Ktorá vakcína proti Covid-19 je podľa vás najlepšia?
Ahojte zaujíma ma ci ste boli zaockovany na covid alebo sa chystáte?. A aká vakcína je podľa vás naj? Ja som už bola pevné rozhodnutá že idem. Pretože veľmi je tu zla situácia kde žijem a moje pľúca mám veľmi slabé :( už raz som prekonala covid na antibiotikach. Ale zas rodina ma odrádza aj ujo že v nemeckú hovoria ze je to veľmi škodlivé.. Ze môže byt z toho aj rakovi a atd.
@janai1 ujo mi vravel zevraj tam je taka studia že sa úplne menia bunky v tele. A ze všetko sa zmení po vakcine. A ja by som sa radšej dala lebo už všade to bude potrebné ten covid doklad. Ale ešte mam obavy :/ nejaké videa mi posielal aj stránky z nemecká som prekladala.
Ty si najprv dorieš ten únik stolice po anále 💩💩💩💩💩
@nikita606nns ani moja mamina ešte není lebo sa bojí a to je zdravotná sestra. Ocino sa už dal. A ja neviem 🙁
@nikita606nns sme v nemecku a nikto tu take blbosti nevypusta, to mas ako na slovensku ked pustaju antivaxeri tie svoje videjka... ockovanie moze mat - ako kazde ine - vedlajsie ucinky u maleho percenta obyvatelov, ale vseobecne plati, ze je lepsie byt zaockovany a chraneny na tych 90% pred zlym priebehom, ako nebyt chraneny vobec... navyse tu nejde o to sa nenakazit - ale mat lahsi priebeh a neblokovat lozka na JIS... bohuzial poznam zenu, co mala covid uz 3x, je jej s toho do placu... je ucitelka, zaockovana od leta, teraz sa uvidi...
Naco 78 rovnaka tema? Pozri si predchadzajuce.
@nikita606nns lebo keď doteraz bola rakovina tak to sa všetkým zdalo že? Reálne prišla až s covid očkovaním.... ach
@nikita606nns mňa by neskutočne zaujímalo, ako sa po očkovaní dokážu zmeniť buňky. To budu z ans akože slony, medvede alebo jašterice? Prosím si nejaký dôveryhodný zdroj o týchto 💩💩💩
@nikita606nns tak sa nedaj očkovať a nepíš tu kraviny. Kto je na tvoj názor zvedavý.
@nikita606nns prepáč, ale tvoj ujo je idiot... ja mám v nemecku neter, s manželom sú tam obidvaja lekári a obidvaja zaočkovaní, silno odporúčajú celej rodine sa očkovať, vrátane detí... inak lepšia vakcína je Pfizer, ale teraz sa už aj tak ničím iným neočkuje.
Ľudia, to ani nereagujte 😀 To keď si pozriete celú jej históriu ho*ien čo tu popísala 😂
https://www.modrykonik.sk/forum/search/?q=nikit...
Dva tyzdne si tu riesila ockovanie proti tetanu a nevedela si pochopiť podstatu..teraz tu budeš dalsie dva tyzdne preberať ockovanie proti covidu? Ved ak sa nechces dať očkovať, alebo mas strach, nedaj sa..
@ella_price pane na nebi, to az teraz vidim 😁
začni biologiou pre základné školy a ked prečítaš, vezmi si chémiu 🙏
@nikita606nns keby tu admini ratali pocet diskusii, tak jednoznacne vyhras top 1. co tyzden, zakladas diskusiu. anal, necitlivy chlap, nekonecne tetanus ockovanie, teraz covid ockovanie... nemaj mi to za zle, ale neuvazovala si o psychologovi? len tak vykecat sa, lebo mam pocit, ze sa sama v sebe stracas, stale dookola nieco riesis a vymyslas problemy aj kde nie su...
@anjelicek26 no ved toto ja viem ze sa môžem nakaziť aj tak ale ide mi o to aby mi to nešlo na tie pľúca. Lebo minule už šlo. A som veľmi hakliva. A ktorou je podľa vás najlepšie? Uvažujem ci Pfizer alebo sputnik...
@nikita606nns 😂😂😂 sputnikom sa na slovensku nedá zaočkovať
Hej, hej, menia bunky v tele 🙈 bože ako tomuto môže niekto veriť...
@marseillefan aj ja som rozmýšľala bud Pfizer alebo sputnik.. No on mi poslal také videa a ze pozná niekoho kto tam robí ako nejaký vedec najlepší a ze ľudia môžu o pár rokov byť úplne iný. Ze nejaké mutácie ci co aj babka mi to tak vravela do telefónu celá preplasena 🤣😲
@janai1 a je uznávaná u nás vôbec?. Lebo mi píše na nete ze mame aj vakcínu sputnik.. Tu je uznávaná. Ale práve preto rozmýšľam nad pfizerom lebo tu uznáva celý svet
@nikita606nns nad sputnikom zbytočne rozmýšľaš, lebo ten sa už nepodáva... kúpili sme to len raz a čo sa nepoužilo, to sa vrátilo, lebo mu končila záruka.
@nikita606nns a to video je čistý blud.. zaočkovalo sa už 2,4 milióna ľudí len na Slovensku... to si teraz akože myslíš, že všetci z toho dostanú rakovinu? Tak kde potom je? Prečo nemáme plné nemocnice? Veď sa očkuje už od decembra minulého roka.. keby sme sa menili na neviem čo, tak snáď by si už videla nejaké zmeny na tých ľuďoch, nie.. ?
@nikita606nns u nás v rodine sme všetci okrem malých detí.Mame aj zdravotníkov tí sú tiež... prvý raz počujem že to spôsobuje rakovinu a že je to škodlivé pane bože a ty tomu veríš lebo jeden povedal, počula som...tieto hoaxy by mali pokutovať.. zober si aké následky môže mať kovid očkovanie je proti tomu malina ✌️
@marseillefan zevraj to može prist za pár rokov..ja neviem co z toho ti ľudia majú keď takto si to vymýšľajú. Zbytočne plasia aj starých ľudí. Ja teraz nikde nechodím lebo je tu situácia kritická vonku koncerty plno ludi. Povedala som vydržím doma a za 10 dní idem na tu vakcínu. Aj skorej by som šla ale pred par dnami som prijmila tetanovku takže už len vydržať.
@joannita ach jaj :( aj dedkova sestra sa ockovala a po druhej dávke 3 dní jej začala rakovina v tele. A je na tom veľmi zle. Ale len hovorím. Neviem ci je to z vakcíny
Nemusí byt..
@nikita606nns tí ľudia majú kliky a lajky na sociálnych sieťach... niektorí sú pre to zjavne ochotní urobiť čokoľvek. Ale musím ťa upozorniť... keď sa pôjdeš zaočkovať, tá vakcína nebude hneď účinná. Účinnosť sa vyvíja postupne.. Poriadne chránená budeš až cca dva týždne po druhej dávke.
@nikita606nns tak to si teda nemyslím, že by to mala z toho. Ako nechápem, prečo niektorí majú za potreby proste vyvolávať okolo tej vakcíny takú veľkú paniku
@joannita pozri ja sa riadim odporucaniami RKI a mojim vlastnym usudkom. Zaockovany sme doma vsetci, ktori mozeme. Vedlajsie ucinky ziadne. Nech si kazdy robi ako uzna za vhodne, ale jeden napise, ze to skodi a sto, ze je to v poriadku, samozrejme musi mat pravdu len ten jeden... nie som naivna, kazde ockovanie (aj tie "bezne") maju vedlajsie ucinky, kazdy jedinec je jedinecny a ma individualnu imunitu. Vsetko, co davame do tela na neho posobi a nakoniec sa u niekoho zvrtne do choroby, u inych vobec nie. Keby sme vedeli zohladnit vsetky faktory, tak vieme ockovat o desat rokov... ale to nase zdravotnictvo a hlavne ekonomika - nezvladne... posledna bodka za europskou ekonomickou stabilitou. Sam sa clovek musi rozhodnut, ako chce zit a ako maju zit nase deti.
@anjelicek26 pozri si video. Alebo vlastne.... Ani radsej nie. Asi by si nedobre spavala.....
Tak vela zdravia zelam, naozaj uprimne.

@nikita606nns ako vzniká rakovina z očkovania? 🤔