvý uz je prvou dávkou..

Ja už len dúfam že omicron je konečná a už sa z toho naozaj stane bežná choroba, nebude pandémia a snáď do dvoch rokov sa ľudia ukludnia a nebudú konečne z tohoto všetkého takí predrazdeni.. fakt si to želám..

fidka79
Autor odpoveď zmazal
lacoste8
30. jan 2022

Ja som 3x zaočkovaná, predminuly utorok som bola na 3 davke a v piatok som sa citila tak ako by som mala mat chripku, v nedelu uz som bola pozitivna aj PCR test mi potvrdil pozitivitu,moje priznaky boli, bolesti hlavy, zimnica, horucka a bolest celeho tela

marseillefan
30. jan 2022

Poznám 2 ľudí, obidvaja sú bezpríznakoví... jeden má už 67 rokov.

jjunka
30. jan 2022

@8eva8 veľa učiteliek okolo mňa.

hivanik
30. jan 2022

@fidka79 ....napísala som co pozorujem vo svojom okolí...Nepotrebujem nikomu klamat ....Si predstav...

astika
30. jan 2022

Môj syn očkovaný 3.dávkou, príznaky veľmi mierne, bolesť hlavy, celého tela, ale bez teploty. Avšak, nikto sme sa nenakazili a sme s ním nonstop, všetci sme negeatívni, teda ja, manžel a dcéra 😀 A to sme všetci 3. dávkou. Takže, nám to zabralo , nech si hovorí čo chce, kto chce 😀

Strana
z2