icon

Ktorá bieliaca pasta na zuby funguje najlepšie?

2. jan 2025

Ahoj, s ktorou bieliacou pastou máte naj skúsenosti? Fungujú tie fialove pasty? Ďakujem

sahel
2. jan 2025

Ahoj 🙂 jedina pasta, ktora mi ako tak vybielila zuby bola crest 🤷‍♀️ je to vsak trosku drahsia zalezitost… apropo, zuby ti vybieli aj navsteva dentalnej hygienicky 😊

nynia
2. jan 2025

Mne dentálna hygienička doporúčila Swiss dent (červenú) ale ešte som ju zatiaľ nevyskúšala teraz mám Biela perla extra whitining a vidím rozdiel ale nečakaj od toho bielenie ako u dentálnej, tak ti nevybieli žiadna keby to bolo také jednoduché a lacné všetci by mali hneď ukážkovo biele zuby.

ronie338
2. jan 2025

Najskôr dentalnu hygienu aby sa odstránili pigmenty. Potom crest alebo opalescence. Oni majú aj bielenie domáce a vybieli, ja som si s opalescence tiež bielila a pekne vybielilo. Mala som aj crest donesene z USA. Ale aspoň jedno bielenie v ambulancii by trebalo aby naštartovalo.

taktotedanie
2. jan 2025

Urob si dentalnu hygienu najskor
Nie nefunguju
Ako rak funguje crest ale musis mat zuby v top stave lebo ta to bude teda riadne boliet

haggard_222
2. jan 2025

Mne pomohla Ecodenta - zelené balenie, s bergamotom, určená pre fajčiarov a kávopičov 😀 No zasa zázraky od pasty nečakaj. Dôležité je, aby ti abrazívne pasty nenarušili zubnú sklovinu.
Ešte na bielenie od Dental Brothers som počula dobré recenzie, oni sľubujú vybielenie o x odtieňov a zároveň by to malo byť šetrné. Odhodlávala som sa tam už roky, ale po pravidelnom používaní spomínanej pasty ich už nemám také žlté, aby som riskovala ohrozenie zdravia zubov, a aj za tie roky už inak premýšľam. Zdravé zuby > biele zuby.