icon

Ktoré probiotiká máte odskúšané?

lusmel
3. máj 2018

Ktore probiotika mate odskusane , overene? Hlavne na obnovu mikroflori po dobrati ATB , a preventivne na posilnenie imunitu...lactobacilus 6, nitrilon B , dolphinus?

Strana
z2
4595
21. jún 2022

@nuska dobrý večer, odkiaľ ich prosím vás objednávate aby som neobjednal fake? Vďaka

michaela404
19. aug 2024

@265petra265 písala ste tu dávno ešte užívate probiodom ďakujem

blableblu
30. máj 2025

Prosim vas vie mi niekto povedat ze ked su probiotika take potrebne pre zaludok a crevo a maju pomahat sa zbavit hnacky a tazkosti ako je mozne ze maju take sialene upozornenia krvacanie hnacky a podibne sialenosti ved su na to aby pomohli a zaroven aj na imunitu posilnenie a pisu ze sa nemozu pri oslabenej imunite 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️kupila som di zamerne drahsie ze budu ucinne ale ked citam tie upozornenia to co je ako 🤦‍♀️jedna da o probiotic od jamiesom firmy

smoni
30. máj 2025
@blableblu

Prosim vas vie mi niekto povedat ze ked su probiotika take potrebne pre zaludok a crevo a maju pomahat sa zbavit hnacky a tazkosti ako je mozne ze maju take sialene upozornenia krvacanie hnacky a podibne sialenosti ved su na to aby pomohli a zaroven aj na imunitu posilnenie a pisu ze sa nemozu pri oslabenej imunite 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️kupila som di zamerne drahsie ze budu ucinne ale ked citam tie upozornenia to co je ako 🤦‍♀️jedna da o probiotic od jamiesom firmy

@blableblu tak to je sila. pri tých vymenovaných nežiadúcich účinkoch, asi nebude dobrý nápad ich jesť

blableblu
30. máj 2025
@smoni

@blableblu tak to je sila. pri tých vymenovaných nežiadúcich účinkoch, asi nebude dobrý nápad ich jesť

@smoni ved ale ako je pre boha mozne ze probio sa maju jest presne prave na tie veci ktore uvadzaju v neziaducich ucinkoch a ako je vibec mozne ze toto mozu vyvolat skoda ze som si to precitala az po otvoreni vobec mi ma ani nenapadlo ze probiotika mozu mat nejake neziaduce ucinky to je sialene

Strana
z2