Kto zostaví cenovo dostupný jedálniček na priberanie?
27. jan 2025
Je tu niekto kto vyhotovuje jedálničky na priberanie na váhe ale nie draho? Ďakujem
autor
•
27. jan 2025@denkabemommy problem je to že ja sa týmto tabulkám absolutne nerozumiem. Preto by mi bolo jednoduchšie ak by som mala po ruke nejaké vysokokalorické recepty.
Každý recept môže byť vysokokalorický, ak zješ správne množstvo. K tým tabuľkám ti veľa netreba, odvážiť jedlo (jednotlivé druhy zvlášť) a nahodiť to tam. To nie je jadrová fyzika, človek tomu veľmi rýchlo pochopí.
🍏 Daj si vyšetriť štítnu žľazu u endokrinológa. Jedz všetko, vyberaj si potraviny s väčším obsahom tuku, cukru, bielkovín... Začni cvičiť, ak máš možnosť, skôr pomalé formy cvičenia, môžeš zvoliť aj fitko. Narastie ti svalová hmota (nie za týždeň 🙂 ) budeš vyzerať objemnejšie.

Jednoduché, jedz viac 🙃.. nepotrebuješ k tomu jedálniček. A áno, viem aké je ťažké pribrať a tiež jesť viac ale nič iné neexistuje, rovnako ako na chudnutie aj na priberanie vieš použiť kalorické tabuľky. Nastav si to tak na 2000-2500kcal denne a sleduj ako pôjde váha pomaly hore. Samozrejme, dodržuj gramy bielkovín, sacharidov,…